04 / 05 / 2024

TOKİ Ankara Karacaören fiyatları

TOKİ Ankara Karacaören fiyatları

TOKİ Ankara Karacaören başvuruları bugün başlıyor. Satış işlemlerini T.Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 10 bin 85 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Ankara Karacaören'de 1 adet konut satıyor!

TOKİ Ankara Karacaören'de 1 adet konut satıyor. Başvuruları yarın başlayacak olan projede 2+1 olarak tasarlanan dairenin fiyatı 100 bin 852 TL olarak belirlendi.

TOKİ'den ev alacaklara müjde! Ankara'da aylık 2 bin 581 TL'den başlayan taksitlerle konut satıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Çubuk Aşağıçavundur 484 adet konut projesi kapsamında 11 adeti satışa çıkaracağını ilan etti. İşte TOKİ konut satışına ilişkin tüm detaylar...

Altındağ Belediyesi başkentte iki arsa satacak! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Karacaören ve Kale mahallelerinde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya 208 konutluk yeni proje! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Ankara Bala projesi ile ilgili detaylar...

Ankara Kuzeykent kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonucu 29.06.2022!

Ankara Kuzeykent kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı ve TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonucu 29.06.2022 haberimizde yer alıyor. Ankaralıların yüzünü güldüren TOKİ Ankara Kuzeykent projesi için başvurular geçtiğimiz günlerde sona ermişti...

Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

TOKİ'den Kars Karacaören'e 309 yeni konut!

Kars İli, Merkez İlçesi, Karacaören Mahallesi 309 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kars Karacaören 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Merkez Karacaören projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Kars Karacaören 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kars Karacaören 2019 nerede? TOKİ Kars Karacaören 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ Kars Karacaören 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Kars Karacaören 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kars Karacaören 2019 kurası ne zaman? İşte TOKİ Kars Karacaören 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Ankara projesi 2018!

Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ Ankara Etimesgut'ta yeni bir proje inşa edecek.

Ankara Kuzey Kent Girişi TOKİ projesinde teslime hazırlanıyor!

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi Karacaören Mevkii 250 Konut Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki daireler teslime hazırlanıyor.

Kuzey Ankara Girişi Karacaören etabı imar planı askıda!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Karacaören Etabı 70046 ve 70047 adalara ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

TOKİ Karacaören'de daireler teslim edildi!

TOKİ iş birliğinde yapımı gerçekleştirilen Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında, Karacaören’de üretilen 145 konutun kurası çekilerek, sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Ankara Karacaören fiyatları Haberi

TOKİ Ankara Karacaören fiyatları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Ankara Karacaören Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


TOKİ Ankara Karacaören başvuruları bugün başlıyor. Daire fiyatı 100 bin 852 TL olarak belirlenen projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri aracılığıyla kabul ediliyor.


TOKİ Ankara Karacaören'de yer alan konut 95,43 büyüklükte 2+1 olarak dizayn edildi. Satış işlemlerini ilgili bankanın Temerküz şube Ankara Merkez şubesinin gerçekleştireceği projede 630,33 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.


Başvuruları 30 Haziran 2015 tarihinde sona erecek olan Ankara Karacaören TOKİ Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatta 96 ay, yüzde 15 peşinatta 108 ay, yüzde 25 peşinatta ise 120 ay vade imkanı sağlanıyor. 


Satış duyurusu için