14 / 05 / 2024

Togg kullanıcıları, araçlarında bile Migros’tan alışveriş yapabilecek

Togg kullanıcıları, araçlarında bile Migros’tan alışveriş yapabilecek

Togg yönetiminin perakende sektöründe faaliyet gösteren Migros ile yaptığı anlaşma ile Togg kullanıcıları Migros’tan trafikte bile alışveriş yapabilme imkanına sahip olacak. Peki bu nasıl olacak?



Açıklamaya göre, yapılan anlaşma kapsamında Togg kullanıcıları, uygulamaya entegre edilecek bir bölüm sayesinde Migros'tan trafikteyken bile alışveriş yapma imkanı yakalayacak ve belirledikleri noktada yer alan bir Migros'tan siparişlerini teslim alabilecek. Söz konusu iş birliği kapsamında ayrıca yeni nesil iş modellerinin geliştirilmesi de önceliklendirilecek.

Anlaşmayla ilgili konuşan Togg CEO’su Gürcan Karakaş, Togg’un, sektöründeki yenilikleri her zaman hayata geçiren Migros’la iş birliği yapmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Togg kullanıcıları, araçlarında bile Migros’tan alışveriş yapabilecek

Togg’u tamamen kullanıcı odaklı bir yaklaşımla oluşturuyorduklarının altını çizen Karakaş, gücünü kullanıcıdan almayan ürün ve hizmetin ölmeye mahkum olduğunu savundu.

Karakaş, Migros ile imzaladıkları anlaşma ile kullanıcıların hem Togg’un hem Migros’un hizmetlerinden yararlanabileceğini vurgulayarak, aynı zamanda Migros ile yeni nesil iş modellerinin geliştirilmesi konusunda da birlikte çalışacaklarını söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön