10 / 05 / 2024

TOKİ İştiraki Emlak Konut

TOKİ İştiraki Emlak Konut

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, kentsel dönüşümde başarıya ulaşmak için özel sektör teşvik edilmeli dedi

İstanbul Fikirtepe’de 11 bin bağımsız bölüm yükseliyor!

2010 yılında kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Fikirtepe’de çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında TOKİ'nin iştiraki Emlak Konut GYO tarafından 11 bin bağımsız bölüm  inşa edilecek.

Fikirtepe'de bakanlık, TOKİ ve Emlak Konut eliyle inşaatların yapım sürecine giriyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından inşa edilecek Yeni Fikirtepe Projesi'nin yapım sürecine girdiğini açıkladı.

Emlak Konut GYO'dan Avcılar Firuzköy'e yeni proje!

Emlak Konut GYO, TOKİ mülkiyetinde yer alan Avcılar Firuzköy'deki 1 milyon 971 bin 786 metrekarelik arsayı 1 milyar 420 milyon TL'ye satın aldı. TOKİ ve Emlak Konut GYO arasında protokol imzalandı. 

TOKİ ve Emlak Konut taksitlerine Corona virüs ertelemesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemler hakkında açıklamalarda bulundu. Kurum, ''TOKİ ve Emlak Konut’tan ev alan vatandaşlarımızın bu süreçte mağdur olmamaları için nisan ve mayıs ayı konut taksitlerini erteliyoruz" dedi.

Emlak Konut yıl bitmeden erken ödeme indirimi yapacak mı?

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO'nun her yıl düzenlediği erken ödeme indirimi kampanyası yıl bitmeden yeniden yapılacak mı? İşte detaylar...

Milli Emlak'ın Mall of İstanbul'daki arazisi torunlara mı devredildi?

Mall of İstanbul projesinin yapıldığı alanda TOKİ, Milli Emlak'a ait 90 dönümlük araziyi konut yapma gerekçesiyle alıp düşük bir bedelle Torunlar'a devrettiği iddiası ortaya atıldı. 

Devletten satılık 213 bin konut!

Kredi faizi yüzde 3’e çıkınca talep de yavaşladı. TOKİ’nin stoklarında bulunan 142 bin konut ve iştiraki Emlak Konut GYO imzası taşıyan 21 bin konut alıcı bekliyor. Kamu lojmanlarında bulunan 50 bin daire ise satışa çıkıyor.

TOKİ ve Emlak Konut'tan Sözcü'ye reklam ambargosu iddiaları mecliste!

TOKİ ve Emlak Konut yöneticilerinin inşaat şirketlerine bazı gazetelere reklam verilmemesi yönünde baskı yaptığı iddiaları mecliste konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu iddialara ilişkin sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

DAP Yapı İstMarina’nın AVM etabı lanse edildi!

DAP Yapı ve TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina projesinde yer alacak AVM etabının lansmanı yapıldı.

Emlak Konut 9 ayda ne kadar satış yaptı?

Türkiye'nin en büyük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olan TOKİ İştiraki Emlak Konut GYO, 2015'in 9 ayında geliştirdiği projelerde 8.746 adet bağımsız bölüm satışı yaptığını açıkladı.

Hadımköy VEFA Konutları satışa çıktı!

Arnavutköy Belediyesi'nin iştirak firması ARAŞ Arnavutköy İnşaat Yatırım, Maliki Nazmi Akpınar Proje ve İnşaat ile TOKİ iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş arasında imzalanan işbirliği protokolü ile hayat buluyor.

TOKİ ve Emlak Konut İstanbul'a 797 konut inşa edecek!

TÜRK emlak ve gayrimenkul sektörünün devlet ayağı olan iki önemli firma TOKİ ve Emlak Konut GYO, İstanbul'a yeni projeleriyle geliyor.

TOKİ ve Emlak Konut'tan İstanbul'a 797 konut!

Türk emlak ve gayrimenkul sektörünün devlet ayağı olan iki önemli firma TOKİ ve Emlak Konut GYO, İstanbul'a yeni projeleriyle geliyor.

TOKİ İştiraki Emlak Konut Haberi

TOKİ İştiraki Emlak Konut

Ege Yapı, TOKİ İştiraki Emlak Konut ile hasılat paylaşım modeliyle Batışehir'i inşa ederek yeni projelere başladı. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, "Dönüşüm aşırı imar artışlarıyla olmamalı" dedi.


Kabadayı aynı zamanda kentsel dönüşüm ile ilgili şunları söyledi:


100 metrekarede oturan dönüşüm sonrasında 200 metrekareyi istemek yerine metrekareden biraz fedakârlık yapmalı. Devlet özel sektörün yolunu açıp teşvik ederse dönüşüm başarıya ulaşır



Ege Yapı, yurtdışında tanıtım hazırlıkları içerisinde ve aynı zamanda Dubai'de satış ofisi açacaklar. Kabadayı, Azerbaycan ve Almanya'da ofis açılacak öncelikli ülkeler arasında. 2013 olmadan şube açılışları tamamlanacak dedi.



Kartal'da ofisleri bulunan İzpark projesi4 bloktan oluşuyor. Satışa yeni çıkılan projede fiyatlar 220 bin liradan başlıyor. Ege Yapı, bu projede körfez sermayesi ile ortak proje gerçekleştiriyor. Körfez sermayesi ile kurulan 'Hak Zirve' şirketi projenin...