05 / 05 / 2024

toki antakya serik

toki antakya serik

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Serik'te turizm çalışanları için inşa edeceği konutların ilk etap inşaatına başladı.

TOKİ Antalya Serik projesiyle tam 357 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Serik projesi yarın ihaleye çıkıyor. Serik TOKİ projesinde 357 yeni konut yer alıyor.

TOKİ'den Antakya'ya 464 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

TOKİ'den Antakya'ya 464 yeni konut müjdesi geldi. Söz konusu projenin ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Antakya'ya 464 konutluk yeni proje!

250 bin yeni konut için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antakya projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den ucuz konut bekleyen Hataylılar dikkat! Antakya'ya 464 ucuz konut geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay'ın Antakya ilçesinde 464 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Hatay Antakya projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Antakya projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Antakya'da 464 yeni konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antakya'da 464 yeni konut inşa edecek. Konutların yanı sıra dükkanların da yer aldığı projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Hatay Antakya'da 464 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antakya'da 464 yeni konut inşa edecek.

TOKİ, Antakya projesi için düğmeye bastı! 472 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Antakya'da 472 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Antalya Serik'e 3 yeni okul!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 13 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Antalya Serik Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Antalya’nın Serik ilçesinde 63 bin metrekarelik alanda kurulacak Serik Millet Bahçesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Antalya Serik 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Serik projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ'den Serik'teki turizm çalışanlarına 583 konut!

Antalya Serik'te turizm sektörü çalışanlarının konut ihtiyacını karşılamak amacıyla pilot proje olarak geliştirilen 583 konutluk uygulamanın temeli atıldı. Konutların yıl sonunda bitirilmesi hedefleniyor...

toki antakya serik Haberi

toki antakya serik

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Antalya'nın Serik ilçesinde turizm çalışanları için yapılacak konutların ilk etabında inşaata başladı. Konutlar, TOKİ tarafından turizm çalışanlarına tahsis edilecek. Projenin temelleri atıldı.

Anadolu Ajansı muahbirlerinden Leyla Ataman Koyuncuoğlu'nun haberine göre, TOKİ Antalya Serik'teki projede 2 bin 200 konut yer alacak. Projede öncelikle ilk etapte yer alan 583 konutun inşaatı bitirilecek. Projede konut dışında çerçevesinde cami, sağlık birimleri, kafeler, kültür merkezi, eğitim merkezi, ofisler, dükkanlar ve park alanları da olacak.

5-6 ay içinde turizm çalışanlarının kuralarını çekerek konutlarını teslim alacağını ifade eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Böylelikle Serik'te, Belek'te, Kadriye'de, Boğazkent'te turizm tesislerinde bahçıvanlık yapan, valiz taşıyan, mutfakta bulaşık yıkayan kardeşlerimiz en ucuz taksitlerle ev sahibi olacak."...