07 / 05 / 2024

toki inşaat hizmet alım ihalesi

toki inşaat hizmet alım ihalesi

Antalya,Burdur,Karaman,Konya ve Mersin İlleri 1717 Adet Konut,Hastane,Sevgi Evleri, Spor Salonu,Büfe, Sosyal Tesis, Restoran,Salonu,AVM,İş Yeri, Okul, Pansiyon, Yurt binası için danışmanlık hizmeti işi ihale edilecek...

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörlerinde ücretli çalışan sayısı yüzde 2,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı Ekim ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 2,6 artış gösterdi.

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

İnşaat ve hizmet sektörlerinde güven endeksi Eylül'de arttı! 

Güven endeksi ekimde geçen aya oranla perakende ticaret sektöründe yüzde 3,3 düşüş gösterirken, hizmet sektöründe yüzde 0,5, inşaat sektöründe yüzde 0,9 yükseldi. İşte TÜİK tarafından açıklanan o rakamlar...

Hizmet, perakende ve inşaat sektörlerinde güven azaldı! TÜİK resmen duyurdu! 

TÜİK tarafından, sektörel güven endekslerinin Ağustos ayında aylık bazda perakende ticaret sektöründe yüzde 0,4, inşaat sektöründe yüzde 0,7 ve hizmet sektöründe yüzde 1,7 düştüğü açıklandı. İşte o rakamlar...

İnşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2023 Temmuz’a dair Hizmet, Perakende Ticaret ve İnşaat Güven Endekslerini yayımladı. Bu kapsamda, inşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü.

Toplam ciro endeksi Ekim'de yüzde 124,8 yükseldi! İşte sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörlerindeki o rakamlar...

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, ekim ayında, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 124,8 arttı. İşte ayrıntılar...

Güven endeksi hizmet sektöründe düştü, perakende ticaret ve inşaat sektöründe ise yükseldi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, güven endeksi Kasım ayında geçen aya oranla hizmet sektöründe yüzde 1 azalırken, perakende ticaret sektöründe yüzde 2,1, inşaat sektöründe yüzde 1,2 oranında artış gösterdi.

Güven endeksi açıklandı! Hizmet, perakende ticaret ve inşaat sektörlerinde artış!

Güven endeksi ekimde geçtiğimiz aya kıyas ile hizmet sektöründe yüzde 0,9, perakende ticaret sektöründe yüzde 3 ve inşaat sektöründe ise yüzde 2,8 arttı. İşte detaylar…

Üçler Gıda Tekstil İnşaat Hizmet Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Üçler Gıda Tekstil İnşaat Hizmet Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şubesi Küçükçekmece’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Üç tarafından açıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binasının ikinci ihalesini REC Uluslararası İnşaat aldı!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın da müteahhidi olan Rönesans Holding, Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası inşaatı ihalesini 600 milyon TL bedelle kazandı. Böylece Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası için Rönesans Holding’e ödenen para 1.6 milyar TL oldu. 

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

Yozgat DSİ Hizmet Binası'nın inşaatı hızlandı!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, inşaat çalışmaları süren Yozgat DSİ Hizmet Binası inşaat alanında da incelemelerde bulundu. Başer, hizmet binasının da kısa sürede tamamlanması için çalışıldığından bahsetti. 

toki inşaat hizmet alım ihalesi Haberi

toki inşaat hizmet alım ihalesi


Antalya,Burdur,Karaman,Konya ve Mersin İlleri 1717 Adet Konut,Hastane,Sevgi Evleri, Spor Salonu,Büfe, Sosyal Tesis, Restoran,Salonu,AVM,İş Yeri, Okul, Pansiyon, Yurt binası için danışmanlık hizmeti işi ihale edilecek.


İhalenin yapılacağı yer T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


İlanın detayı için