18 / 05 / 2024

TOKİ ayvacık Afet Konutları

TOKİ ayvacık Afet Konutları

TOKİ tarafından Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde depremzedeler için inşa edilen 205 konutun kurası çekildi.

Ayvacık Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayvacık Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 191 milyon 686 bin TL sermaye bedeli ile Balat Endüstriyel Ürünler Sanayi tarafından kuruldu.

İl Özel İdare, Çanakkale Ayvacık'taki günübirlik tesis alanını satışa çıkardı!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan günübirlik tesis alanını satışa çıkardı. 

Çanakkale Ayvacık'ta 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Bektaş Köyünde yer alan 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsayı satıyor. Peki Çanakkale Ayvacık'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Deprem bölgesine 405 bin afet konutu ve 83 bin köy evi inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut yapım seferberliği kapsamında 405 bin afet konutunun yapımını başlattıklarını söyledi.

Tarihin en büyük afet konut projesi 1 yılda tamamlanacak! 10 ildeki 307 bin 763 bina incelendi!

Türkiye'nin 10 şehrinde büyük yıkıma sebep olan  Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili açıklamalarda bulunan Çevre  Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Cumhuriyet tarihimizin en büyük afet konutu seferberliğini başlatıp, 1 yıl içerisinde tamamlayacağız" diye konuştu.

Bakan Kurum açıkladı: 10 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliği başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 10 ilde eş zamanlı olarak Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliğini başlatmış olacaklarını söyledi.

TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 projesinde 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Çanakkale Ayvacık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 ucuz konut projesi...

Ayvacık Tüneli ev ve arsa fiyatlarını en tepeye çıkardı!

Türk gayrimenkul sektörünün 16 senedir nabzını tutan gayrimenkul alım, satım ve kiralama işlemlerinin online adresi Hepsimelak verilerine göre Ayvacık Tüneli ve Çanakkale bölgesinde satılık dairelerin metrekare fiyatı zirveyi gördü. İşte diğer ayrıntılar...

Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye 449 milyon dolarlık afet kredisi desteği! 

Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye 449 milyon dolarlık afet kredisi desteği geldi. İşte kredinin kapsamı...

Çanakkale Ayvacık'ta depremzedeler konutlarını bekliyor!

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık deprem konutlarına ilişkin konuştu. Ceylan, 86 köylü için hala konut inşa edilmediğine vurgu yaptı.

Ayvacık'ta afet konutları inşaatında ‘virüs önlemi’!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün yaptığı yazılı açıklamaya göre, “Afet konutları projesinde inşaat faaliyetleri, Koronavirüse karşı alınan tedbirler doğrultusunda hızlı bir şekilde devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Çanakkale Ayvacık'ta acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale ili Ayvacık ilçesi, Kırca mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Çanakkale Ayvacık TOKİ 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesindeki 3 konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ ayvacık Afet Konutları Haberi

TOKİ ayvacık Afet Konutları

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde 6 Şubat 2017 yılında meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki deprem sonrası evleri ağır hasar gören depremzedeler için TOKİ tarafından yaptırılan 205 adet konut için kuralar çekildi.

Milliyet'te yer alan habere göre, ilk etapta inşaatı biten 205 konuttan Yukarıköy'de bulunan 116'sının kurası noter huzurunda çekildi. Kızılkeçili Mahallesi'nde yer alan 16 konutun da kurası çekilirken, Çamkalabak köyündeki 73 konut için kuralar yarın çekilecek.

Ayvacık'ın 36 yerleşim yerinde konteyner evler kurduklarını hatırlatan AFAD İl Müdürü Levent Yılmaz, vatandaşların mağdur olmaması için çaba sarf ettiklerini söyledi. Yılmaz, "Yukarköy'de 116 adet, Gülpınar Kızılkeçili mahallesinde 16 adet ve Çamkalabak ve mahallelerinde de 73 olmak üzere toplam 205 adet konutun yapımı tamamlandı. Bu konutların hak sahiplerini belirlemek için bugün ve yarın kura çekimi gerçekleştirilecek. Vatandaşlarımıza hayırlı...