18 / 05 / 2024

TOKİ İşçi Konutları

TOKİ İşçi Konutları

Karaman Belediyesi tarafından Belediyesi projelendirilen, Karaman Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile hayata geçirilen işçi konutlarında çalışmalar başladı. Projenin ilk etabında 428 konut yapılacak.

TOKİ Karaman İşçi Konutları ihalesi gerçekleşti!

Karaman Belediyesi’nin projesi olan ve özellikle Organize Sanayi Bölgesi çalışanlarının merakla beklediği TOKİ işçi konutları yapım ihalesi dün yapıldı..

TOKİ'nin vadettiği konutları tamamlaması mümkün mü? Uzmanlar açıkladı...

TOKİ verilerine göre kısa sürede teslim edilmesi planlanan konut sayısı 25 bin adet. Bu sayı 650 bin konut sözünün sadece yüzde 8'ini oluşturuyor. Peki TOKİ'nin vadettiği konutları tamamlaması mümkün mü? Uzmanlar açıkladı...

TOKİ'nin Birecik ve Eyyübiye'de hayata geçirdiği deprem konutları yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) deprem bölgesinde hayata geçirdiği konutlar yükseliyor.

TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu! 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından enkaz kent haline gelen Hatay için sevindiren haber geldi. TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu. Peki TOKİ deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

TOKİ İstanbul İlk Evim kura çekilişi başlıyor! Tam 50 bin konut sahibini bulacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ iş birliğiyle hayata geçirilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Tuzla'da yapılacak konutların kuraları yarın çekilecek.

TOKİ'den depremzedelere müjde! İşte ödeme koşulları ve başvuru şartları

TOKİ'nin deprem bölgesinde inşa edeceği konutların ödeme koşulları belli oldu.

TOKİ gurbetçi konutları, evleri başvuru şartları nedir? TOKİ gurbetçi evleri nereden başvuru yapılır?

TOKİ gurbetçi evleri nedir, TOKİ gurbetçi evlerine nasıl başvuru yapılır? merak edilen sorular arasında yer alıyor. İşte o soruların yanıtları!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi için son başvuru tarihi yarın! TOKİ'den konut almak isteyen Ankaralılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi Konutları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. İşte TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi detayları...

Elazığlı depremzedelerden fiyat tepkisi! Eylül'de ödemeleri başlayacak konutların fiyatları açıklanmadı! 

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de yaşanan depremin üzerinden 2.5 sene geçti ancak TOKİ, depremzedeler için inşa ettiği konutların fiyatlarını belirlemedi. Konutlara yerleşen depremzedeler, fiyat belirsizliği sebebiyle tedirgin durumda...

Artvin Dereiçi'nde evleri yananlar için inşa edilecek konutların projesi hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Artvin'in Yusufeli ilçesi Dereiçi köyünde hayata geçireceği konutların projesi hazırlandı.

Türkiye’nin Arnavutluk'ta inşa ettiği konutlar Ağutos'ta tamamlanacak!

Türkiye’nin Arnavutluk'ta inşa ettiği konutların kaba inşaatı Mayıs ayında projenin bütünü ise Ağustos'ta tamamlanacak.

Van'da TOKİ afet konutları sistemi uygulanacak!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Van'da depremden etkilenen mahallelerin muhtarlarıyla buluştu. Çataklı, "2020 bitmeden konut yapım ihalelerini bitirmek istiyoruz. Bölgede TOKİ afet konutları sistemi uygulayacağız. Güvenlik gerekçesiyle ağır hasarlı olan bütün evleri yıkacağız" dedi.

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği konutlar 2021'de tamamlanacak!

Türkiye'nin Tiran Büyükelçisi Murat Ahmet Yörük, Arnavutluk'ta geçen yıl yaşanan depremden sonra yapılacak konutların devam eden çalışmalarında inceleme yaptı. Yörük, konutların inşasının 2021'de bitirileceğini söyledi. Bu kapsamda, gelecek 3 veya 4 hafta içinde projenin temelinin atılacağını belirt

TOKİ konutları kiraya verilebilir mi? 

TOKİ'nin hayata geçirdiği konutların hak sahipleri için düzenlenen çekilişler devam ediyor. TOKİ'den konut sahibi olanlar evlerini kiraya verebilir mi? 

TOKİ İşçi Konutları Haberi

TOKİ İşçi Konutları

Karaman Belediyesi tarafından Belediyesi projelendirilen, Karaman Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile hayata geçirilen işçi konutlarında çalışmalar başladı. Özellikle Organize Sanayi de çalışan işçileri yakından ilgilendiren konut projesinde, yüklenici firmaya yer tesliminin yapılmasının hemen ardından çalışmalar başladı. Projenin ilk etabında 428 konut yapılacak. 



"Konut projesinde ikinci etap çalışmalarına başlandı" diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şunları kaydetti: "Yüklenici fima TOKİ konutlarında ilk etap çalışmalarına başlanmıştır. 

Ayrıca belediyemiz Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, konutlar için gerekli olan içme suyu şebekesi.



Karaman'da...