29 / 04 / 2024

toki 2018 istanbul projeleri

toki 2018 istanbul projeleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan olarak yılın ilk yarısında 71 ilde 33 bin 243 sosyal konutu sattı…

TOKİ 2018'de İstanbul'da 2 bin 750 konut satacak!

2018 yılında 70 bin konut üretmeyi hedefleyen TOKİ'nin gündeminde dar gelirli vatandaşlar da var. Bu yıl İstanbul'da 2 bin 750 adet konutu satışa çıkacak olan TOKİ, bu konutların bır kısmnı dar gelirli vatandaşlara satmayı planlıyor. 

TOKİ 81 ilde 811 bin konut rakamına ulaştı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefliyor. TOKİ bu kapsamda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'da 4 yeni kampanya! Dar gelirliye 1.318 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da 4 yeni proje inşa edecek. 1.318 konutun yer aldığı projelerin ihaleleri Şubat ve Mart ayları içerisinde yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'a 632 konutluk yeni proje müjdesi! Dev proje için büyük gün geldi!

Toplu konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Tuzla'da inşa edeceği 632 konutluk yeni projenin ihalesini bugün gerçekleştiriyor. Projede konutların dışında 6 adet dükkan da bulunuyor.

TOKİ'den İstanbul'a 232 konutluk yeni proje müjdesi! Büyük gün yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Tuzla projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Söz konusu projede 232 adet konut ve 31 adet dükkan yer alacak.

TOKİ'nin İstanbul'daki dev projesi için 'ÇED Gerekli Değildir' kararı! 637 konutluk yeni proje resmen başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Eyüpsultan'daki yeni projesi resmen başlıyor. 637 yeni konutun yer alacağı projenin maliyeti 889 milyon 476 bin TL olarak açıklandı.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 2 bin 63 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da 2 bin 63 yeni konutluk 5 yeni proje inşa edecek. İşte o projeler...

TOKİ'den İstanbul'daki 23 bin 866 konutun yapımı devam ediyor paylaşımı geldi, vatandaşlardan taksit isyanı gecikmedi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul’da hayata geçirdiği projelerin inşaat son sürat devam ediyor. İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan o paylaşım...

TOKİ'den İstanbul'a 3 yeni projeyle tam 1.348 konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'da 3 yeni projede toplam 1.348 konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri Ocak ve Şubat aylarında yapılacak. 

TOKİ'den İstanbul'a 716 konut ve 71 dükkanlık iki yeni proje müjdesi!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'daki iki yeni projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projelerde 716 konut ve 71 dükkan yer alacak.

TOKİ'den İstanbul'a 484 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Zeytinburnu projesinin ihale tarihini açıkladı. İstanbulluların merakla beklediği projede toplam 484 konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 1.244 konutluk iki yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul ve Ankara projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin iki yeni projesinde toplam 1.244 konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul ve bir ile daha 761 yeni konut müjdesi!

Yeni projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve 1 ilde daha 761 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri 25 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'a 869 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projelerde toplam 869 konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul'un göbeğine dev proje! 637 yeni konut için geri sayım başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Eyüpsultan'daki yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Eyüpsultan projesi 889 milyon 476 bin TL'ye mal olacak.

toki 2018 istanbul projeleri Haberi

toki 2018 istanbul projeleri

Ülke olarak yeni bir yönetim modeliyle 2023 ve gelecek hedeflerimize daha hızlı adımlarla ilerlemek için önemli bir başlangıç yaptık. Dinamik bir üretim anlayışıyla Türkiye'nin dört bir yanında sürdürdüğümüz projeler, yeni dönemde başta konut olmak üzere, milletimizin ihtiyaç duyduğu tüm yapısal üretim alanlarında genişleyerek sürecek.

İnşaat sektörümüz bu yeni dönemde de güçlü konumunu koruyacak. Finansal piyasalarda konjonktürel etkilerle yaşanan dalgalanmalara rağmen, yapı sektörümüz başarılı sonuçlarla yoluna devam ediyor.

Bu doğrultuda, Haziran ayı konut satışlarında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 22,4 artış yaşandı, ilk uygulaması idaremizce başlatılan faiz ve fiyat indirimi kampanyasına özel sektörümüzün katılımıyla sağlanan sinerji, satışlara olumlu yönde etki yaptı.

Dar ve orta gelirli vatandaşlarımızı, düşük taksitli ve uzun vadeli ödeme imkânıyla ev sahibi yapma yönündeki güçlü motivasyonumuz sürüyor. TOKİ...