08 / 05 / 2024

toki gevye öğrenci yurdu projesi

toki gevye öğrenci yurdu projesi

Valilikten yapılan açıklamaya göre Başbakanlık tarafından Geyve ’ye 349 kişi kapasiteli modern yurt binası için yapılan ihalenin sonuçlandığı belirtilerek, yurdun inşası için çalışmaların başlayacağı kaydedildi.

TOKİ'den Avcılar'a 4 bin kişilik öğrenci yurdu! İhalesi bugün!

İstanbul İli Avcılar İlçesi 4000 Kişilik Öğrenci Yurdu İle Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Mimar Sinan Öğrenci Yurdu açıldı!

TOKİ, FETÖ’nün el koyulan merkezini öğrenci yurduna dönüştürdü. Örgütün İstanbul Anadolu Yakası’ndaki karargâhı, 4 bin 100 öğrenciye hizmet verecek. Toplam 1.800 kişi yurda yerleşti.

TOKİ Sakarya öğrenci yurdunun inşaatında sona gelindi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKÎ), Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve yurtlar Kurumu (YURTKUR) işbirliğinde yapımı devam eden öğrenci yurdu inşaatında sona gelindi.

TOKİ Gölcük'te 300 kişilik öğrenci yurdu inşa edecek!

Kocaeli'nin en büyük sorunun olan öğrenci yurtlarının yetersizliğine TOKİ tarafından iyi bir haber geldi. TOKİ Gölcük'te 300 kişilik öğrenci yurdu yapacak. Öğrencilerin barınma sorunu bir nebze olsun giderilecek...

TOKİ Adana'ya bin 500 kişilik öğrenci yurdu yapacak!

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Adana’ya bin 505 kişilik öğrenci yurdu yapılacağını söyledi. Yurt, Çukurova Üniversitesi Yerleşkesinde bulunan Fevzi Çakmak Öğrenci Yurdu kampüsü içerisinde yapılacak...

TOKİ Malatya öğrenci pansiyonu inşaat işi ihalesi bugün!

Malatya İli Pötürge İlçesi Hatip Mevkii 1 Adet 200 Öğrenci Kapasiteli Pansiyon İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile bugün ihaleye sunulacak...

TOKİ Malatya öğrenci pansiyonu inşaat işi ihalesi yarın!

Malatya İli Pötürge İlçesi Hatip Mevkii 1 Adet 200 Öğrenci Kapasiteli Pansiyon İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yarın ihale edilecek...

TOKİ Bursa Karacabey'e öğrenci yurdu inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) işbirliğinde Karacabey'e 300 yatak kapasiteli öğrenci yurdu yapacağı açıklandı.

TOKİ Şehitkamil Gaziantep! Ayda 395 TL taksitle!

TOKİ Şehitkamil Gaziantep projesinde başvurular 15 Ağustos 2013 ile 16 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek. Toki Şehitkamil Gaziantep Konutlarında daireler minimum 59 bin 400 TL'den başlıyor.

Mavikent TOKİ Evleri Gaziantep! 60 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mavikent TOKİ Evleri Gaziantep Evlerinde 12 bin TL peşinat veriliyor, geriye kalan tutar ise ayda 400 TL taksitle ödenebiliyor. Toki Mavikent projesinin başvuruları için son gün 27 Eylül olarak belirlendi.

Toki Gaziantep Şirinevler! 12 bin TL peşinatla!

Toki Gaziantep Şirinevler, tamamı 2+1 dairelerden oluşuyor. TOKİ Gaziantep Şehitkamil Şirinevler Projesi için başvurular 16 Eylül'e kadar kabul ediliyor ve 395 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Gaziantep Şehitkamil Şirinevler Toki projesinde 395 TL taksitle!

Gaziantep Şehitkamil Şirinevler Toki projesinde başvurular 16 Eylül'e kadar sürecek. TOKİ Gaziantep Şehitkamil Şirinevler 2013 projesi kapsamında yer alan konutların taksitleri 395 TL olarak belirlendi...

Toki Gaziantep Mavikent Evleri'nde 60 bin TL'ye 2+1!

Toki Gaziantep Mavikent Evleri'nde yer alan konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Toki Gaziantep Mavikent Evleri projesi kapsamında fiyatlar ise 60 bin TL olarak belirlendi

toki gevye öğrenci yurdu projesi Haberi

toki gevye öğrenci yurdu projesi


Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen, Geyve İlçesine, 349 Kişi Kapasiteli Yurt İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yaptırılmasına ait ihale sonuçlandı. 

Önümüzdeki günlerde inşaata başlanacak ihalenin bedeli 8.814.000,00 TL olarak açıklanırken, ihale sonucunda 349 kişilik modern yurt binası, altyapı ve çevre düzenlemesiyle birlikte Geyve ilçesine kazandırılacak. 

Geyve Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu İnşaatı için ihale uhdesinde kalan firmaya yer tesliminin önümüzdeki günlerde yapılarak inşaata baslanması beklenivor. 

625 Günde Geçtiğimiz Mayıs ayı içersinde TOKi tarafından ihalesi yapılan Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdunun yer teslimi yapıldıktan sonra 625 takvim gününde inşa edileceği ve 350 kişilik öğrenci yurdunun 5 yıldızlı otel konforunda, 1-3 kişilik odalarda tuvalet, banyo, çalışma masası ve soyunma dolapları olacak şekilde tasarlandığı belirtildi. 

Dişli'ye Teşekkür Resimleri yüklemek için burayı tıklatın. Gizliliğinizi korumak için...