04 / 05 / 2024

Toki iştiraki şirketler hangileridir

Toki iştiraki şirketler hangileridir

TOKİ şirketleri hangileridir? TOKİ inşaat şirketleri hangileridir? TOKİ yönetim şirketleri hangileri? TOKİ şirketleri ne zaman kuruldu? TOKİ iştirakleri nelerdir? TOKİ iştiraki şirketler hangileridir? İşte TOKİ iştirakleri...

İş Bankası, şirketler için de uzaktan müşteri olma dönemini başlatıyor!

Uzaktan müşteri olma başvurularını 2023’ün ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre 2 kat artıran Türkiye İş Bankası, görüntülü görüşmeyle müşteri olma kolaylığını bireysel ve gerçek kişi tacirlerden sonra ticari şirketler için de sunmaya başladı.

MİA Teknoloji iştiraki Enerjey Enerji Romanya pazarına açılıyor!

Türkiye’nin önde gelen bilişim şirketleri arasında yer alan MİA Teknoloji’nin iştiraki Enerjey Enerji, yenilenebilir enerji alanında cazip hale gelen Romanya pazarına yatırım yapıyor.

İş Bankası’nın iştiraki Pazarama Cüzdan ile online alışveriş yapanlara cazip fırsatlar!

İş Bankası iştiraki olan online alışveriş uygulaması Pazarama, “Pazarama Cüzdan” ile kullanıcılarına avantajlı alışveriş keyfi sunuyor. Uygulamayı kullananlar alışveriş yaparken para puan da kazanıyor.

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

ABD'den Türkiye'ye peş peşe uyarı! Ruslarla iş yapan şirketler yatırım riskiyle karşı karşıya!

ABD Hazine Bakan Yardımcısı Adeyemo'nun Türk mevkidaşı Elitaş'ı aradığını ve Rusya'ya yönelik yaptırımlar konusunda uyardı. Ardından Amerikan Ticaret Odası'nın Türkiye ofisine bir uyarı mektubu gönderdi! Ruslarla iş yapan şirketler yatırım riskiyle karşı karşıya...

Kalyon Holding ve International Holding Company stratejik iş birliğine imza attı!

Global ölçekli yatırımlarıyla Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınmasındaki başrol oyuncuları arasında yer alan Kalyon Holding, dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden International Holding Company’nin (IHC) iştiraki International Energy Holding (IEH) ile enerjide stratejik iş birliğini başlattı.

İstanbullulara yüzde yüz zam şoku! İSPARK otopark ücretleri isyan ettirdi! İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

İBB iştiraki İSPARK otopark ücretlerine yüzde yüz zam yaptı. İstanbul'da bazı yerlerde 25 lira olarak belirlenen park ücreti 50 ve 60 TL'ye kadar yükseldi. Peki, İSPARK ücretleri ne kadar? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Sabancı Holding'den dev satış

Sabancı Holding'in iştiraki Çimsa, Kayseri ve Niğde Fabrikalarını 110 milyon Euro bedelle Fernas Şirketler Grubu’na satma kararı aldı. 

Almanya 10 milyar euroluk iflas desteği açıkladı! O şirketi kurtarma kararı aldı

Alman hükümeti, Rus enerji şirketi Gazprom'un ülkedeki eski iştiraki Gazprom Germania'nın (Gazprom Almanya) uzun vadeli kamu yönetimine geçirileceğini ve iflasını önlemek için 10 milyar avroya kadar kamu kurtarma paketi sağlanacağını bildirdi.

KİPTAŞ'tan ev almak isteyen İstanbullular dikkat! Yeni proje için düğmeye basıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni projesi için start verdi. KİPTAŞ'ın yeni projesi İstanbul Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilecek.

Peker GYO'nun iştiraki Peker GYO Spain SL, İspanya'da 1.4 milyon Euro'ya 2 gayrimenkul aldı! 

Peker GYO'nun İspanya'daki iştirak şirketi Peker GYO Spain SL, İspanya Malaga Marbella'da Urbanisation Oasis Club projesindeki 2 konutu 1 milyon 400 bin Euro'ya satın aldı. 

Yurt dışına açılmak isteyen Türk şirketler bu 3 alanda destek bekliyor!

Sintek Group iştiraki Sintek Heavy Industries'in Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özkan yaptığı açıklamada yurtdışına açılmak isteyen Türk şirketleri 3 alanda destek beklediğini belirtti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Benzin camiası bu satın almayı konuşuyor! Dev el değiştirme gerçekleşti

Rus petrol şirketi Lukoil, Shell'in Rusya'daki iştiraki Shell Neft'i bünyesine kattı. Bu satışın ne kadar gerçekleştiği henüz bilinmiyor.

Toki iştiraki şirketler hangileridir Haberi

Toki iştiraki şirketler hangileridir
TOKİ inşaat ve yönetim şirketleri hangileridir?


TOKİ faaliyetlerindeki genişleme ve İdareye devredilen kurumların portföylerindeki şirketler nedeniyle çalışmalarını yedi iştirak ve bağlı birimiyle yürütmektedir.


Bakanlar Kurulu’nun 2001/2202 sayılı Kararı uyarınca T.Emlak Bankası’nın bankacılık faaliyetleri dışında kalan konularda faaliyet gösteren iştiraklerindeki hisse payları 14.12.2001 tarihli protokol ile İdareye devredilmiştir.


Diğer taraftan 15.12.2004 tarih ve 25671 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 5273 sayılı Arsa Ofisi Kanunu ve Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılması ile Arsa Ofisi Genel Müdürlüğü’nün Kaldırılması Hakkında Kanun uyarınca, Arsa Ofisi Döner Sermaye İşletmesinin hizmet binası ve lojmanları dışındaki tüm gayrimenkulleri ile hak ve yükümlülükleri İdare’ye devredilmiştir. Bu kapsamda Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İdare’nin iştiraki haline gelmiştir.


5104 sayılı Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Kanunu gereğince Ankara Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ tarafından TOBAŞ...