29 / 04 / 2024

TOKİ etüd raporu

TOKİ etüd raporu

TOKİ Muğla ilinde imar planına esas jeolojik, jeoteknik ve jeofizik etüt raporu hazırlatılması işi ile diğer 7 ilde zemin etüd raporu hazırlatılması hizmet alım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ 7 ilde etüd raporu hazırlatılması hizmet alımı ihalesi bugün!

Afyon, Aksaray, Ankara, Çankırı, İstanbul, Samsun ve Yozgat illerinde zemin Etüd raporları hazırlatılması hizmet alımı işi ihalesi 10 Ağustos'ta saat 11.00'de gerçekleşecek.

TOKİ 4 ilde etüd raporu hazırlatılması hizmet alımı ihalesi bugün!

TOKİ Edirne, Konya, Kütahya ve Trabzon illerinde zemin etüd raporları hazırlatılması hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11:00'de TOKİ İstanbul hizmet binasında yapılacak.

TOKİ 4 ilde etüd raporu hazırlatacak!

TOKİ Edirne, Konya, Kütahya ve Trabzon illerinde zemin etüd raporları hazırlatılması hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 26 Mayıs 2015 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 8 ilde etüd raporu hazırlatıyor!

TOKİ Diyarbakır, Gaziantep, Kahramanmaraş, Konya, Şanlıurfa, Trabzon, Sivas ve Mersin illerinde zemin etüd raporları hazırlatıyor. Hizmet alımı işi ihalesi 16 Nisan 2015 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 4 ilde etüd raporu hizmet alımı ihalesi bugün gerçekleşecek!

TOKİ Ardahan ve Niğde illerinde zemin etüd raporlarının hazırlanması ile Çorum ve Tunceli illerinde imar planına esas etüd raporu hazırlanması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

TOKİ'nin 4 ildeki etüd raporu hizmet alımı ihalesi bugün yapılıyor!

TOKİ Ardahan ve Niğde illerinde zemin etüd raporlarının hazırlanması ile Çorum ve Tunceli illerinde imar planına esas etüd raporu hazırlanması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

İsias Otel için adalet mücadelesi başlıyor! Depremde un ufak olan binanın betonu kalitesiz, zemin etüdü raporu yok...

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 kenti etkileyen depremlerde Adıyaman'daki İsias Otel de saniyeler içinde un ufak olarak enkaz haline gelmişti. İşte İsias Otel ile ilgili son durum...

Depremzedelere son dakika uyarısı: Zemin etüt raporu alırken sakın bunu yapmayın! 

Jeofizik Mühendisleri Odası Antep Bölge Temsilcisi Burhan Canpolat, Gaziantep'teki depremzede vatandaşalra son dakika uyarısında bulundu. İşte zemin etüt raporu ile ilgili dikkat edilmesi gereken o detay....

Gaziantep'te depremde yıkılan sitede detaylı zemin etüdü yapılmadığı tespit edildi: 134 kişi hayatını kaybetmişti!

Depremlerde 134 kişinin yaşamını yitirdiği Ayşe Mehmet Polat Sitesi'nde detaylı zemin etüdü uygulanmadığı ,bazı temellerin ana kaya bazılarının ise dolgu ve alüvyon zemin üzerine oturduğu ve bunun da yer değiştirmelere sebep olduğu belirlendi. İşte detaylar...

Bakan Kurum açıkladı: Yeni inşa edilecek deprem konutları için zemin etüdü başladı!

Deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerinin sonuna gelinirken sıra depremzedelerin geçici olarak barınmalarının sağlanması ve daha da önemlisi kalıcı konutlar için zemin etüdü çalışmaları da başladı...

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

TOKİ iki bölgedeki projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31398 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zemin etüdü yıkıcılığı engelliyor!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğretim görevlisi ve İnşaat Mühendisi Şeref Alpago, Ege Denizi'nde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremin, Bayraklı'daki yıkıcı etkisinin, zemin etüdünün önemini ortaya koyduğunu dile getirdi. 

Enerji etüdü yapılması gereken bina sayıları mecliste!

Enerji etüdü yapılması gereken bina ve tesis sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ etüd raporu Haberi

TOKİ etüd raporu

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, Muğla ilinde imar planına esas jeolojik, jeoteknik ve jeofizik etüt raporu hazırlatılması işi ile Balıkesir, Batman, Elazığ, Erzurum, İzmir, Kayseri ve Malatya ilerinde zemin etüd raporu hazırlatılması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de...