15 / 05 / 2024

tobb şirket açılma verisi

tobb şirket açılma verisi

TOBB, "2013 yılı ağustos ayına ait kurulan ve kapanan şirket" istatistiklerini açıklado. Bu verilere 32 bin 621 şirket kuruldu ve 10 bin 221 şirket kapandı..

5 yılda kapanan her şirket yerine 6 şirket açıldı! İlk sırada Limited Şirketi geliyor!

Türkiye'de son beş yılda kapanan her bir şirket yerine altı şirket açıldı. En fazla açılan şirket ise Limited Şirketi oldu. İşte ayrıntılar...

TOBB resmen duyurdu: 10 ayda 17 binden fazla şirket kepenk kapattı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından açıklanan 2023 Ekim istatistiklere göre, 2023 yılının ilk 10 ayında toplamda 17 bin 514 şirket kapandı.

İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Süreç nasıl ilerliyor?

İstanbul'da yer alan pek çok askeri arazi tek tek imara açıldı. Peki İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Askeri alanların imara açılma süreci nasıl ilerliyor? Hangi askeri alanlar imara açıldı? 

Üniversiteler ne zaman açılacak mı? Üniversiteler 3 Nisan da açılıyor mu? Üniversiteler açılacak mı?

Üniversitelerin açılma durumuna dair son gelişmeler milyonlarca öğrenci tarafından araştırılmaktadır. Peki “Üniversiteler açılacak mı, ne zaman açılacak?” İşte detaylar!

Petrol Çin’le fırladı! Çok yakında bakın kaç para olacak?

Yaklaşık 3 senedir piyasaları neredeyse ölüm sessizliğine sokan Çin’den gelen açılma haberi piyasalarda adeta bomba etkisi yaparken, en önemli emtialardan petrolde müthiş bir iddia ortaya atıldı.

TOBB açıkladı! Yüzde 25,3 arttı 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından açıklanan istatistiğe göre: 2022'nin ilk 11 ayında kurulan şirket sayısının,  geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 25,3 çoğaldığını ilan etti. 

Teknosa Eylül'de kazandırıyor! Okul mevsiminin yıldızı Teknosa oldu

Teknosa’dan “Okula dönüş” kampanyası! Eylül sonuna kadar sürecek, birçok üründe inanılmaz fırsatlar var. Teknolojik ürünler deyince akla Teknosa gelir. Okulların açılma mevsiminde öğrenci ve ailelerine destek olmak isteyen Teknosa'nın Eylül ayının sonuna kadar devam edecek ‘Okula Dönüş’ kampanyasın

Dolar yeniden zirveye yükselirken borsa şirketleri ne yaptı?

Dolar rallisinde şirketler nasıl pozisyon aldı? Hangi şirket kasasına döviz doldurdu? Hangi şirket açığa düştü. İşte detaylar...

Carrefoursa'dan okula hazırlık kampanyası! İşte kaçırılmayacak fırsatlar

Okulların açılma tarihi yavaş yavaş yaklaşırken, Carrefour'dan kırtasiye ve okul ihtiyaçları için yeni kampanya geldi. İşte indirimli fiyatlar...

TOBB yeni şirket verilerini açıkladı! 1425 yabancı ortak sermayeli şirket kuruldu!

TOBB, temmuz ayına yönelik kurulan-kapanan şirket istatistiklerini yayımladı. Türkiye'de Temmuz ayında toplam 8 bin 467 şirket kuruldu. Bunun 1425'ini yabancı şirketler oluşturdu.

Kripto para borsası Bitmex satılıyor mu? Şirket açıkladı teklif geldi

Kripto para dünyasında yer yerinden oynamaya devam ederken Asya pazarında faaliyet gösteren ve finansal sorunlar nedeniyle para çekimlerini durduran kripto para borsası Bitmex, olası bir satınalma teklifini değerlendirdiğini duyurdu.

ZES NV ağını genişletiyor! Avrupa ülkesinde şirket kuruldu

Zorlu Enerji’nin elektrikli araç piyasasında kurduğu ZES NV, Hollanda'da ZES BV isminde yeni bir şirket açtı.

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap için 2 milyar 264 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO tarafından Köy 4. Etap ihalesinin 2. oturumu bugün saat 10:00'da gerçekleştirildi. Emlak Konut GYO tarafından, ihalede en yüksek teklifi veren şirket açıklandı ve tekliflerin değerlendirme aşamasında olduğu belirtildi. 

tobb şirket açılma verisi Haberi

tobb şirket açılma verisi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) verilerine göre, 2013 yılı ocak-ağustos döneminde 32 bin 621 şirket kurulurken, 10 bin 221 şirket kapandı. TOBB, "2013 yılı ağustos ayına ait kurulan ve kapanan şirket" istatistiklerini açıkladı. Buna göre, kurulan şirket sayısında bir önceki aya göre %24,41, kooperatif sayısında %12,20 ve gerçek kişi ticari işletme sayısında da %34,97 azalış oldu. Kapanan şirket sayısı da bir önceki aya göre %35,78, kooperatif sayısı %15,09 ve kapanan gerçek kişi ticari işletme sayısı %54,33 azaldı. Kurulan şirket sayısı, ağustos ayında %28,69 ve kurulan kooperatif sayısı da %33,33 artarken, kurulan gerçek kişi ticari işletme sayısı %39,34 azaldı. Bu ayda kapanan şirket sayısı ise geçen yıla göre %5,19 ve kapanan gerçek kişi ticari işletme sayısı %27,41 azalırken, kapanan...