03 / 05 / 2024

TOKİ Elazığ Bizmişen-Aşağı Holpenk projesi

TOKİ Elazığ Bizmişen-Aşağı Holpenk projesi

TOKİ Elazığ Merkez'e bağlı Bizmişen-Aşağı Holpenk Mahallesi'nde 2.Etap 2.Bölge'de 665 adet konut yapacak. TOKİ Elazığ Bizmişen-Aşağı Holpenk 665 konut ihalesi yarın gerçekleşecek...

TOKİ o ilde 304 konut ve 8 iş yeri inşa edecek!

Muğla Seydikemer'de TOKİ tarafından inşa edilecek projenin çalışmaları başladı. 304 konut ve 8 iş yerinden oluşacak projenin Seydikemer’e hayırlı olmasını dileyen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “TOKİ konutları, en kısa zamanda tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecektir” dedi.

Ekonomist Remzi Özdemir dolarla ilgili öyle bir açıklama yaptı ki... Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak!

Dolar kurundaki rekor yükselişlerin ardından zam haberleri gündemden hiç düşmezken Ekonomist Remzi Özdemir'den dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki görenler hayrete düştü. Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak...

TOKİ arsa kura sonuçlarında son dakika! İl İl TOKİ kura sonuç takvimi resmen açıklandı!

TOKİ arsa kura sonuçları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekiliş heyecanı hız kesemden devam ediyor. Peki TOKİ arsa sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? TOKİ yeni arsa kura tarihleri 2023!

Bütçe, Şubat'ta 170,6 milyar TL açık verdi! 2006’dan bu yana en yüksek aylık açık!

Merkezi yönetim bütçe dengesinde Ocak'ta 32,2 milyar Türk Lirası şeklinde gerçekleşen açık, deprem felaketinin yaşandığı Şubat ayında vergi gelirlerindeki düşüşle 170,6 milyar TL'ye çıktı.

TOKİ'den Elazığ'a 79 konutluk yeni proje! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ'da inşa edeceği 79 konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ 7 il için kura çekim tarihlerini açıkladı! 9 bin 132 konutun sahibi belli olacak!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine imza atan TOKİ  şimdi de konutların hak sahiplerini belirlemek için kuraları çekiyor. TOKİ konut kuralarının ne zaman çekileceği de belli oldu. Son olarak 7 il için daha TOKİ kura çekimi tarihleri açıklandı.

Elazığ Ağın TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Ağın projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Ağın TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Elazığ Ağın 2022 ucuz konut projesi...

Elazığ'da Abdulluhpaşa Mahallesi için kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Elazığ'a bağlı Abdullahpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları için ihale  gerçekleştirildi.

Elazığ'da inşa edilen 489 deprem konutunun kurası çekildi!

Elazığ'da geçen yıl meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan konutlar yerine inşa edilen 489 konut için kura çekimi gerçekleşti. 

TOKİ 192 millet bahçesi inşa ediyor!

"Daha Çok Yeşil" anlayışı kapsamında Türkiye'deki her ile en az bir millet bahçesi planıyla hayata geçen millet bahçelerinin 192'si de TOKİ tarafından inşa ediliyor. 

TOKİ'den Elazığ deprem konutları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Elazığ depreminden sonra inşa edilen konutları yapan firmanın, Kamu İhale Kanunu'na uygun olarak "pazarlık usulü" ile belirlendiğini duyurdu.

Elazığ'da inşa edilen deprem konutlarında çatlaklar görüldü iddiası!

Elazığ’da 24 Ocak 2020'de yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem ardından merkeze bağlı Bızmişen bölgesinde TOKİ tarafından yapılan 781 adet deprem konutu teslim edildi. Yapımı tamamlanan bazı konutların bodrum katlarındaki perde duvarlarında çatlaklar görüldüğü ileri sürüldü. 

Elazığ'da inşa edilen 8 bin deprem konutu yıl sonunda teslim edilecek!

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen depremde ağır hasarlı evleri yıkılan vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımına başlanan 18 bin 868 konuttan, tamamlanma aşamasına gelen 8 bin konut yıl sonuna kadar teslim edilecek. 

TOKİ Elazığ Bizmişen-Aşağı Holpenk projesi Haberi

TOKİ Elazığ Bizmişen-Aşağı Holpenk projesi

TOKİ Elazığ İli Merkez İlçesi Bizmişen-Aşağı Holpenk Mahallesi 2.Etap 2.Bölge 665 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi için ihale yarın yapılacak. İhale saat 14:30'da başlayacak.

Elazığ İli Merkez İlçesi Bizmişen-Aşağı Holpenk Mahallesi 2.Etap 2.Bölge 665 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhalenin detayları şu şekilde:

İhale Kayıt Numarası    :    2018/215377  
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı  ...