13 / 05 / 2024

TOGG twitter

TOGG twitter

Türkiye'nin yüzde yüz yerli elektrikli otomobili TOGG'un resmi Twitter hesabına bilgisayar korsanları saldırı düzenledi. Hesap kısa bir süreliğine hackerların eline geçti. TOGG'dan yapılan açıklamada duruma hemen müdahale edildiği açıklandı.

Türkiye'nin otomobili TOGG'dan beklenen görüntü geldi; Heyecanla bekleniyordu...

Togg'un resmi Twitter hesabından Togg Teknoloji Kampüsü'nün anlık görüntüleri yayınlandı. İşte o görüntüler ve ön sipariş süreci başlayan Togg'la ilgili merak edilen son detaylar...

Uzun zamandır bekleyenlere haber geldi! Togg nasıl satılacak nasıl alınabilecek? İşte yanıtı!

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’dan çok önemli bir açıklama geldi. Togg CEO’su Gürcan Karakaş, yakında yollarda olacak otomobilin nasıl satılacağını duyurdu. Peki açıklamaya göre Togg’u bekleyenler bu otomobili nasıl alabilecek?

Merakla beklenen TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! konsepti mi değişti?

Türkiyenin Otomobili Girişlim Grubu (TOGG)'nun 27 Aralık 2019'da Gebze'de Bilişim Vadisi'nde tanıttı Yerli otomobil TOGG'un CES 2023 paylaşımı yapıldı. Otomobilin tasarımda yenilikler fark edildi ve arabanın çıkış tarihin bekleyen herkesi heyecanlandırdı.

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Elon Musk hakkında flaş iddia! Bu kez de bu işe el attı!

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Tesla, SpaceX ve Twitter’ın CEO’su Elon Musk hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte Elon Musk’ın gireceği yeni sektör.

Elon Musk’ın hedefinde Twitter’dan sonra o platform mu var?

Twitter’ı satın almasıyla son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan iş adamı Elon Musk’ın bu kez bir yayın platformunu hedefine koyduğu belirtildi.

Togg kullanıcıları, araçlarında bile Migros’tan alışveriş yapabilecek

Togg yönetiminin perakende sektöründe faaliyet gösteren Migros ile yaptığı anlaşma ile Togg kullanıcıları Migros’tan trafikte bile alışveriş yapabilme imkanına sahip olacak. Peki bu nasıl olacak?

Elektrikli araçta kıyasıya rekabet başlıyor, Tesla ile Togg aynı anda Türkiye yollarına çıkıyor!

Türkiye yollarında Tesla ile Togg’un kıyasıya rekabeti başlıyor. Peki bu araçların satış fiyatları ne olacak, hangisi Türkiye'de rekabet avantajı sağlayacak?

Twitter’a yeni özellik geliyor! Bu özelliği sadece onlar kullanabilecek!

Twitter’ın el değiştirmesinin ardından milyonlarca kişinin kullandığı sosyal medya platformuna ardı ardına yeni özellikler gelmeye devam ediyor.  Twitter’a son olarak eklenen yeni özelliğin, platformun kullanımını nasıl etkileyeceği ise merak konusu.  İşte ayrıntılar

Twitter FTC’nin merceği altında!  Milyonlarca Dolar ceza alabilir!

ABD Federal Ticaret Komisyonu, Twitter’ın gizlilik ve veri güvenliği konusunda yaptığı uygulamaları mercek altına aldı.

Twitter Türkiye'de de altın tik dönemi başladı! Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı!

Elon Musk'ın satın alınmasının ardından Twitter'da "Altın Tik" dönemi başladı ve yapılan değişikliklerle gündeme geldi. Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı...

Yerli otomobil Togg’un Avrupa’da satışa çıkacağı tarih belli oldu!

Türkiye'nin ilk yerli ve milli elektrikli otomobil modeli Togg'un CEO'su Gürcan Karakaş, şirketin Avrupa pazarına açılacağı tarihi duyurdu. İşte Togg'un uluslararası arenada yollara çıkacağı o tarih... 

Twitter Blue geri döndü! İşte 13 Aralık fiyat listesi...

Geçtiğimiz aylarda yaşanan aksaklıklar sebebiyle ertelenen Twitter Blue özelliği, pazartesi gününden itibaren tekrar kullanıcılara sunulacak. Peki bu özelliğin fiyatı ne kadar olacak? İşte Twitter Blue, 13 Aralık fiyat listesi...

Twitter'dan flaş hamle! Ücretli mavi tik özelliği yeniden başladı!

Bugün Twitter, ücretli kullanıcı kimlik doğrulama özelliğine mavi onay işaretlerini yeniden getirdi. Bu özellik, bir dizi sahte hesaptan sonra geçen ay kapatılmıştı.

TOGG twitter Haberi

TOGG twitter

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un resmi Twitter sayfası bilgisayar korsanlarının saldırına uğradı. Durumun fark edilmesinin ardından hesaba anında müdahale edilerek hesap yönetimi geri alındı.

Konuya ilişkin TOGG'dan resmi açıklama geldi.Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) resmi Twitter hesabı hackerlar tarafından ele geçirildi.

Saldırının fark edilmesinin ardından anında harekete geçilerek hesap yönetimi geri alındı.
 

TOGG'DAN AÇIKLAMA: DURUMA ANINDA MÜDAHALE EDİLDİ

Söz konusu saldırıya ilişkin TOGG'dan açıklama geldi.

TOGG söz konusu durumla ilgili, "Hesabımız bir süreliğine kötü niyetli kişi ya da kişilerce ele geçirilmeye çalışılmış, kısa bir süre istenmeyen mesajlar görülmüştür. Duruma anında müdahale edilerek hesap yönetimi geri alınmıştır. Konuyla ilgili teknik incelemelerimizi sürdürüyoruz. Bilginize sunarız." açıklaması...