04 / 05 / 2024

toki borcunu ödeyene indirim

toki borcunu ödeyene indirim

Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için yaptığı indirim kampanyası bugün başladı.

TOKİ'de borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyenler dikkat! İndirim kampanyasından kimler faydalanacak?

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik yüzde 25 indirim kampanyasının başvurularının bu hafta başlayacağını açıkla

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyasından 15 bin 313 kişi yararlandı!

TOKİ tarafından başlatılan "Borcunu erken ödeyene yüzde 22 indirim" kampanyası kapsamında kampanyaya katılanların yüzde 94,42'si borçlarını kişisel tasarrufları ile kapattı

TOKİ indirim kampanyasıyla 10 bin kişi borcunu kapattı!

TOKİ'nin 21 Nisan'da başlattığı indirim kampanyasında başvuru süreci devam ediyor. 28 Mayıs'ta sona erecek kampanya dahilinde şu zamana kadar 10 bin kişi borcunu kapattı. 

TOKİ borcunu erken kapatma 2017 kampanyası!

TOKİ borcunu erken kapatma 2017 kampanyası kapsamında yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. 1 yıldan az taksiti kalan gayrimenkuller için kampanya geçerli değil...

TOKİ'deki borcunu tek seferde ödeyene Ziraat'ten yüzde 20 indirim!

Kredisini Ziraat Bankası'ndan çeken ve TOKİ’ye olan borcunu tek seferde ödemek isteyen konut ve iş yeri sahipleri, yüzde 20 indirim kazanıyor.

Konut kredisi borcunu erken ödeyene indirim fırsatı!

GÜMRÜK ve Ticaret Bakanlığı’nın hazırladığı yönetmelik taslağına göre artık konut kredisini erken ödemek isteyen tüketiciye indirim yapılacak.Taslağa göre borcunu erken ödeyen tüketici, tüm faiz ve masraflarda indirime hak kazanacak.

Konut kredisi borcunu erken ödeyene indirim geliyor!

Tüketici Kanunu kapsamında tüketici kredileri ve konut finansmanına yönelik yönetmelikler büyük ölçüde tamamlandı. Vatandaşa hem tüketici hem konut kredi borcunu erken ödemesi halinde faiz ve diğer maliyet unsurlarında indirim yapılacak.

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasında son hafta!

Başbakanlık Toplu Konut Idaresi'nın (TOKI) borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut işyeri alıcıları için başlattığı "yüzde 20" indirim kampanyasında son haftaya girildi.

TOKİ'ye borcunu peşin ödeyen % 20 indirim alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için yaptığı indirim kampanyası bugün başlıyor. İşte kampanyadan yararlanma şartları...

TOKİ'den borcunu peşin ödeyene yüzde 20 indirim!

TOKİ borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim kampanyası başlatmaya hazırlanıyor. TOKİ Başkanı Ergün Turan şubat ayı sonunda başlayıp, mart ayı sonunda sona erecek bir aylık indirim kampanyası başlatacaklarını duyurdu...

Toki İncek projesinin inşaatı devam ediyor!

Toki'nin web sayfasında yer alan bilgilere göre proje 1059 adet daireden meydana geliyor. İncek projesinin inşaatı haleden devam ediyor. Proje YDA ve Özkar tarafından hayata geçiriliyor.

Eski emlak vergisi borcunu kim öder?

Geçmiş dönemlere ait ödenmeyen emlak vergilerinde devreden ve devralanın müteselsil sorumluluğu hakkındaki özelgede yer alan esaslara göre eski emlak vergisi borcunu kim öder? İşte yanıtı...

Yeni ev sahibi eski demirbaş borcunu öder mi?

Kat maliki satmış olduğu dairenin satış tarihinden önceki yönetim giderlerinden sorumlu olur mu? Bu gider yeni malikten istene bilir mi? Yeni ev sahibi eski demirbaş borcunu öder mi?

toki borcunu ödeyene indirim Haberi

toki borcunu ödeyene indirim

Kampanyada, borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulanacak. İndirim kampanyası için başvurular 23 Şubat-19 Mart 2015 tarihleri arasında yapılabilecek.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı M. Ergün Turan, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve işyeri alıcılarından gelen yoğun talep nedeni ile geri ödemeleri devam eden gayrimenkuller için indirim kampanyası düzenlendiğini ifade etti.


BUGÜN BAŞLADI


İndirim kampanyasından yararlanmak isteyen konut ve işyeri alıcıları, 23 Şubat- 19 Mart 2015 tarihleri arasında ilgili bankalara başvuruda bulunabilecek. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak. İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve işyeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla İdareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçlarının bulunmaması gerekiyor.


Kampanyadan, satışları 2012 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti...