30 / 04 / 2024

tmsf başkanı kim

tmsf başkanı kim

TMSF’nin yeni başkanı Muhiddin Gülal oldu. Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre boş bulunan TMSF Kurulu üyeliğine Gülal'ın başkan olarak görevlendirildiği belirtildi.

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

TMSF’nin yeni başkanı Muhiddin Gülal oldu!

TMSF’nin yeni başkanı Muhiddin Gülal oldu. Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre boş bulunan TMSF Kurulu üyeliğine Gülal'ın başkan olarak görevlendirildiği belirtildi.

TMSF'ye devredilen 252 şirket 2017 başında satışa çıkacak!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Şakir Ercan Gül, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında şu ana kadar aşağı yukarı 252 şirketin TMSF'ye devredildiğini bildirdi.

Başkan Topbaş’a Kore Devlet Nişanı verildi!

Başkan Kadir Topbaş’a Kore Cumhurbaşkanı Park Geun-hye tarafından imzalanan “Kore Devlet Nişanı” verildi. Nişanı, “İstanbul Kore’de 2014” etkinliklerinin açılışında Güney Kore Kültür Spor ve Turizm Bakanı Kim Jongdeok takdim etti.

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

TMSF 2. Başkanı Abdullah Demiröz: Torunlar'ın danışmanı değilim!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) 2. Başkanı Abdullah Demiröz, kendi görev süresi içinde Torunlar Grubu'na herhangi bir gayrimenkul, menkul, herhangi bir mal satışının söz konusu olmadığını belirtti

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar: Yabancılar arazileri kapatmaya çalışıyor buna dikkat!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, tarımda hedeflerinin 2023 yılında, 30 milyar doların üzerinde ihracat yapmak olduğunu söyledi

İNTES Başkanı Şükrü Koçoğlu: Kasım'da istihdamın yüzde 6,9'u inşaatta!

Türkiye'de istihdam oranlarına en fazla etki eden sektörler arasında yer alan inşaat sektörü adına değerlendirmelerde bulunan İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Koçoğlu, TÜİK verilerine göre, 2011 yılının Kasım ayında istihdam edilenlerin yüzde 6,9'unun i

Borova Yapı Endüstri'de Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Uzunova istifa etti!

Borova Yapı Endüstri'de Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Uzunova görevinden ayrıldı

Amasya Mimarlar Odası Başkanı ve 4 kişi daha tutuklandı!

Sivas merkezli olarak 3 ilde yapılan "ihale usulsüzlüğü" operasyonunda, aralarında Sivas Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü ile Amasya Mimarlar Odası Başkanının da bulunduğu 5 kişi tutuklandı

Vakıf GYO başkan vekili Ahmet Candan istifa etti!

Vakıf GYO'da yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili Ahmet Candan istifa etti

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'i konuk ediyor

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve sunucu Esra Erol, Umut Evleri'ni açtı!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, kadınları dört duvar arasından çıkarmak için kurdukları semt konaklarının ‘Umut Evleri' sayesinde eksiğinin tamamlandığını söyledi.

tmsf başkanı kim Haberi

tmsf başkanı kim


Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) yeni başkanı Muhiddin Gülal oldu.  Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararda, boş bulunan TMSF Kurulu üyeliğine 1971'de Giresun'da doğan Gülal'ın başkan olarak görevlendirildiği belirtildi.


Gülal, iş hayatına 1997'de Sümerbank A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda müfettiş yardımcısı olarak başladı. Sonra Etibank A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda müfettiş ve Anadolubank A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Gülal, 2010'da TMSF Tahsilat Daire Başkanlığı'nda Grup Başkanı olarak çalışmaya başladı. 2012'de aynı kurumda Sigorta ve Risk İzleme Daire Başkanlığı'nda Grup Koordinatörü görevine getirilen Gülal, 2013'te ise TMSF Sigorta ve Risk İzleme Daire Başkanlığı'nda başkan oldu.


2013'te BDDK kurul üyesi olan ve üyeliği halen devam eden Gülal, 2004-2009 arasında Beyoğlu Belediye Meclis Üyeliği, Grup Başkanvekilliği, Denetim Komisyonu Başkanlığı ve Encümen...