22 / 05 / 2024

toki daha yüksek peşinat ödeme

toki daha yüksek peşinat ödeme

TOKİ konut projelerinde evler peşinatsızken; kimi TOKİ konut projelerinde ise cüzi miktarda peşinat talep ediliyor. Peki hangi gelir grubundan ne kadar peşinat isteniyor? TOKİ peşinatları ne kadar?

Almanya'da kiralarda patlama yaşanıyor! İşte kiraların en yüksek ve en düşük olduğu şehirler!

Alman konut piyasasındaki kriz giderek daha da büyürken, Almanya'da en yüksek kira oranına sahip olan şehrin Münih, en düşük olanın da Saksonya'nın Erzgebirgskreis bölgesi olduğu belirtildi.

Yüksek fiyatlı ilanlar konut piyasasının düşmesine engel oluyor!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, konut fiyat endeksinde düşüşlerin devam ettiğini ve gayrimenkul fiyatlarının gerilediğini söyleyerek ''Lakin birçok mal sahibi girdikleri yüksek fiyatlı ilanlar ile daha yüksek bir piyasa oluşturuyor'' dedi.

Kira bedelleri 15 bin TL oldu: 17 bin 2 liralık asgari ücret kirayı zor çıkarıyor! Vatandaşlardan yüksek zam talebi!

Vatandaşlar asgari ücretin 17 bin 2 TL olarak belirlenmesine ilişkin düşüncelerini açıkladı. Kiralardan yakınan vatandaşlar, daha yüksek zam talep etti. 

Ev alıp kiraya vermek mi? Yoksa paranızı faize yatırıp yüksek aylık getirisi sağlamak mı? 

Son zamanlarda konut sektöründe yaşanan dalgalanmalar, sektördeki durgunluk vatandaşların kafasında soru işaretlerine neden olabiliyor. Birikimi olan bir vatandaş için ev alıp kiraya vermek mi? Yoksa birikimini faize yatırıp daha yüksek gelir elde etmek mi daha caziptir. İşte haberin ayrıntıları...

52 kente daha yüksek hızlı tren geliyor! Bakan Abdulkadir Uraloğlu'ndan YHT müjdesi!

Ulaşım çalışmalarına yenisini ekleyecek olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, 52 şehre daha yüksek hızlı tren yapılacağını ilan etti. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Emekli olmadan 3 formülü bilmeniz önemli! Bu formülü bilenler daha yüksek emekli maaşı alacak

Çalışma hayatında yüksek bir gelir elde etmek geleceğiniz için oldukça önemlidir. Bu geliri artırmak için ise sigorta primlerinizi düzenli ve yüksek bir şekilde ödemeniz gerekir. Sigorta prim ödemeleri gelecekteki maaşınızı doğrudan etkiler. 

Borsada hangi hisselerde getiri potansiyeli yüksek? İşte endeks üstü getiri potansiyeline sahip 20 hisse

Uzmanlar, yüksek enflasyon ve faiz oranlarındaki artış nedeniyle borsada hisse seçerken çok dikkatli olunması gereken bir sürece girildiğine dikkat çekiyor. Önümüzdeki dönemde bazı sektörlerin ve şirketlerin getiri potansiyelinin daha yüksek olması öngörülüyor.

Kira göçü tam gaz: Emekli, öğrenci, çalışan... Herkes yüksek kiralardan kaçıyor!

İstanbul'da yükselen kiralarla başlayan kentten göç, deprem korkusuyla daha da hız kazandı. Emekli de öğrenci de çalışan da yüksek kiralardan kaçıyor.

Emekliler hemen bu hesaba göz atın! Hangi ayda başvuran daha yüksek maaş alıyor? Bir bir sıralandı! 

Emeklilik hesabı yapanlar son dönemde, SGK’ya başvurucağı tarih konusunda kafa karışıklığı yaşıyor. Peki hangi ayda başvuran daha yüksek maaş alıyor?

Elektrik fatura ücreti yüksek gelenler bu yöntemleri mutlaka uygulayın!

Çağımız itibari ile hepimizin evinde kullandığı beyaz eşya, ışık, priz ve pek çok elektronik eşya, elektrik faturasına yüksek ücret olarak yansıyor. Aynı zamanda yükselen enflasyon ile beraber elektrik faturaları daha çok ücretler ile karşımıza çıktı. İşte, elektrik faturanızı yarıya indirecek tasar

İşte paranızla daha yüksek faiz kazanmanın yolları

Yüksek getirili bir tasarruf hesabına nakit yatırmak, bir banka ikramiyesinden yararlanmak ve bir mevduat sertifikası (CD) hesabı açmak denenmiş ve gerçek faiz kazanma yollarıdır ancak dikkate alınması gereken başka tasarruf seçenekleri de vardır.

Faturası yüksek gelenleri bayram ettirecek haber! 1500 TL daha az ödeyeceksiniz! Bu fırsat kaçmaz

Akbank'tan Faturası Yüksek gelen vatandaşlar için bir kampanya başlattı. Muntazam olarak faturalarını ödeyenler için çıkarılmış kampanya belirli bir zaman içinde devam edecektir.  detayları haberimizden öğrenebilirsiniz. 

Yenilikçi elektrik motoru ve yüksek performansıyla BMW iX3 bayilerde

Tamamen elektrikli bir SUV olan iX3, geleneksel içten yanmalı bir motor yerine elektrikli bir güç aktarma sistemi kullanır. Bu, sıfır emisyon sağlar ve çevreye daha az zarar verir. Elektrikli motoru sayesinde yüksek performans sunar ve hızlanma yetenekleri iyidir. 17 Mayıs 2023 fiyat listesi

toki daha yüksek peşinat ödeme Haberi

toki daha yüksek peşinat ödeme

TOKİ peşinatları ne kadar?

TOKİ'den ev sahibi olma koşulları, gelir gruplarına göre değişkenlik gösteriyor. Kimi TOKİ konut projelerinde evler peşinatsızken; kimi TOKİ konut projelerinde ise cüzi miktarda peşinat talep ediliyor. Peki, TOKİ peşinatı ne kadar?


TOKİ peşinatları..

Yoksul Grup Konutları

Peşinat ödenmiyor. Yoksul grup için üretilen konutlar peşinatsız olarak satılıyor. Aylık taksit miktarı, başvuru ilanlarında belirtilmektedir. Bu grup için üretilen konutlar peşinatsız, 20 yıl vade ve 100 TL’den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor.


Alt Gelir Grubu Konutları 

Alt gelir grubuna üretilen konutlar için 2.000 TL peşinat alınıyor. Peşinatın, sözleşme sırasında aracı bankaya yatırılması gerekiyor. Aylık taksit miktarı, başvuru ilanlarında belirtilmektedir. Alt gelir grubuna yönelik konutlar; 2.000 TL. peşinat, 15 yıl vade ve 200 TL’den başlayan taksitlerle satılıyor.


Dar ve Orta Gelir Grubu Konutları:

Dar ve orta gelir grubuna...