05 / 05 / 2024

toki 8 il etüd raporu ihale

toki 8 il etüd raporu ihale

TOKİ Hatay, Çorum, Manisa, Ankara, İstanbul, Konya, Balıkesir illerinde imar planına esas jeolojik, jeoteknik ve joefizik etüt raporu hazırlatılması işi ile Batman geoteknik etüd projesi hazırlatılması hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 33 il için düğmeye bastı! KDV'den muaf 391 arsa hem yüzde 25 peşinat hem de 48 ay vadeyle satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  ticaret, konut, turizm tesis alanı, sanayi, gemi söküm ve plansız niteliğindeki arsaları yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle satışa çıkardı. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: 2019-2024 arasında TOKİ 8.500 adet, KİPTAŞ 10 bin 39 adet konut teslim etti!

İBB İştiraki KİPTAŞ’ın Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum'un 650 bin konut vaadinin gerçekleşebilir olmadığını aktaran Kurt, 2019-2024 arasında TOKİ'nin 8.500 adet, KİPTAŞ'ın 10 bin 39 adet konut teslim ettiğini söyledi.  

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden 8 ilçede yer alan bazı parsel ve hisselerin satışına onay çıktı...

İBB Meclis'inde, Eyüpsultan, Maltepe, Kağıthane, Üsküdar, Kadıköy, Pendik, Beykoz ve Kağıthane'de mülkiyeti İBB'ye ait parsel ve hisselerin satışına onay verildiği açıklandı. İşte haberin detayları...

TOKİ, 8 ilde konut teslimine başladı! Toplam 1779 konut hak sahiplerine teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toplu Konut İdaresinin (TOKİ) inşasını bitirdiği 1779 sosyal konutun hak sahiplerine teslim edilmeye başlandığını ifade etti.

TOKİ bir il için daha tarih açıkladı! 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl projesi için yeni ihale tarihini açıkladı. TOKİ'nin yeni projesinde 108 konut yer alacak.

 ‘Dirençli Şehirler’ temasıyla düzenlenecek Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi, 8 Kasım’da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle her yıl sürdürülebilirliğin önemini vurgulamak için düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’, 8 Kasım’da Hilton Bosphorus İstanbul'da gerçekleşecek.

2023 Temmuz'da 'Aile Destek Programı' yok diye dert etmeyin! Başvurana hemen şimdi 1.250 TL değil, 8.240 TL para!

2023 Temmuz'da 'Aile Destek Programı' yok diye dert etmeyin... Başvurana hemen şimdi 1.250 TL değil, 8.240 TL para verilecek... Kimliğini alan hemen şimdi koşsun, bu fırsat kaçmaz...

Son dakika: Bu sefer TOKİ değil Vakıfbank müjdeyi verdi! Aylık 5.175 TL taksitle 4+1 ev!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan Vakıfbank, 4+1 bir ev satışa çıkardı. Bankanın satışa sunduğu bu eve aylık 5.175 TL taksitle  sahip olabilirsiniz. İşte ayrınıtlar...

Altında rüzgar değil resmen tsunamai başladı! Altın kasıp kavurdu! 8 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, bugün güne yükselişle başladı. Altın fiyatlarında seçim sonrası büyük atak görüldü. Altında rüzgar değil resmen tsunami başladı, altın fiyatların resmen kasıp kavurdu. Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın bugün kaç lira? 8 Haziran 2023 altın fiyatları.

Elektrik kesintisi olacak mı? İşte 8 Haziran Perşembe elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 8 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

TOKİ Mart 2023 yeni kura tarihleri peş peşe açıklandı! TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın! İl il belli oldu!

Depremlerin ardından ara verilen TOKİ kura çekimleri, 8 Mart'tan beri tam gaz devam ediyor. TOKİ Mart 2023 yeni kura tarihleri peş peşe açıklandı! TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın! İl il belli oldu!

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den İstanbul'daki 8 ilçe için uyarı: Deprem anında 'pik ivmesi' çok yüksek olacak!

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den İstanbul'daki 8 ilçe için son dakika uyarısı geldi. İşte Okan Tüysüz'ün o açıklamaları...

toki 8 il etüd raporu ihale Haberi

toki 8 il etüd raporu ihale

TOKİ Hatay, Çorum, Manisa, Ankara, İstanbul, Konya, Balıkesir illerinde imar planına esas jeolojik, jeoteknik ve joefizik etüt raporu hazırlatılması işi ile Batman geoteknik etüd projesi hazırlatılması hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.


İhale İlanı;

Hatay,Çorum,Manisa,Ankara,İstanbul,Konya,Balıkesir illerinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Etüt Raporu Hazırlatılması işi ile Batman Geoteknik Etüd Projesi Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 

İhale Kayıt Numarası: 2016/2939491-İdarenin

a) Adresi: İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu hizmetin

a) Niteliği, türü ve miktarı:...