02 / 05 / 2024

TOKİ 270 ay vade kampanyası

TOKİ 270 ay vade kampanyası

TOKİ 270 ay vade kampanyası ile dar gelirli aileler 2023 yılına kadar yapılacak konutlardan ev sahibi olabilecek. Kampanya kapsamında eşi ölen kadınlar ve engelli vatandaşlar öncelikli olacak.

TOKİ'den 27 bin TL'ye 1+1!

TOKİ'den 27 bin TL'ye 1+1 ev sahibi olunabiliyor. Dar gelirli vatandaşlara özel olarak hayata geçirilen kampanya kapsamında 100 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ ekim ayına bomba gibi girdi! 462 adet arsayı yüzde 35 peşinatla satıyor! Vatandaştan talep yağıyor...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 42 ilde 462 arsayı açık artırma ile satışa çıkaracağını ilan etti. TOKİ ekim ayına bomba gibi girdi! 462 adet arsayı yüzde 35 peşinatla satıyor. Vatandaştan talep yağıyor...

Küresel petrol arzı Eylül ayında günlük 270 bin varil arttı!

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) tarafından açıklanan verilere göre, küresel petrol üretiminin, Eylül ayında bir önceki aya göre günlük 270 bin varil artış göstererek, 101 milyon 570 bin varile ulaştığı bildirildi.

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

TOKİ Mart ayı kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ'ye başvuranlar şimdi bakın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sebebiyle ara verilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projelerinin kuraları ertelenmişti. TOKİ Mart ayı kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ'ye başvuranlar şimdi bakın!

TOKİ Mart ayı il il kura takvimi açıklandı! Peş peşe tarihler verildi! TOKİ'ye başvuran hemen baksın!

TOKİ İlk Evim osyal konut projesinde kuralara deprem felaketi sebebiyle ara verilmişti. TOKİ Mart ayı il il kura takvimi açıklandı! Peş peşe tarihler verildi! TOKİ'ye başvuran hemen baksın!

TOKİ Şubat ayı il il kura takvimi açıklandı mı? Peş peşe kuralar ne zaman? Başvuru yapanlar dikkat!

TOKİ İlk Evim projesi kapsamında kura çekilişlerine geçtiğimiz senenin Kasım ayında start verilmişti. TOKİ Şubat ayı il il kura takvimi açıklandı mı? Peş peşe kuralar ne zaman? Başvuru yapanlar dikkat!

TOKİ yeni ay kura tarihleri peş peşe açıklandı! Şubat'ın ilk haftası o illerde kura çekilecek! İşte günü gününe kura...

TOKİ  İlk Evim İlk İş Yerim projesinde kura çekiliş heyecanı sürüyor. TOKİ yeni ay kura tarihleri peş peşe açıklandı. Şubat ayının ilk haftası yapılacak kura takvimleri belli oldu. İşte detaylar...

TOKİ yeni ay kura tarihleri güncellendi! Şubatta hangi ilde kuralar ne zaman çekilecek? İl il günü gününe kura takvimi

TOKİ  İlk Evim İlk İş Yerim projesinde kura çekiliş heyecanı devam ediyor. TOKİ yeni ay kura tarihleri güncellendi. Şubatta hangi ilde kuralar ne zaman çekilecek? İşte il il günü gününe kura takvimi...

TOKİ kura takvimi 20-28 Ocak 2023 peş peşe güncellendi! 2+1 3+1 il il TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Ocak ayı 2+1 3+1 il il kura takvimini güncelledi. Peki, bu hafta hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ 15- 24 Ocak il il kura takvimi açıklandı! TOKİ kurası etap etap peş peşe gününde yapılıyor! Güncel kura takvimi...

TOKİ, Ocak ayı kura takvimi güncellendi. TOKİ 15- 24 Ocak il il kura takvimi açıklandı! TOKİ kurası etap etap peş peşe gününde yapılıyor. Peki bu hafta hangi illerde kura yapılacak? İşte detaylar...

Erzincan Çayırlı TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Erzincan Çayırlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzincan Çayırlı ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzincan Çayırlı ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzincan Çayırlısosyal konut projesi... 

TOKİ Afyonkarahisar Çay’da 608 bin TL'ye!

TOKİ'nin Afyonkarahisar projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Çay projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Afyonkarahisar Çay 2022 sosyal konut projesi...

İŞKUR'dan 4.270 TL ödeme! Tam 10 ay boyunca alabilirsiniz...

İŞKUR işi bırakan vatandaşlara belirli şartları taşımaları halinde 10 ay boyunca 4.270 TL ödeme yapıyor. İşsizlik ödemesi olarak bilinin bu ödenekten faydalanmak için işsiz kalınan tarihten itibaren 30 gün içinde başvuru yapılması gerekiyor...

TOKİ 270 ay vade kampanyası Haberi

TOKİ 270 ay vade kampanyası

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, emekliler için 17 ilde başlattığı İkinci Bahar Kampanyası'ndan sonra dar gelirli vatandaşlar için aylık 100 TL taksitli, 270 ay vadeli konut kampanyasını hayata geçiriyor. 


TOKİ 270 ay vade kampanyası kapsamında 1 oda 1 salon daireler için 100 TL taksitle, 2 oda 1 salon daireler için ise 130 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. 


Bu kapsamında 27 bin TL'ye 1+1, 35 bin TL'ye 2+1 daire sahibi olunabiliyor. TOKİ, alt gelir grubu kategorisinde satışa çıkardığı konutlar için hane halkı gelirinin aylık 3 bin 200 TL'den fazla olmaması koşulu arıyor. 


Emekliler için başlattığı kampanyayı Türkiye geneline yaymayı amaçlayan TOKİ, 270 ay vade kampanyasının hangi illeri kapsayacağı henüz açıklanmadı. Kampanyada engelli vatandaşlara ve eşi ölen kadınlara öncelik verilecek.


Özge...