28 / 04 / 2024

Togg kullanıcıları, araçlarında bile Migros’tan alışveriş yapabilecek

Togg kullanıcıları, araçlarında bile Migros’tan alışveriş yapabilecek

Togg yönetiminin perakende sektöründe faaliyet gösteren Migros ile yaptığı anlaşma ile Togg kullanıcıları Migros’tan trafikte bile alışveriş yapabilme imkanına sahip olacak. Peki bu nasıl olacak?



Türkiye’nin yerli otomobili Togg, yollara çıkmak için son hazırlıklarını yaparken, önemli bir anlaşmaya da imza attı.

Ülkemizin gururu haline gelen yerli otomobil Togg, Türkiye yollarına çıkmak için artık geri sayarken, şirketin yönetimi de, teknoloji alanında da birbirinden ilginç anlaşmalara imza atıyor.

Togg kullanıcıları, araçlarında bile Migros’tan alışveriş yapabilecek

Bunlara son örnek ise, Togg ile Migros arasında yapılan anlaşma.

Bir araya gelerek, niyet mektubu imzalayan Togg ile Migros, teknoloji ile inovasyonu birleştiren bir deneyimle kullanıcıya benzersiz bir kolaylık sağlamayı amaçladıklarını duyurdu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön