21 / 05 / 2024

tokat 15 yıllık istimlak sorunu

tokat 15 yıllık istimlak sorunu

Tokat'ın Büyükbeybağı Mahallesi Alp Gazi Caddesi’nde çift şeritli yola engel olan ahşap bina 15 yıl süren istimlak sorunun çözülmesiyle birlikte açılan yolda asfaltlama çalışması yapıldı.

Ortalama bir konutun fiyatı 15 yıllık asgari ücrete eşitlendi!

Ülke genelinde konut fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Fahiş rakamlardan dolayı vatandaşlar konut sahibi olmakta zorlanırken, Şehir Plancısı Celal Erdoğdu konut fiyatlarını asgari ücretle karşılaştırdı ve ortalama bir konut fiyatının 15 yıllık asgari ücrete eşit olduğunu söyledi. 

Yıllık temettü getirisi yüzde 50-yüzde 10-yüzde 15 seviyesinde olan 18 şirket!

İlk kez 10.000 puanın üzerini test eden Borsa İstanbul'da temettü veren şirketler de pek çok yatırımcı tarafından araştırılıyor. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yıllık temettü getirisi yüzde 50-yüzde 10-yüzde 15 seviyesinde olan 18 şirketi açıkladı. İşte o payla

15 yıllık hasret son buldu! Ankara Büyükşehir, Mamak'taki 342 konutun kuralarını çekti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak'taki 342 konutun kura çekilişini gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kura çekilişiyle 15 yıllık hasret de son buldu...

23 yıllık arazi anlaşmazlığına arabulucu ayarı!

23 yıllık miras davası arabuluculuk yöntemi ile çözüme kavuştu. Yıllardır devam eden miras kavgası 15 günde çözüme kavuştu.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki macera parkı 15 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan Macera Parkı Alanı Yap – İşlet modeli kapsamında 15 yıllığına kiraya verilecek.

Tarımda son dakika! Yıllık yüzde 138,15 yükseldi!

Tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE), eylül eyında yıllık bazda yüzde 138,15, aylık yüzde 2,9 yükseliş kaydetti. İşte ayrıntılar...

Tokat'taki RESÜT tesisi 12 bin 500 TL bedelle 15 yıllığına kiraya verildi!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Özel İdare Müdürlüğü yaptığı sırada kaymakamlık tarafından yaptırılan tesisi, bedavaya 15 yıllığına kiraya verdi. Yılmaz, belediye başkanı olunca da aynı tesisin bir bölümünü aylık 12 bin 500 liraya kiraladığı ortaya çıktı.

İhracat yıllık bazda yüzde 4,87 arttı!

Genel Ticaret Sistemi dikkate alındığında 2019 Aralık'ta ihracat, yıllık bazda yüzde 4,87 artarak 15 milyar 385 milyon dolar olurken ithalat ise yüzde 20,05 artışla 20 milyar 105 milyon dolar oldu.

20 yıllık tecrübeli inşaat mühendisleri iş arıyor!

İMO Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, her yıl üniversitelerden 12 bin inşaat mühendisinin mezun olduğunu belirterek, ''15-20 yıllık çok başarılı mühendisler bile işsiz geziyor" dedi.

ABD'de konut fiyat endeksi yıllık yüzde 5.15 arttı!

S&P CoreLogic CaseShiller 20 Kentte Konut Fiyat Endeksi Eylül 2018 verileri açıklandı. Buna göre, ABD'de konut fiyat endeksi yıllık yüzde 5.15 artış kaydetti.

Breeze De Mar Orlando yıllık yüzde 15 bir getiri sağlıyor!

Breeze De Mar Orlando Projesi'nde fiyatlar 99 bin 400 dolardan başlıyor. Breeze De Mar Orlando projesi yıllık yüzde 15 bir getiri sağlıyor.

Afyonkarahisar Karaman Mahallesi'nde 15 yıllığına kiralık iş hanı!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar Merkez'e bağlı Karaman Mahallesi'nde yer alan iş hanı 15 yıllığına kiraya veriliyor. İhale, 23 Kasım'da gerçekleşecek..

Nevşehir Kozaklı Belediyesi'nden 15 yıllığına kiralık otel!

Nevşehir Kozaklı Belediyesi tarafından, 88 odalı termal otel ve arsası 15 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 6 Temmuz'da gerçekleşecek..

tokat 15 yıllık istimlak sorunu Haberi

tokat 15 yıllık istimlak sorunu

Tokat'ın Büyükbeybağı Mahallesi Alp Gazi Caddesi’nde çift şeritli yola engel olan ahşap bina 15 yıl süren istimlak sorunu çözülerek geçtiğimiz yıl yıkılmıştı. Binanın yıkılması ile birlikte yolda alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt çalışması yapıldı. 


Çalışmaları yerinde inceleyen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, asfalt sezonunu Büyükbeybağı Mahallesi Alp Gazi Caddesinde başlatmış olduklarını belirterek, “Yılan hikayesine dönen, yaklaşık 22 metrelik son derece büyük olan ve çevre yoluna bağlantı sağlayan bu yolumuz kamulaştırılacak binadan dolayı bir türlü açılamıyordu. Bizlerde geçtiğimiz yaz aylarında kamulaştırma işlemlerimizi tamamladık ve binaları yıkmak suretiyle yolumuzu açtık. Ardından yolumuzun altyapı işlemlerini tamamladık ve kışın gelmesiyle asfalt yapamamıştık. Bölge sakinlerimizin de yoğun isteği vardı asfalt yapılması konusunda. Ancak kış ayları olduğu için asfalt yapamadık ve bunu bölge sakinlerimize ilettik...