05 / 05 / 2024

toki dönüşüm daireleri

toki dönüşüm daireleri

Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanında allı hak sahibi daha konutlarına kavuştu. Son kura çekintiyle birlikte projedeki 206 adet konutun hak sahipleri belirlenmiş oldu.

Kocasinan'da kentsel dönüşüm daireleri hak sahiplerine teslim ediliyor!

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yenilenen daireler hak sahiplerine teslim edilmeye başladı. 

TOKİ Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye bastı!

İhalesi 2 gün önce gerçekleştirilen TOKİ Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı. Proje için ÇED süreci başladı..

TOKİ'den 14 yılda 17 milyar liralık dönüşüm ihalesi!

TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, son 14 yıl içerisinde kentsel dönüşüm kapsamında yaklaşık 17 milyar liralık ihale yaptıklarını söyledi.

TOKİ 60 şehirde 193 dönüşüm projesi yürütüyor!

Toplu Konut İdaresi yerel yönetimlerle iş birliği içinde 60 şehirde farklı ölçeklerde 193 dönüşüm projesi yürütüyor.

TOKİ Çankırı Dönüşüm Projesi'nin kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği  “Çankırı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında hayata geçirilen konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi Sütlüce ve Örnektepe Mahallesi 1. Etap Kentsel Yenileme Projesi TOKİ tarafından yürütülüyor. İşte, TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum.. 

TOKİ'nin Avcılar Tahtakale kentsel dönüşüm projesi iptal!

TOKİ'nin Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi iptal edildi. Kanal İstanbul'un geçeceği bölgede şimdi ne olacağı bilinmiyor...

TOKİ'den 17 milyar liralık 191 kentsel dönüşüm projesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan yardımcısı Mehmet Özçelik, 54 ilde 72,5 milyon metrekare alanda toplamda 191 kentsel dönüşüm projesi yürüttüklerini belirtti.

TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden 9 kentsel dönüşüm projesi!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm projeleri yapmaya devam eden TOKİ, İstanbul'da 9 kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriyor. İşte İstanbul'da inşaatı devam eden kentsel dönüşüm projelerinde son durum... 

TOKİ Maltepe kentsel dönüşüm projesinde inşaat başlıyor!

TOKİ Maltepe kentsel dönüşüm projesi için inşaat çalışmaları başlıyor. Projede teslimler 2019 Nisan'da yapılacak..

TOKİ'nin Niğde'deki kentsel dönüşüm konutları TBMM'de!

Niğde'nin bazı mahallelerinde kentsel dönüşüm kapsamında yapılan TOKİ konutlarında metrekare fiyatları ile ilgili sorunlar meclis gündemine taşındı..

Şehzadeler'de TOKİ ile dönüşüm için imzalar atıldı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Gediz, Kocatepe, Bayındırlık, İshakçelebi ve Dilşikar mahallelerinde dönüşüm başlıyor. 

TOKİ Kars'ta 829 konutluk kentsel dönüşüm projesi yapacak!

TOKİ Kars'ta kentsel dönüşüm projesi hazırlığına başladı. Kars Merkez Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap ihalesi 20 Kasım'da yapılacak.

toki dönüşüm daireleri Haberi

toki dönüşüm daireleri

Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanında allı hak sahibi daha konutlarına kavuştu. Son kura çekinlişle birlikte projedeki 206 adet konutun hak sahipleri belirlenmiş oldu. Oruçreis Mahallesi sakinleri, kentsel dönüşümü tamamlama konusunda bir adım daha attılar. Çeşitli nedenlerle ilk üç kuraya katılamayan hak sahipleri, 4'üncü kura çekimi ile depreme dayanıklı olarak inşa edilen güvenli ve sağlıklı dairelerine kavuştu. Esenler Belediyesi Konferans Salonu'nda noter huzurunda yapılan kura çekimi sonucunda 3 adet dairenin daha sahipleri belirlendi. Hak sahiplerini, yeni dairelerinde yeni hayatlarına başlayacak olmanın heyecanı sardı. Yeni evlerine bir an önce taşınmak isteyen hak sahipleri, deprem korkusu olmadan güvenle oturacakları anı iple çektiklerini söylediler. 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında Esenler Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarından...