12 / 05 / 2024

TOKİ borç kapatma indirimi 2017

TOKİ borç kapatma indirimi 2017

TOKİ borç kapatma indirimi için başvurular 29 Eylül 2017 tarihine kadar yapılıyor. TOKİ borçlarını erken kapatmak isteyenler için yüzde 20 indirim sağlıyor...

Belediyelerden TOKİ'ye 81 milyonluk borç!

TOKİ’den aldığı evlerin taksitini ödemeyen vatandaşlar için fesih ve dava süreci başlatılırken, İstanbul'da Esenler Belediyesi ile Ağrı Belediyesi aldıkları taşınmazların taksitlerini ödemeyerek TOKİ'ye toplamda 81 milyonluk borç yaptılar...

Farklı bankalardan uygun faiz ve vade seçenekleriyle borç kapatma kredileri

Türk bankalarının sunduğu borç birleştirme kredileriyle mali özgürlüğünüzü kazanın. Uygun faiz oranları ve geniş vade seçenekleriyle tüm borçlarınızı tek bir çatı altında toplayarak finansal sıkıntılarınızdan kurtulmak için borç kapatma kredilerinden yararlanabilirsiniz.

E devlet üzerinden borç kapatma kredisi veren bankalar hangisi? E devlet'ten yapabiliyorsunuz

Vatandaşlar e devlet üzerinden borç kapatma kredisi veren bankaları araştırmaya başladı. Peki bu bankalar hangisi işte cevabı...

İş Bankası Borç Kapatma Kredisi İle Kredi Kartı Borçlarınızı Kapatabilirsiniz! Başvuru Nasıl Yapılır?

İş Bankası'ndan Borç Kapatma Kredisi fırsatı geldi. Kredi kartı borçlularını ilgilendiren bu haber oldukça müjde verici. İş Bankası'nın sunduğu borç kapatma kredisini almak için yapılması gerekenler nelerdir? İşte ilgili bankanın sunduğu borç kapatma kredisiyle ilgili tüm detaylar…

Cumhurbaşkanı'ndan müjde! Emekliler artık borçlarınızı kapatabilirsiniz

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamaya göre emeklilere 'Ek Ödeme' ve 'Borç Kapatma' imkanı sunuldu. Emekli olan kişileri ilgilendiren bu haber müjde niteliğinde oldu. Ekonomik zorluklardan dolayı nakit anlamında sıkıntı çeken emeklilere Cumhurbaşkanı'ndan destek geldi. 

Cumhurbaşkanı'ndan borçlulara müjde! Bu borç kredisini 6 ay sonra ödeyeceksiniz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın heyecanla duyurduğu borç kapatma kredisi, vatandaşlara büyük bir fırsat sunuyor. Bu özel kredi sayesinde vatandaşlar, var olan borçlarını hızlıca kapatıyor ve altı ay sonra, kendi ödeme yeteneklerine uygun bir planla ödemelere devam ediyorlar. 

Garanti BBVA'dan 100.000 TL'lik dev gibi kampanya! Bu kampanya nefes kesecek 

Son dönemlerde çıkan kur farkı ve enflasyona nazaran vatandaşın borçlarını ödeyemez hale gelmesine neden oldu. Garanti Bankası aracılığı ile borçlu olan vatandaşlara müjde geldi. Borç kapatma kredisi verilecek

İş Bankası'ndan son dakika bomba müjde geldi!

İş Bankası son kampanyasıyla borçlu müşterilerine düşük faizli borç kapatma kredisi fırsatı sunuyor. İşte bütün ayrıntılar...

Borç kapatma kredisi tüm borçlulara umut oldu! Cumhurbaşkanı onayladı!

Borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar için borç kapatma kredisi borçlulara umut oldu! Tarihin en büyük borç kapama kredisi Cumhurbaşkanı tarafından onaylandı! Kamu bankalarından alınabilecek borç kapatma kredisi ile ilgili merak edilenler haberimizde yer alıyor.

ING Bank'tan müşterilerine acil resmi duyuru geldi... İNG müşterileri acil baksın

ING Bank'tan müşterilerine yönelik çok önemli bir açıklama geldi. İNG Bank borç kapatma kredisi başladı. İşte banka tarafından yapılan çok önemli duyurunun detayları...

İş Bankası'ndan borçlarınızı kapatmaya yönelik kampanya! Uygun faiz fırsatlarını kaçırmayın!

İş Bankası, borcu olan vatandaşlar için finansman desteği sunuyor ve borç kapatma kredisi vereceğini duyurdu. Bu kredi sayesinde, borcu olan kişiler ödemelerini daha rahat bir şekilde yapabilecekler.

Borcu olanlara müjdeli haber geldi…  87 bin TL’ye kadar ödemeyle borçları kapatma fırsatı!

Borcu olan vatandaşları rahatlatacak haber geldi. Borçlarını kapatmak isteyenler için getirilen uygulamaya göre,  belli miktarda ödeme yapılarak ödeme kolaylığı getirilecek.

İş Bankası borç kapatma kredisi nedir? Hangi borçlar kapatılabilir?

Borçları olan ve bir an önce kapatmak isteyenler için yeni bir kampanya da İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası çok ses getirecek borç kapatma kredisini duyurdu. 

TOKİ borç kapatma indirimi 2017 Haberi

TOKİ borç kapatma indirimi 2017


TOKİ borç kapatma indirimi için 29 Eylül 2017 tarihine kadar başvuru süresi devam ediyor. TOKİ borcunu erken ödemek isteyenlere yüzde 20 indirim avantajı sunuyor.


TOKİ indirim kampanyasına katılım için, gayrimenkulün 2015 yılı sonuna kadar alınmış ve geri ödemesinin başlamış olması gerekli. 



TOKİ borç kapatma indirimi 2017!


1-Kampanyadan taksit ödemesi 2015 yılı sonuna kadar başlamış konut ve iş yeri sahipleri faydalanabilecek.  


2-İndirimden yararlanılması için borç kapatmanın yapıldığı ayın taksit ödemesi yatırılmış olması gerekiyor. Ayrıca geriye dönük taksit ve emlak vergisi borcu da bulunmamalı.        


3-Bakiye kapatma tutarı ilgili banka şubesinden öğrenilebiliyor.         


4-Kredi kullanarak kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının satış sözleşmesi imzalamış oldukları banka ile görüşmeleri gerekiyor.        


5-Kampanyadan kalan taksit sayısı 12 aydan...