08 / 05 / 2024

togo büyükelçilik konut inşası

togo büyükelçilik konut inşası

Togolu mevkidaşı Dussey'le ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Togo'ya büyükelçilik konutu inşa edilmesi için arsa tahsis edileceğini dile getirdi.

Enflasyondaki hedefe en büyük engel konut fiyatlarında ve kiralarda yaşanan artışlar! 

Chicago Fed Başkanı Austan Goolsbee, enflasyonda hedefe ulaşmak için gerekli en büyük engelin konut hizmet sektöründeki fiyat yükselişleri olduğunun altını çizdi. İşte o açıklama...

Riyad'daki büyükelçiliğin büyük sırrı!

Suudi Arabistan yönetiminin Galatasaray ile Fenerbahçe maçında Atatürk pankartı ve tişörtü için izin vermemesi gündem oldu. Yeniçağ Haber Müdürü, Gazeteci ve Yazar Fatih Ergin, X sosyal medya hesabından Riyad'daki büyükelçiliğin büyük sırrını paylaştı. İşte o paylaşım ve yorumlar...

Dünyada iki büyük kent hariç her yerde konut fiyatları düştü! İşte fiyatların düşmediği o kentler!

2022’de dünyanın 25 büyük şehrindeki konut fiyatlarında keskin bir düşüş yaşandı. Rapora göre, yalnızca Zürih ve Tokyo bu kentlerin dışında kaldı.

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Muhittin Bilget hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi ülkenin Türk büyükelçiliğinde, ne iş yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışmalar yürütüyor? İşte Muhittin Bilget ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Vize şikayetlerinde konsolosluklarla ilgili artış yüzde 181’i buldu!

Şikayetvar, vize aracılık firmalarıyla büyükelçilik ve konsolosluklara yönelik verilerini kamuoyuyla paylaştı. Aracı şirketlere yönelik şikayetler yüzde 191 oranında artarken, büyükelçilik ve konsolosluklara yönelik şikayetler ise yüzde 181 oranında artış gösterdi.

Gaziantep Büyükşehir konut imarlı 3 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde yer alan üç adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Tarihin en büyük afet konut projesi 1 yılda tamamlanacak! 10 ildeki 307 bin 763 bina incelendi!

Türkiye'nin 10 şehrinde büyük yıkıma sebep olan  Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili açıklamalarda bulunan Çevre  Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Cumhuriyet tarihimizin en büyük afet konutu seferberliğini başlatıp, 1 yıl içerisinde tamamlayacağız" diye konuştu.

Bakan Kurum açıkladı: 10 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliği başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 10 ilde eş zamanlı olarak Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliğini başlatmış olacaklarını söyledi.

TOKİ İlk Evim Projesi kuralarında en büyük pay gençlerin!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim" Projesi'nin 16 gündür devam eden 250 bin sosyal konut kurasında toplamda 43 bin 599 hak sahibi belli oldu. Aktarılan detaylara göre, TOKİ İlk Evim Projesi'ndeki kuralarda en büyük pay gençlerin oldu.

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin temeli yarın atılıyor! 4 milyon 560 bin oldu!

Eylül ayında açıklanan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ’nin ilk temel atma töreni yarın gerçekleşecek. Töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara’dan başlatacak. İşte detaylar…

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi, Financial Times'ta!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi İngiliz Financial Times gazetesinde yer aldı.

Gaziantep Büyükşehir konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan iki adet konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aylardır açıklanması beklenen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detayları açıkladı. İşte detaylar…

togo büyükelçilik konut inşası Haberi

togo büyükelçilik konut inşası

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,  Togo Dışişleri, Afrika Entegrasyonu ve Yurt Dışı Togolular Bakanı Robert Dussey ile Dışişleri Bakanlığında düzenlenen ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Çavuşoğlu büyükelçilik konutu için açıklamalarda bulundu.

Türkiye'ye inşa edilecek büyükelçilik konutu ve  kançılaryanın için 6 bin metrekarelik arsa tahsis ettiğini söyleyen Çavuşoğlu Türkiye'nin de Togo'ya bu yıl sonuna kadar açacakları büyükelçilik için İncek'teki diplomatik siteden bir arsa tahsis edileceğini açıkladı.

Türkiye ile TOGO arasındaki ticaret hacminin 96 milyon doları inşaat ve...