04 / 05 / 2024

TOKİ Dilovasına konut yapacak mı

TOKİ Dilovasına konut yapacak mı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Dilovası'nda hayata geçirecekleri 915 konutluk projenin yerel mimari ve mahalle konseptinin izlerini taşıyacağını bildirdi.

Antalya'da 106 dönümlük tarım alanına konut inşa edileceği iddia edildi! 

Antalya’nın Alanya ilçesi Kargıcak-Karagedik mevkisinde yer alan 106 dönümlük tarım alanının konut alanına çevrilmek üzere yapılaşmaya açılacağı kaydedildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Buca’daki gecekondu önleme bölgesi planları yeniden askıda! Belediye hizmet alanı gitti, konut alanı geldi! 

Danıştay tarafından iptal edilmiş olan Buca’daki gecekondu önleme bölgesi alanlarının imar planı revize edilerek TOKİ tarafından bir defa daha askıya çıkarıldı. Söz konusu planlarla beraber bir defa daha belediye hizmet alanına konut imarı getirildi.

PASHA Bank,Türkiye’de ev almak isteyen Azerbaycan vatandaşlarına konut kredisi veriyor!

2015 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Azerbaycan menşeeli PASHA Bank, Azerbaycan vatandaşlarına konut kredisi vereceğini belirtti.

Orta ve dar gelirlilere TOKİ'den konut müjdesi! Aylık 2 bin 581 TL'ye taksitle isteyen herkesi ev sahibi yapacak fırsat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) uygun fiyata konut satışlarına devam ediyor. Bu kapsamda Ankara ve Rize'de uygun fiyata konut satışı yapılacak. İşte konut satışına ilişkin tüm detaylar...

TOKİ'den hiç evi olmayanlara 96.946 TL peşinat 4.848 lira taksitle konut müjdesi!

TOKİ yükselen konut fiyatlarına darbe vurarak 96.946 TL peşinat 4.848 lira taksitle hiç evi olmayanlara hemen teslim konut projesi sunuyor. İşte haberin ayrıntıları...

Silivri'deki 63 bin metrekarelik parsel TOKİ tarafından konut imarına açıldı! 

Silivri’de “ağaçlandırılacak alan” şeklinde ifade edilen 63 bin metrekare büyüklüğe sahip parselin TOKİ tarafından konut imarına açıldığı gündeme geldi. 

Konut fiyatları düşecek mi? İslam Memiş'ten ev alacaklara net uyarı geldi! Hemen bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çok konuşulan ve gündemden düşmeyen, TOKİ projeleri ve konut fiyatlarına ilişkin Bir Bilene Sorduk için önemli açıklamalarda bulundu. İşte İslam Memiş'in konuyla ilgili değerlendirmeleri...

TOKİ Kırklareli Babaeski’de 240 ay vadeli sosyal konut!

Tarihinin en büyük konut projesini yapmak adına kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesinin detayları hakkında konuştu. Peki, TOKİ Kırklareli Babaeski Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kocaeli Dilovası 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Dilovası projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Dilovası 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ ucuz konut projesinde 3+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 3+1 sosyal konut fiyatlarına hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal konut projesini resmen tanıttı. Peki TOKİ ucuz konut projesinde 3+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 sosyal konut (ucuz konut) projesindeki 3 oda 1 salon evler ne kadar? TOKİ 2022 3+1 sosyal konut fiyatlarına hemen bakın!

TOKİ sosyal konut projesinde 2+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 2+1 ucuz konut fiyatlarına hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal konut projesini resmen tanıttı. Peki TOKİ sosyal konut (ucuz konut) projesinde 2+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 sosyal konut (ucuz konut) projesindeki 2 oda 1 salon evler ne kadar? TOKİ 2022 2+1 ucuz konut fiyatlarına hemen bakın!

2022 TOKİ 100 bin konut inşaatları ne zaman başlayacak?

TOKİ 100 bin konut inşaatlarına dair pek çok soru sorulmaktadır. Vatandaşlar inşaatlarının ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte detaylar!

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Kocaeli projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Dilovasına konut yapacak mı Haberi

TOKİ Dilovasına konut yapacak mı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Dilovası'nda hayata geçirecekleri 915 konutluk projenin yerel mimari ve mahalle konseptinin izlerini taşıyacağını bildirdi.


Turan, yaptığı yazılı açıklamada, TOKİ olarak yöresel mimariden esinlenerek, yatay bir anlayışla inşa ettikleri projelerinin sürdüğünü belirtti.


Konut üretimine sadece barınma olarak bakmadıklarına anlatan Turan, "Yeni dönemde içerisinde parkların, caddenin, esnafın, caminin, yürüyüş yolunun olduğu farklı bir konsepte geçtik.


Dilovası Projesi, mahalle konsepti ile komşuluk ilişkilerine katkı yapacak, komşuluk ilişkileri canlandıracak" ifadesini kullandı.


Turan, projenin sosyal olanaklarıyla geleneksel yaşam tarzını yansıtacağını aktararak, şunları kaydetti:


"Dilovası'nda hayata geçireceğimiz 915 konutluk proje, yerel mimari ve mahalle konseptinin izlerini taşıyacak. Mevcut doğaya uygun, 2-3 katlı geleneksel Türk evi mimarisi, blokların cephelerinde modern mimariye uygun alüminyum korkuluklar ile geleneksel ve modern mimarinin harmanlandığı bir uygulama olacak....