27 / 04 / 2024

Toki konut taksitleri

Toki konut taksitleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, TOKİ’den taksitleri devam eden vatandaşlar için borç erteleme uygulandığını açıkladı. Peki konut taksitleri ne kadar ertelendi?

TOKİ konut taksitlerinde sıfır artış!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), satışını gerçekleştirdiği konutların ve işyerlerinin taksitleri ve borç bakiyelerinde Ocak-Haziran 2015 döneminde artış yapmadı.

TOKİ, konut taksitlerini arttırmayacak!

Toplu Konut idaresi (TOKİ), yıl sonuna kadar memur maaşlarına herhangi bir artış yapılmaması durumunda, 2015 Temmuz ayına kadar konut alıcılarının taksit ve borç bakiyelerinin artmayacağını açıkladı.

TOKİ konut sahipleri evlerini bekliyor! 7 yıldır konutlar teslim edilmedi, vatandaş isyanda!

2017'de Çayeli'de yaşanan selin ardından sözü verilen ve yapımına 2 ay önce başlanan TOKİ Konutları hak sahiplerine teslim edilmedi. 

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Ev alacaklar dikkat! İşte yeni kredilerle ay ay konut taksitleri!

Konut kredisinde limitler arttı fakat fiyatlar bütçeleri de  oldukça zorluyor. 5 milyon TL değerinde yeni bir konut alanların en düşük faizle dahi aylık taksitleri 74 bin TL'ye geliyor. İşte yeni kredilerle ay ay konut taksitleri...

TOKİ konut ve arsa başvurusu yapanlar aman dikkat! İyi niyetiniz kullanılmasın!

TOKİ konut ve arsa başvurusunda bulunanlara uyarı yapıldı. İşte TOKİ’den gelen açıklama!

TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak?

TOKİ arsa satışına dair şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. Bu kapsamda TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak? Soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

TOKİ konut kuraları ne zaman çekiliyor? TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekim süreci devam ediyor. Kura çekilen illerde TOKİ konutlarının hak sahipleri belli oldu. Peki diğer illerde TOKİ sosyal konut kuraları ne zaman çekilecek? İşte bütün detaylar…

TOKİ konut arsalarında 10 yıl faizsiz taksit! Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında konut arsalarının tüm detaylarını anlattı. İşte ayrıntılar…

Sosyal konut taksitleri ne kadar artacak? TOKİ Başkanı merakları giderdi

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın detaylarını açıkladığı 7 buçuk milyon vatandaşın başvurduğu ucuz sosyal konut projesiyle ilgili merak edilen noktaları canlı yayında duyurdu. Taksit ödemlerinde artış olacak mı? İllere göre fiyatlar değişecek mi? İşte ayrıntılar...

TOKİ arsa taksitleri sabit mi? TOKİ arsa kampanyası ödeme detayları 2022!

TOKİ arsa 2022 başvuruları yarın itibarıyla başlıyor. Peki TOKİ arsa taksitleri sabit mi? İşte TOKİ arsa kampanyası ödeme detayları 2022...

TOKİ konut, iş yeri ve arsa indiriminden bu kişiler yararlanamayacak! Az vaktiniz kaldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta açıkladığı TOKİ indirim kampanyasının detayları belli oluyor. Peşin ödeme ile birlikte büyük bir indirim elde edecek vatandaşların karşılaması gereken iki kriter bulunuyor. İşte TOKİ indirim kampanyasına dair bilinmesi gerekenler…

TOKİ konut fiyatları sabit mi, artacak mı? TOKİ konut 2+1 ve 3+1 ödeme planı nasıl?

TOKİ sosyal konut taksitlerinin sabit olup olmayacağı sıklıkla sorulmaktadır. İşte sorulan soruların yanıtları!

TOKİ taksitleri sabit mi? Taksitler senede kaç kere, ne kadar artacak? Başvurmadan muhakkak okuyun….

TOKİ sosyal konutların detayları açıklandıktan sonra akıllara en çok takılan sorular şunlar oldu. Evlerin taksitleri ne kadar olacak? Taksitleri her yıl artacak mı? Konut taksitlerim her yıl ne kadar artar? Aklınıza takılan bütün taksit detayları bu haberde. İşte Toki taksitleri haberinin detayları.

TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi taksitleri nasıl olacak?

Dar gelirli vatandaşın yüzünü güldürecek ucuz konut projesi olan Sosyal Konut Projesi 2022’nin detayları belli oldu. Peki, TOKİ 2022 taksitleri nasıl ödenecek, zamlanacak mı? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesine dair ödeme plan ayrıntıları..

Toki konut taksitleri Haberi

Toki konut taksitleri

Bankaların konut kredisi taksitlerin talep edilmesi halinde ertelenmesinin ardından bir ertelemede müjdesi de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Emlak Konut GYO’dan taksitli konut alan tüketicilere geldi.

 

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, coronavirus tedbirleri kapsamında alınan önlemler hakkında açıklamalarda bulundu. Kurum, ''TOKİ ve Emlak Konut’tan ev alan vatandaşlarımızın bu süreçte mağdur olmamaları için konut taksitlerini erteliyoruz" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaşlarımızın 3 aylık taksitlerin öteledik" diyerek yeni tp koronavirüs (Kovd-19) tedbirler kapsamında TOKİ ve Emlak Konut'tan ev alan vatandaşların Mart, Nisan ve mayıs konut taksitlerini ertelediklerini açıkladı.

Murat Kurum: 300 bin konutun taksit ödemesi ertelendi!

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm...