08 / 05 / 2024

toki ataşehir kurasız satış başvuru şartları

toki ataşehir kurasız satış başvuru şartları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Ataşehir Esatpaşa projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Kentsel dönüşümde şaşırtan açıklama: Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız!

Memleket Partisi'nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, Ataşehir’in kentsel dönüşümüyle ilgili açıklamalarda bulunarak “Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız. Kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm olması gerekiyor.'' dedi.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros’un dönüşüm sorunu KİPTAŞ’la çözülecek!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri’nin imar durumlarının da çıktığını dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Biz elimizi taşın altına koyarak KİPTAŞ ile birlikte bu sorunu çözmeye çalışacağız" dedi.

TOKİ Ataşehir Şerifali ihalesi bugün!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ, Ataşehir projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ataşehir Gündüz Bakımevi'nin temeli atıldı!

Ataşehir Belediyesi tarafından Kayışdağı Mahallesi 80. Yıl Parkı yanında inşa edilecek Gündüz Bakımevi'nin temeli atıldı.

TOKİ hangi illerde kurasız ev satıyor?

TOKİ 22 ilde uygun fiyatlarla dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapıyor. Peki TOKİ hangi illerde kurasız ev sahibi yapıyor? Başvuru şartları nelerdir? TOKİ kurasız ev sahibi olmak için ne yapmak gerekir? İşte merak edilen her şey...

Ataşehir Esatpaşa kurasız konut satışı 2019!

Ataşehir Esatpaşa kurasız konut satışı 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 9 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ataşehir kurasız satış 2019 detayları!

TOKİ Ataşehir kurasız satış 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Başakşehir TOKİ kurasız satış detayları 2019!

Başakşehir TOKİ kurasız satış detayları 2019 haberimizde yer alıyor. Başvuru döneminin bugün itibariyle başladığı TOKİ Başakşehir projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Başakşehir kurasız satış 2019!

TOKİ Başakşehir kurasız satış 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Proje için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ İstanbul kurasız satış 2019 detayları!

TOKİ İstanbul kurasız satış 2019 detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ'nin satışa çıkardığı toplam 26 konut Ataşehir ve Başakşehir'de yer alıyor. 

Ataşehir'in imar sorunu çözülecek!

Sancaktepe’yi İstanbul’un cazibe merkezi yapan ve 31 Mart Yerel seçimlerinde Ataşehir’e aday gösterilen İsmail Erdem, “Yerel yönetimler bizim işimiz. Ataşehirlileri hizmetle tanıştıracağız. Referansımız Sancaktepe” şeklinde konuştu.

toki ataşehir kurasız satış başvuru şartları Haberi

toki ataşehir kurasız satış başvuru şartları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Ataşehir Esatpaşa projesinde yer alan 9 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Ataşehir Esatpaşa projesinde 6 adet 2 oda 1 salon, 3 adet 3 oda 1 salon konut  bulunuyor.

Son başvuru tarihinin 31 Ekim 2019 olarak belirlendiği TOKİ İstanbul Ataşehir 2019 projesinde konut fiyatları 385 bin TL ile 460 bin TL arasında değişiyor.

Yüzde 40 ve yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ İstanbul Ataşehir projesi için ödenecek peşinat bedelleri 154 bin TL ile 230 bin TL arasında değişiyor.

96 ay ve 120 ay vade imkanı sağlanan TOKİ Ataşehir projesi için ödenecek aylık taksit bedeli 1604 TL ile 2 bin 875 TL arasında...