02 / 05 / 2024

TOKİ kampanya başvurusu ne zaman başlayacak

TOKİ kampanya başvurusu ne zaman başlayacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarının beklediği indirim kampanyasını başlatıyor. Kampanyada, borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulanacak.

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 500 bin sosyal konut projesi: TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 12. Kalkınma Planı kapsamında dar ve orta gelirlilere yönelik 500 bin konut üretileceği açıklandı. Peki, Kahramanmaraş TOKİ konut başvurusu ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar...

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu!

TOKİ İstanbul'da daire başvurusu yaptıktan sonra kabul edilen ve reddedilenlerin isim listesi yayınlandı. TOKİ çekilişini merakla bekleyen vatandaşlar, bundan sonraki duyuruları yakından takip edecek. İşte, TOKİ konut başvurusu kabul ve reddedilenlerin isim listesi!

TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu?

TOKİ İstanbul arsalarının nerede olduğu merak ediliyor. Bu yüzden TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu? soruları sıklıkla soruluyor. İşte detaylar!

TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa başvuru ne zaman 2022?

TOKİ arsa başvurusuna dair detaylar merak ediliyor. TOKİ arsa başvurusu pek çok kişinin gündemini oluşturuyor. İşte merak edilen detaylar!

Kırşehir Kaman TOKİ Evleri başvurusu bugün başladı!

67 adet konutun standart kategoride satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 140 bin 157 TL'den başlıyor. Kırşehir Kaman TOKİ Evleri başvurusu bugün başladı.

Siirt Evren Mahallesi TOKİ son başvurusu!

Siirt Evren Mahallesi TOKİ son başvurusu 30 Eylül'de yapılabilecek. Projede ev fiyatları 141 bin 165 TL'den başlıyor.

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ Evleri başvurusu!

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ Evleri başvurusu bugün başladı. Projede 2 adet daire satışta.

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvurusu!

Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan projede fiyatlar 91 bin 331 TL'ye. İşte Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvurusu...

Erzincan Çağlayan TOKİ Evleri başvurusu!

Peşinatların 11 bin 431 TL'den başladığı projede 180 aya kadar vade uygulanıyor. İşte Erzincan Çağlayan TOKİ Evleri başvurusu...

Güce TOKİ son başvurusu ne zaman?

TOKİ Giresun Güce projesinde yer alan 46 daire kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. Peki, Güce TOKİ son başvurusu ne zaman?

Balıkesir Gönen TOKİ Konutları başvurusu!

Balıkesir Gönen TOKİ Konutları başvurusu 8 Ağustos'ta başladı. Projede peşinatlar 6 bin 191 liradan başlıyor.

Edirne Süloğlu TOKİ Evleri başvurusu!

Edirne Süloğlu TOKİ Evleri başvurusu 8 Ağustos'ta başlayacak. Projededeki daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ kampanya başvurusu ne zaman başlayacak Haberi

TOKİ kampanya başvurusu ne zaman başlayacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarının beklediği indirim kampanyasını başlatıyor. Kampanyada, borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulanacak. İndirim kampanyası için başvurular 23 Şubat - 19 Mart 2015 tarihleri arasında yapılabilecek.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı M. Ergün Turan, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve işyeri alıcılarından gelen yoğun talep nedeni ile geri ödemeleri devam eden gayrimenkuller için indirim kampanyası düzenlendiğini ifade etti. Turan, vatandaşlarımızın bu yöndeki beklentileri üzerine 2015 yılı için indirim kampanyasının tarihi ve koşullarının belirlendiğini açıkladı.


23 Şubat’ta başlıyor 

İndirim kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve işyeri alıcıları, 23 Şubat– 19 Mart 2015 tarihleri arasında ilgili bankaya başvuruda bulunabilecekler. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim...