05 / 05 / 2024

TOKİ Anadolu kentlerinde yeni projeler yapıyor

TOKİ Anadolu kentlerinde yeni projeler yapıyor

Başvuruların 26 Ekim-13 Kasım tarihleri arasında kabul edileceğini aktaran Turan, alt gelir grubu kapsamındaki konutlardan emekliler için yüzde 25 oranında kontenjan ayrıldığını belirtti.

Anadolu'da kira fiyatları metropollere yetişti: Barınma sorunu yayılıyor!

İstanbul kadar olmasa da Anadolu kentlerinde de kira fiyatları yükseliyor. Nevşehirliler 7 bin, Aksaraylılar 8 bin ve Konyalılar ise 12 bin liraya kadar yükselen kiralarla karşılaşıyor. 

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

TOKİ'ye Anadolu'da fabrika yapması için teklif!

İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe, siparişlere yetişemeyen tekstilciler adına TOKİ'ye çağrıda bulundu. Gültepe, TOKİ'nin Anadolu'da atıl durumda olan kamu binalarının fabrikaya dönüştürülmesini teklif etti.

Mustafa Gültepe: Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın!

Hazır giyim endüstrisinde kapasite kullanımının maksimum seviyelere çıktığını açıklayan Mustafa Gültepe, "Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın" dedi.

Anadolu'da konut talebi artıyor!

Türkiye genelinde konut ihtiyacına dönük orta ve uzun vadeli eylem planları geliştiren TOKİ, Anadolu'nun birçok bölgesinden gelen konut talebini karşılamak için yoğun mesai harcıyor. 2018'in ilk 5 ayında 21 bini aşkın konut satılırken, satışa çıkarılan konutlara 50 kata varan müracaatlar geliyor.

Anadolu'dan TOKİ projelerine yoğun talep geliyor!

TOKİ Başkanı Ergün Turan,  "Anadolu'nun birçok bölgesinden konut için yoğun talep geliyor. Dar gelirli, konuta erişmekte zorlanan vatandaşlarımıza yönelik arz ettiğimiz konutlara 5-10, hatta 50 katı müracaat alıyoruz." dedi.

TOKİ'den 10 bin TL peşinatla konut!

TOKİ, Anadolu'nun çeşitli kentlerinde hayata geçirdiği binlerce konutu satılığa çıkardı. 20 yıl vade ve 185 liradan başlayan taksit seçenekleriyle sunulan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ'den 20 yıl vade ve 185 TL'den başlayan taksit fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Anadolu'da inşa ettiği binlerce konutu satışa çıkardı. Başvuru tariglerinin daraldığı evlere 20 yıl vade ve 185 liradan başlayan taksit seçenekleriyle sahip olunabilecek...

TOKİ'den aylık 237 TL'ye taksitle ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Anadolu'da bir çok yeni proje hayata geçiriyor. İşte, TOKİ'nin düşük fiyatlı ve uygun taksitli konut projeleri...

TOKİ'den dar gelirli ailelere düşük taksitli konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Anadolu'nun bir çok bölgesinde konut projeleri üretmeye devam ediyor. İşte, TOKİ'den dar gelirli ailelere düşük taksitli konut fırsatı...

TOKİ'den Hatay Karsu Mahallesi'ne 384 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Anadolu'nun her bölgesinde alt ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için yatırımlarına devam ediyor. 

TOKİ Hatay Altınözü 384 konut ihalesi 13 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Anadolu'nun çeşitli bölgelerinde konut üretimine devam ediyor. TOKİ Hatay Altınözü'ye 384 konutluk yeni bir proje inşa ediyor. 

TOKİ'den dar gelirliye ucuz konut fırsatı!

TOKİ Anadolu’nun bir çok kentinde yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. TOKİ projelerinden 349 TL taksit ile daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Anadolu kentlerinde yeni projeler yapıyor Haberi

TOKİ Anadolu kentlerinde yeni projeler yapıyor

TOKİ'nin kuruluş amacının, konuta erişmekte zorlanan dar gelirli vatandaşların konut sahibi yapılması olduğuna dikkati çeken Turan, şunları kaydetti: "Halkımızın konut ihtiyacına kalıcı çözümler üretmek için yürüttüğümüz çalışmalarda büyük bir hamle ile Anadolu'nun birçok kentinde, alt ve orta gelir gruplarına dönük, binlerce konutluk yeni yeni yerleşim alanlarını projelendiriyoruz. Alt gelir grubu kapsamında satışa sunulan 2+1 niteliğindeki 305 konutun taksit ödemeleri 250 liradan başlıyor. Konutlar yüzde 12-20 peşinat ve 180-240 ay vade seçenekleri ile satılacak. Toplu konut uygulaması çerçevesinde satışa sunulan 3+1 niteliğindeki 778 konutun taksit ödemeleri 557 liradan başlıyor. Konutlar, yüzde 10-15-25 peşinat ve 120-144-180 ay vade seçenekleri ile satılacak." Konut sahibi olmayanlar başvurabilecek Açıklamada, alt gelir grubu çerçevesinde konut almak isteyenlerde aranacak şartlara ilişkin şu bilgiler yer aldı: "TOKİ'den...