28 / 04 / 2024

toki bolu pazarköt 3. etap kura sonucu 28 nisan 2017

toki bolu pazarköt 3. etap kura sonucu 28 nisan 2017

Mengen Pazarköy 3. Etap kura sonuçları isim isim tam liste henüz açıklanmadı. Mengen Pazarköy 3. Etap kura sonuçları isim isim tam liste açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Bolu'daki TOKİ mağduriyeti Meclis gündeminde! Türker Ateş'ten son dakika açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Türker Ateş, Kıbrısçık ilçesindeki TOKİ mağduriyetini Meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili yapılan o açıklama ve detaylar...

TOKİ Bolu Sanayi Sitesi projesi çalışmalarında son durum! 5 sene önce inşaat çalışmalarına başlanmıştı...

2018 yılında Bolu'da ilk temeli atılan Sanayi Sitesi'nde ihaleyi alan firmalar projeyi yürütemedi. Projesinin tamamlanması için TOKİ devreye girdi ve çalışmalar hızla devam ediyor.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Yenilenen Bolu Dağı Tüneli yarın trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl içerisinde heyelan nedeni ile bir süre trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, tünelin yarın hizmete açılacağını açıkladı.

Uzun yola çıkan herkesi ilgilendiriyor; Bolu Dağı Tüneli ile ilgili kritik karar

Bolu'da düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısı'nda, Karayolları 4. Bölge Müdürü İlhan Aytekin, tünelin İstanbul istikametine doğru 70 metre uzatılacağını açıkladı. İşte açıklamanın detayları...

6 soruda TOKİ Bolu Sosyal Konut Projesi 2022! Bolu ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. TOKİ Bolu projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Bolu 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti! Bu tarihlerde kullanacaksanız dikkat edin

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Bu kapsamdaki çalışmalar nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti.

TOKİ Bolu Dörtdivan 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Bolu Dörtdivan 2019 projesi nerede? TOKİ Bolu Dörtdivan fiyatları ne kadar? TOKİ Bolu Dörtdivan kurası ne zaman? TOKİ Bolu Dörtdivan başvuruları nasıl yapılıyor? İşte Bolu Dörtdivan 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...  

TOKİ Bolu Seben 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Bolu Seben 2. Etap 2019 projesi nerede? TOKİ Bolu Seben 2. Etap fiyatları ne kadar? TOKİ Bolu Seben 2. Etap kurası ne zaman? TOKİ Bolu Seben 2. Etap başvuruları nasıl yapılıyor? İşte TOKİ Bolu Seben 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...  

TOKİ Bolu Mengen Poyrazköy sözleşme tarihleri!

TOKİ tarafından Bolu Mengen Pazarköy’de hayata geçirilen 69 konutun sözleşme imzalama işlemleri için son gün bugün olarak belirlendi.

TOKİ Bolu Mengen Pazarköy sözleşme imzalama tarihleri!

TOKİ Bolu Mengen Pazarköy'de yer alan konutların sözleşme imzalama işlemleri 22 Mayıs – 24 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Onur Market, Lüleburgaz TOKİ şubesini açtı!

'Alışverişte Onur Sözü' ilkesi ile her geçen gün büyüyen ve gelişen Onur Market, zincirlerine yeni halkalarını eklemeye tüm hızıyla devam ediyor. Özen Grup çatısı altındaki Onur Market, Lüleburgaz Toki şubesini hizmete açtı.

Bolu Mengen 3. Etap TOKİ Konutları tanıtıldı!

TOKİ ve Mengen Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilecek olan 3.Etap Toplu Konut Projesi'nin tanıtım toplantısı 6 Ağustos Cumartesi günü Mengen Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

TOKİ Bolu Yeniçağa başvuru dönemi!

TOKİ Bolu Yeniçağa projesinde 2 adet konut satışa sunuluyor. Projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş Yeniçağa Şubesi aracılığıyla yapılacak. TOKİ Bolu Yeniçağa başvuru dönemi...

toki bolu pazarköt 3. etap kura sonucu 28 nisan 2017 Haberi

toki bolu pazarköt 3. etap kura sonucu 28 nisan 2017

Mengen Pazarköy 3. Etap kura sonuçları isim isim tam liste açıklanmadı. Mengen Pazarköy 3. Etap kura sonuçları isim isim tam liste açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.


Bolu Mengen Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttüğü Mengen Pazarköy 3. Etap projesinde 69 adet konut yer alıyor. Projedeki konutların kura çekilişi bugün yapılacak.


Mengen Pazarköy 3. Etap kura sonuçları isim isim tam liste!

Mengen Pazarköy 3. Etap kura sonuçları isim isim tam liste açıklanmadı. Mengen Pazarköy 3. Etap kura sonuçları isim isim tam liste açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer...