17 / 05 / 2024

tmsf gnc son türkiye

tmsf gnc son türkiye

TMSF, Amerikalı vitamin ve sağlık ürünleri üreticisi GNC Türkiye’ye el koydu. TMSF’nin şirkete, Bayındır Holding’in patronu Kamuran Çörtük’ten olan alacakları nedeniyle el koyduğu öğrenildi. Yeni yönetim, ticaret siciline işlendi.

O bankadan flaş açıklama. Ülkemizde hizmet veriyor. Bu son tarihten sonra hesaplara el konulacak

Ziraat Bankası'ndan vatandaşlara yönelik önemli bir uyarı geldi. Banka tarafından verilen son tarihten önce hesaplarından paralarını almayan 10 yıldan uzun hareketsiz müşterilerin hesapları TMSF'ye devredilecek.

TMSF'den son dakika! AFAD'a 102 milyon TL destek!

TMSF, AFAD'a 102 milyon lira sağladığını bildirdi. Koza Altın bünyesindeki iş makineleri ve tecrübeli madenciler, arama kurtarma ekip ve ekipmanları bölgeye sevk edildi.

TMSF, İnanlar İnşaat'ın 138 gayrimenkulünü satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

TMSF'den Yaşamevim ödemelerine yönelik açıklama!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Yaşamevim Gayrimenkul A.Ş hakim ortağı ile sürdürülen borcu için yapılandırma görüşmelerin son aşamaya gelindiğini açıklayarak mutabakat neticesinde kayıt kabul işlemleri yapılacağını bildirdi. 

10 yıl içinde işlem görmeyen hesaplar TMSF'ye mi devredilecek?

Bankalar nezdindeki mevduat, katılım fonu, emanet ve alacaklardan hak sahibinin en son işlem tarihinden başlayarak 10 yıl içinde işlem görmeyen hesaplar, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilecek.

TMSF borcunun taşınmaz ile kapatılması kurumlar vergisi istisnası!

Ülkemiz şirketlerinin borç ağırlıklı bilançoları olduğu hepimizin malumu. Hatta son günlerde özel sektör borcunun ne kadar yüksek olduğu her kesimde konuşuluyor. Peki, TMSF borcunun taşınmaz ile kapatılması nasıl oluyor?

MarkAntalya AVM için son başvuru tarihi 4 Haziran!

1 milyar 278 milyon 900 bin TL muhammen bedelle TMSF tarafından satışa çıkarılan MarkAntalya AVM için son başvuru tarihi 4 Haziran...

TMSF 11 firmaya daha el koydu!

TMSF FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Gaziantep'e bağlantılı Ankara ve İstanbul'daki 56 şirkete TMSF el koymuştu. Son açıklanan listeyle bu şirketlere 11 tane eklendi ve sayı 67'ye çıktı.

252 şirket TMSF'ye geçti!

AA Finans Masası'nın konuğu olan TMSF Başkanı Şakir Ercan Gül, Fon’a devrediler şirketler ile ilgili son bilgileri verdi. TMSF Başkanı Gül, 252 şirketin Fon bünyesine geçtiğini açıkladı.

TMSF, GNC Türkiye’ye el koydu!

TMSF, Amerikalı vitamin ve sağlık ürünleri üreticisi GNC Türkiye’ye el koydu. TMSF’nin şirkete, Bayındır Holding’in patronu Kamuran Çörtük’ten olan alacakları nedeniyle el koyduğu öğrenildi. Yeni yönetim, ticaret siciline işlendi.

TMSF'den ihalede üçüncü indirim!

TMSF, Toprakbank'tan devredilen Kuşadası'ndaki malikane ve 6 villa 21 Ocak'ta üçüncü kez ihaleye çıkacak. Yapılacak ilk ihalede 31 milyon 400 bin lira muhammen bedelle satışa sunulan gayrimenkulün son ihalede fiyatı 20 milyon liraya indirildi...

TMSF son müzayededen 83 milyon TL gelir bekliyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), 19 Aralıkta düzenleyeceği yılın son müzayedesinde 41 taşınmazı 83 milyon 762 bin 500 lira muhammen bedelle satışa çıkaracak

TMSF Adabank'ın satış sürecini uzattı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF); œAdabank Ticari ve İktisadi Bütünlüğü satışı için hazırlanan başvuru tarihlerinde değişiklik yaparak önyeterlilik için son başvuru tarihini 01.10.2010"dan 15.10.2010 tarihine ertelediğini açıkladı

tmsf gnc son türkiye Haberi

tmsf gnc son türkiye


Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (TMSF) geçtiğimiz cuma akşamı ABD’nin önde gelen sağlık ürünleri üreticisi ve pazarlamacısı GNC Türkiye’ye (General Nutrition Center), Bayındır Holding’in patronu Kamuran Çörtük’ten olan alacakları nedeniyle el koyduğu öğrenildi. TMSF yetkililerinin de doğruladığı el koymanın ardından, TMSF şirketin yönetimine 5 kişilik yeni yönetim kurulu üyesi atadı. GNC’nin Türkiye distribütörü Bakara İlaç ve Tıbbi Malzeme Pazarlama, Bayındır Holding bünyesinde bulunan ve 2001’de TMSF’ye devredilen Bayındır Sigorta’yı 2002’de alarak sigortacılık sektörüne girmişti. GNC Türkiye’ye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, uzun zamandır GNC Türkiye ile Bayındır Holding arasında finansal bir bağ bulmaya çalışan TMSF yetkileri geçen hafta bu konuda bazı bulgular elde etti. 


İMZA YETKİLERİ KALDIRILDI


TMSF yetkililerinin bu bulgulara dayanarak yaklaşık 30 kişilik bir ekiple ve polisle birlikte geçen cuma...