18 / 05 / 2024

TOKİ Karlıova konutları

TOKİ Karlıova konutları

Bingöl Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ilçeye yapılması planlanan konutların onaylandığını bildirdi.

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan araştırma! Bingöl-Karlıova hattı çok önemli!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün “Uykularımı kaçırıyor” dedi ve dikkat çekerek anlattı. Prof. Dr. Naci Görür 7,4 büyüklüğünde deprem tehlikesine karşı uyardığı Bingöl-Karlıova hattında önemli bir çalışma ile ilgili imzalar atıldığı kaydedildi. 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: 8 büyüklüğünde depreme işaret etti ve Gökdere, Ilıca, Karlıova'yı uyardı!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından bir son dakika açıklaması yaptı ve Bingöl-Karlıova'ya işaret etti. İşte o açıklama...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

TOKİ Balıkesir Susurluk’da 240 ay vadeyle 2+1, 3+1 ucuz konutlar!

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde yapılacak TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Susurluk projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde planlanacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Bursa Orhangazi 4.Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi! 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Orhangazi Belediyesi İş Birliği ile inşa edilen TOKİ 4. Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi. 

Orhangazi TOKİ 4. Etap konutları yıl sonunda tamam!

Orhangazi’de inşaatı devam eden TOKİ 4.etap konutlarında inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. TOKİ projesinin yıl sonuna kadar tamamlanacak.

Bingöl Karlıova'dan Hatay Amanoslar'a kadar fay hattı tehlike altında!

Elazığ depremini değerlendiren deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "2004 yılından beri bölgeyle ilgili uyarılarda bulunuyorum. Doğu Anadolu Fay hattı için lidar çalışması yapmak istedik ama kimse destek olmadı. Bingöl Karlıova'dan Hatay Amanoslar'a kadar fay hattı tehlike altında." dedi...

TOKİ 50 bin konut Bingöl Karlıova kura detayları!

TOKİ 50 bin konut Bingöl Karlıova kura detayları haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.

Bingöl Karlıova TOKİ 2019 kura çekimi ne zaman?

Bingöl Karlıova TOKİ 2019 kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 130 adet konut bulunuyor.

TOKİ Bingöl Karlıova 2019 kura çekilişi 3 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Karlıova projesinde yer alan konutların kura çekilişi 3 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bingöl Karlıova'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Bingöl Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, ilçeye doğal gaz, iki mahalleye de kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

TOKİ Bingöl Karlıova 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Bingöl Karlıova 2019 fiyatları kaç lira? TOKİ Bingöl Karlıova 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Bingöl Karlıova 2019 başvuru şartları belli oldu mu? İşte Bingöl Karlıova 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Karlıova konutları Haberi

TOKİ Karlıova konutları

Bingöl Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl yaptığı açıklamada, ilçenin 20 yıllık konut sorununun çözümü için TOKİ nezdinde yaptığı girişimlerin olumlu karşıladığını söyledi. 


Kanitaht mahallesinde 2+1 3+1 olmak üzere toplam 400 adet komutun yapılacağını müjdeleyen Bingöl, Daha önce ön müracaatlarımızı  yapmıştık. Daha sonra TOKİ yetkililerin Karlıova'ya gelerek yaptığı inceleme ve yer tespiti sonrası olumlu karşılandı ve TOKİ konutları projemiz onaylandı. En kısa zamanda yapımına başlayacağımız TOKİ konutları için başvurmak isteyenlerin ikamet şartı olduğunu belirterek, ilçemize hayırlı olmasını dilerim" dedi. 



Bingöl...