07 / 05 / 2024

TOKİ emeklilere ne kadar kontenjan ayırdı

TOKİ emeklilere ne kadar kontenjan ayırdı

TOKİ Başkanı Ergün Turan: Şu anda bir 'seferberlik' gibi çalışıyoruz. Evi olmayan emeklilerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz. Türkiye genelinde, başta konut sahibi olamamış büyüklerimizi ev sahibi yapmak için yoğun bir uğraş içindeyiz" dedi.

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emekli maaş zammı: 4 tabloda yeni ücretler! En düşük emekli maaşında ilk rakam açıklandı !

Son dakika emekli maaş zammı haberi geldi. SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı emekli maaş zammı için dört tablo oluşturuldu. Emeklilere ne kadar zam gelecek? En düşük emekli maaşı ne olacak?  Temmuzda emekli maaşları ne kadar olacak sondakika?

Garanti BBVA Mayıs 2024 emekli maaş promosyonu güncel rakamlarını açıkladı!

Emekli maaş promosyonu doğrultusunda Mayıs 2024 güncellemesini yapan Garanti BBVA yeni ödeme tarifesini de duyurdu. Buna göre, Garanti BBVA emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapacak? 

Emeklilere bu ay kesin ödenecek rakam şimdi açıklandı: İş Bankası emekli promosyon ne kadar?

Emekliler banka banka maaş promosyonlarını merakla araştırıyor. En çok merak edilen bankalar arasında da İş Bankası yer alıyor. Emeklilere bu ay kesin ödenecek rakam şimdi açıklandı. İş Bankası emekli promosyon ne kadar? 

7.500, 8 bin, 9 bin TL maaş alan emeklilere müjde! Ocak 2024'te en düşük emekli maaşına bu kadar zam gelecek! SON DAKİKA

Milyonlarca emekli, Ocak ayında yapılacak zam ile ilgili gelen açıklamaları yakından takip ediyor. Peki 7.500, 8 bin, 9 bin TL maaş alan emeklilere ne kadar zam yapılacak? İşte o rakamlar...

Emeklilere 100. yıl ikramiyesinde son durum ne? Emekliye 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Emeklilere 100. yıl ikramiyesinde son durumun ne olduğu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki emekliye 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Memur ve memur emeklisinin zammı yarın açıklanacak! Memur ve emekli zammında büyük gün! Rakamlar verildi!

Memur ve memur emeklisi zammında son toplantı yarın yapılacak. Peki memur ve emeklilere ne kadar zam yapılacak?

Emekli maaş zamları yeniden değerlendirilecek, resmen açıklandı! Emeklilere müjde üstüne müjde acil bakın!

Emekli maaş zamları yeniden değerlendirilecek, resmen açıklandı... Emeklilere müjde üstüne müjde, acil bakın...

Emeklilere temmuzda okkalı zam gelecek mi? 2023 Emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak?

Emekli vatandaşların gözü temmuz ara zammına çevrildi. Peki, Emeklilere temmuzda okkalı zam gelecek mi? 2023 Emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? İşte detaylar...

Emeklilere Temmuz'da ne kadar zam gelecek? 8 bin, 9 bin, 10 bin TL maaş alanlar dikkat! Zamlı maaşlar tek tek hesaplandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde emekli, memur ve asgari ücret zammı için önemli açıklamalar yaptı. Peki emeklilere Temmuz'da ne kadar zam gelecek?

Milyonlarca emekliye refah payı müjdesi geldi! Emeklilere ne kadar refah payı verilecek? Tek tek hesaplandı! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca emekliye refah payı müjdesini verdi. Peki emeklilere ne kadar refah payı verilecek?

TOKİ 2+1, 3+1 konut ödeme planı açıklandı mı? TOKİ ödemeleri ne zaman başlıyor? Başvuranlar hemen bakın! 

"TOKİ ödeme planı nasıl olacak?" sorusunun yanıtı son günlerde sık sık araştırılıyor. Kura çekilişlerinin tamamlanmasının ardından peşinat ve taksit ödemeleri merak edilmeye başlandı. Peki TOKİ ödemeleri ne zaman yapılacak? 

2023 TOKİ ödeme planı nasıl olacak? TOKİ 2+1,3+1 konut taksit ödemeleri tarihleri!

Türkiye genelinde 250 bin konutun inşa edileceği ‘İlk Evim, İlk İşyerim’ projesi kapsamında İstanbul'da 50 bin konut yapılacakken, konut sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar, TOKİ ödemelerinin ne zaman başlayacağını ve ödeme planının nasıl olacağını merak ediyor. İşte detaylar...

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ emeklilere ne kadar kontenjan ayırdı Haberi

TOKİ emeklilere ne kadar kontenjan ayırdı

Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Evi olmayan emeklilerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz. Türkiye genelinde, başta konut sahibi olamamış büyüklerimizi ev sahibi yapmak için yoğun bir uğraş içindeyiz" dedi. 


TOKİ Başkanı Turan, TOKİ'nin, 250 lira taksitle satışa sunduğu konutlara emeklilerin yoğun ilgi gösterdiğini bildirdi. 

Ankara ve Malatya'da kura ile satışa çıkarılan konutlara başvuruların, ilk günlerde konut sayısını aştığını belirten Turan, "Evi olmayan emeklilerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz. Türkiye genelinde, başta konut sahibi olamamış büyüklerimizi ev sahibi yapmak için yoğun bir uğraş içindeyiz" ifadesini kullandı. 


Satışa sunulan projelerde emeklilere yüzde 25 kontenjan ayrıldığını aktaran Turan, ayrıca talep örgütlenmesi modeli ile valilikler ve belediyeler üzerinden emeklilerin konut sahibi yapıldığını belirtti. 


Emeklilere yönelik konut projesinin yaklaşık 1,5 yıldır devam ettiğini ve ülkenin birçok yerinde bu çerçevede...