04 / 05 / 2024

TOKİ çalışmalarını hızlandırdı

TOKİ çalışmalarını hızlandırdı

TOKİ, başta emekliler olmak üzere dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak için yürüttüğü çalışmaları hızlandırdı. Malatya'da da 250 liradan başlayan taksitle dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak üzere harekete geçti.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Deprem, dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı! Kentsel dönüşümde bir yılda neler değişti?

50 binin üzerinde vatandaşın yaşamını yitirdiği 6 Şubat depremleri riskli binaların bir an önce sağlamlaştırılması ihtiyacını yeniden gündeme getirdi. Peki  6 Şubat'taki depremlerden sonra neler değişti? 

Üsküdar'daki kentsel dönüşüm konutları 2024'te teslim edilecek!

Marmara'da beklenen olası deprem kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. İstanbul'un en eski yerleşim yerlerinden biri olan Üsküdar'da da çalışmalar tam gaz devam ediyor. 

Altın ithalatına 'kota uygulaması' yolda!

Hazine ve Maliye Bakanlığı altın ithalatına 'kota uygulaması' için çalışmalarını hızlandırdı. Peki, nedir bu kota uygulaması? İşte detaylar...

İstanbul'da 7.5 büyüklüğünde deprem tehlikesi: Riskli yapıların sayısı 207 bine ulaştı!

İstanbul'daki riskli yapıların sayısı 207 bine ulaştı. Uzmanlar, en kötü senaryoda 7.5 büyüklüğünde bir deprem olabileceği uyarısında bulunuyor. İBB, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. İşte ayrıntılar...

Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşüm çalışmalarına ağırlık verilecek!

Bakan Özhaseki, deprem bölgesindeki konutların teslimi için çalışmaların hızlandırılacağını ve depreme dayanıklı konutlar için kentsel dönüşüme ağırlık verileceğini belirtti.

Jeep'ten 4 yeni elektrikli araç müjdesi!

Stellantis bünyesinde bulunan arazi aracı üreticisi Jeep, elektrikli otomobillere ağırlık vermek için çalışmalarını hızlandırdı.

Ruslar Türkiye'deki gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Özellikle tatil yörelerine yönelen Ruslar ev satın alıyor ve siyasete atılıyor. Türkiye'deki gayrimenkul alımlarını hızlandıran Ruslar, güney bölgelerde Rusça konuşulan mahallelerin oluşmasına neden oldu.

Bitexen yurt dışına açılmayı hedefliyor!

Kripto para borsasında alım-satım imkanı sağlayan Bitexen küresel anlamda büyük oyuncu olmak için çalışmalarını hızlandırdı. 

Urfa Kalesi'nin eteğinde millet bahçesi inşa edilecek!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde millet bahçesi çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Belediyesi, Urfa Kalesi'nin güney kısmında millet bahçesi inşa edecek. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Esas Gayrimenkul, AVM'lerde sürdürülebilirlik çalışmalarını hızlandırdı!

Türkiye'nin önemli gayrimenkul firmalarından Esas Gayrimenkul, 17 Burda AVM’nin çatısına “Yap İşlet” modeliyle Güneş Enerjisi Santrali (GES) kuracak.

TOKİ çalışmalarını hızlandırdı Haberi

TOKİ çalışmalarını hızlandırdı

TOKİ, başta emekliler olmak üzere dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak için yürüttüğü çalışmaları hızlandırdı. Bu çerçevede birçok ilde konut satışı gerçekleştiren TOKİ, Malatya'da da 250 liradan başlayan taksitle dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak üzere harekete geçti. Başvuru yapabilmek için, TOKl'den konut satın almamış olması, başvuru sahibinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir gayrimenkulün bulunmaması...