06 / 05 / 2024

TOKİ Boğazkale konutları

TOKİ Boğazkale konutları

Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Aşık ve İl Genel Meclisi üyesi Abdullah Meteoğlu, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ettiler.

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024! AFAD TOKİ Malatya deprem konutu sonucu nasıl öğrenilir?

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024 pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte AFAD - TOKİ Malatya deprem konutu sonuçları öğrenme detayları...

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Katalonya, iki senedir boş tutulan daireleri kamulaştırmaya başladı!

İspanya'nın doğusundaki Katalonya özerk yönetim hükümeti, son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut krizine çözüm olarak ortaya attığı iki seneden fazla boş tutulan konutların kamusallaştırılmasına ilişkin prosedürü başlattı.

Fırsatçı konut sahipleri kiraları yüzde 70 artırdı! Uzmanlardan konutların boş tutulmasını önleyecek mekanizma çağrısı! 

Depremzedeler yakın şehirlere göç ederken bazı fırsatçı konut sahipleri kiraları yüzde 70’e varan oranda yükseltti. Çevre şehirlerdeki emlak komisyoncularından fırsatçılara göz açtırılmaması çağrısı yapılırken; uzmanlar boş tutulan konutlar ve yabancılar için önlem alınmasını istiyor.

TOKİ Balıkesir Susurluk’da 240 ay vadeyle 2+1, 3+1 ucuz konutlar!

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde yapılacak TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Susurluk projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde planlanacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Bursa Orhangazi 4.Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi! 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Orhangazi Belediyesi İş Birliği ile inşa edilen TOKİ 4. Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi. 

TOKİ Çorum Boğazkale alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Boğazkale projesindeki 69 konut için başvuru heyecanı başladı. 

TOKİ Çorum Boğazkale alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Boğazkale projesindeki 69 konut yarın satışa çıkıyor.

Orhangazi TOKİ 4. Etap konutları yıl sonunda tamam!

Orhangazi’de inşaatı devam eden TOKİ 4.etap konutlarında inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. TOKİ projesinin yıl sonuna kadar tamamlanacak.

TOKİ Çorum Boğazkale 79 konut ihalesi yarın!

Çorum İli Boğazkale İlçesi 79 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Boğazkale 79 konut ihalesi 11 Temmuz'da!

Çorum İli Boğazkale İlçesi 79 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Çorum Boğazkale'ye 79 konut!

TOKİ Çorum'un Boğazkale ilçesinde 79 konut yapacak. 79 adet konut, 1 adet büfe, alt yapı ve çevre düzenlemesi işi için 11 Temmuz 2019 günü ihale düzenlenecek.

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

TOKİ Boğazkale konutları Haberi

TOKİ Boğazkale konutları


Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Aşık ve İl Genel Meclisi üyesi Abdullah Meteoğlu, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Tangazoğlu yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

Tangazoğlu konuşmasında, "İlçemizin en büyük sorunu olan, sit alanında bulunan konutlarla ilgili başlatmış olduğunuz çalışmalarda olumlu sonuçlar almaya başlıyoruz. Sayenizde TOKİ ile yapmış olduğumuz görüşmelerle ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Yer tespitimizi yaptık. TOKİ’ye evraklarımızı sunuyoruz. Yaklaşık 150 vatandaşımızın talebi var. Yapılacak konut projesinin tarihi dokuya uygun yapılması için görüşmelerde de bulunacağız. Bu konuda da desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

Uslu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hizmet adına koşturan bütün Belediye Başkanlarımıza elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Gerekli şartları sağlayabilen talep toplayan ilçelerimize TOKİ konut projelerimizi yapmaya...