15 / 05 / 2024

Togg kullanıcıları, araçlarında bile Migros’tan alışveriş yapabilecek

Togg kullanıcıları, araçlarında bile Migros’tan alışveriş yapabilecek

Togg yönetiminin perakende sektöründe faaliyet gösteren Migros ile yaptığı anlaşma ile Togg kullanıcıları Migros’tan trafikte bile alışveriş yapabilme imkanına sahip olacak. Peki bu nasıl olacak?



Migros Ticaret AŞ. İcra Başkanı Özgür Tort ise, “Migros olarak, öncülük ettikleri perakende sektöründeki tecrübe ve yenilikçi vizyonu ile tüketicilerin yaşamlarına hız ve kolaylık katan inovatif çözümler geliştirdiklerini söyledi.

“Togg’la birlikte alışveriş deneyimini yeni boyuta taşıyan benzersiz bir projeyi hayata geçirmenin heyecanını yaşıyoruz” diyen Tort, Togg kullanıcılarının, Togg Trumore platformu sayesinde Togg akıllı cihazından istenilen saatte ve belirtilen adrese teslim edilebilecek şekilde Migros’a siparişlerini verebileceklerini söyledi.

Togg kullanıcıları, araçlarında bile Migros’tan alışveriş yapabilecek

Tort, “Togg kullanıcıları, güzergahları üzerindeki en yakın Migros mağazasını bularak alışverişlerini de yapabilecek” diye konuştu.

Diğer taraftan Migros otoparklarında Trugo şarj noktaları oluşturmak üzere çalışmaların devam ettiği bilgisini de veren Tort,  Togg bu hizmetten de faydalanacak olan Togg kullanıcılarının, Migros’ta alışverişlerini yaparken elektrikli araçlarını kapıda şarj ederek zaman tasarrufu sağlayacaklarını da söyledi.

Tort ayrıca, Togg Teknoloji Kampüsü içerisinde yer alacak satış mağazasında 3 bin 500’den fazla ürün çeşidini kampüs çalışanlarına zamandan tasarruf sağlayan yenilikçi bir alışveriş deneyimi ile sunacaklarını da sözlerine ekledi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön