03 / 05 / 2024

toki doyap yapı ortaklığı

toki doyap yapı ortaklığı

Toplu Konut İdaresinin (TOKİ), Ankara 18'inci İdare Mahkemesinin ihaleyi iptal kararının ardından Göztepe Gürsel Aksel Stadı ihalesini alan Doyap Yapı İnşaat'ın sözleşmesini feshettiği ortaya çıktı.

TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Milyonlarca vatandaşın başvuru yaptığı TOKİ projelerinin kura çekiminin ne zaman yapılacağı ve TOKi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. İşte detaylar…

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Isparta Atabey'de TOKİ projesi yapılması talebi TBMM'de!

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta'nın Atabey ilçesine bağlı İslamköy köyüne TOKİ projesi yapılması talebine ilişkin soru önergesi verdi. 

Fikret Şahin'den 'TOKİ yurt yapımına öncelik versin' önerisi!

Üniversitelerin açılmasına günler kala Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün (KYGM) yetersiz yurt sayısı, yüksek konut kiraları ve özel yurtların fahiş fiyatlarıyla karşılaşan kalan öğrenciler, barınma problemi yaşıyor.

Isparta Eğirdir'de tarım alanında TOKİ konutları yapılacağı iddiası mecliste!

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tasarrufundaki tarım alanında TOKİ tarafından toplu konut yapılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erciş Ulupamir Mahallesi'ne 201 TOKİ konutu yapılacak!

Van Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, TOKİ tarafından Ulupamir Mahallesi'nde 201 konut yapılacağını açıkladı.

TOKİ taksitlerine yapılan zam TBMM gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, TOKİ taksitlerine yapılan zamma ve ev taksitlerini ödeyemeyen vatandaşlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

TOKİ Amasya Suluova 4. Etap için geri sayım başladı!

Amasya’nın Suluova İlçesinde 4. Etap TOKİ için geri sayım başladı. Suluova İlçe Belediye Başkanı Fatih Üçok, Yeni Mahalle, Hürriyet Mahallesi ve Saraydüzü Mahallesinin kesiştiği bölgede 4. Etap Toki’nin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Aydın Çıldır Havalimanı'nın yerine TOKİ mi yapılacak?

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, geçtiğimiz günlerde TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Çıldır Havalimanı’nın bulunduğu yere ileride TOKİ yapılacağını ileri süren CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

TOKİ yurt yapımına destek vermeli!

Anadolu Gazetesi köşe yazarı olan Sefer Aşır Eraslan bugünkü yazısında öğrencilerin barınma ihtiyacının karşılanmasından bahsetti. Eraslan, ''TOKİ, yurt yapımına daha çok destek vermelidir'' dedi.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın ihalesi feshedildi!

Toplu Konut İdaresinin (TOKİ), Ankara 18'inci İdare Mahkemesinin ihaleyi iptal kararının ardından Göztepe Gürsel Aksel Stadı ihalesini alan Doyap Yapı İnşaat'ın sözleşmesini feshettiği ortaya çıktı.

TOKİ tarihi yapıları restore ediyor!

TOKİ, Türkiye'nin birçok yerinde yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan tarihi yapıları yeniden inşa ederek, geleceğe aktarıyor. TOKİ sosyal konut üretiminin yanında Türkiye'nin köklü kültürel değerlerine ve mirasına da sahip çıkıyor.

Muğla'ya Dini ve Kültürel Tesis ile TOKİ konutları yapılacak mı?

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kurulacağı açıklanan Dini Tesis ve Kültür Merkezi ile Karaova'da yapılması planlanan TOKİ konutlarına yönelik tepkiler devam ediyor.

toki doyap yapı ortaklığı Haberi

toki doyap yapı ortaklığı

İzmir'in stat çilesi bitmiyor. Kentte yeniden yapılmak üzere yıkılan statlar, yerel yönetimlerle merkezi idare arasındaki çekişme yüzünden ortada kalıp mezbelelik haline geldi. Şehrin cezibe merkezleri olan Alsancak, Karşıyaka ve Güzelyalıdaki görüntüler, yeni bir sezon için geri sayımın başladığı şu günlerde İzmir kulüpleri ve İzmirli futbolseverleri kahrediyor. Kentin hafızasında önemli bir yer tutan ve geçmişte ev sahipliği yaştığı tarihi maçlar yüzünden İzmir'in futbol mabedi olarak kabul edilen Alsancak Stadı, depremde yıkılma riski bulunduğu gerekçesiyle 2014 yılının Ağustos ayında ani bir kararla kapatıldıktan sonra geçen yıl yerle bir edildi. Yeniden yapılması için bekliyor. 

MAHKEME UZAYINCA SÖZLEŞME BİTTİ 

Karşıyaka İlçe ve Gürsel Aksel Stadı'nın 15'er bin kapasiteyle yenilenmesi için Ocak 2014'te ihale yapıldı. Kulüpler, geçen yıl bu tesislerde kullandıkları tenis kortları, halı sahalar ve...