02 / 05 / 2024

toki mamak teslim

toki mamak teslim

TOKİ, İstanbul Kayaşehir'de 420 konutun da yer aldığı 8 ildeki toplam 5 bin 166 konutu hak sahiplerine teslim ediyor..

Mamak'taki 258 kentsel dönüşüm konutu hak sahiplerine teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 258 konutun hak sahiplerine kura çekimiyle teslim edildiğini açıkladı.

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2019'dan beri daire teslim edilmiyor! Projede usulsüzlük mü var? 

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi Birinci Başkanvekili ve AK Parti Keçiören Meclis Üyesi Fatih Ünal'dan 2019'dan beri daire teslim edilmeyen Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Isparta Eğirdir’de 142 TOKİ konutu teslim ediliyor

Isparta Eğirdir'de TOKİ tarafından inşa edilen 142 konut projesi tamamlandı. İşte detaylar...

9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi...

Mamak TOKİ'de 428 konut teslim edildi! 

Mamak Diriliş Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 2. Etap kapsamında Belediye ve TOKİ işbirliğiyle inşa edilen 428 konutun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi...

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru şartları!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Başvuru heyecanının başladığı projede toplam 81 adet konut bulunuyor.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

TOKİ Mamak Karaağaç 3. Etap 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Mamak Karaağaç 3. Etap 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 223 adet konut bulunuyor.

TOKİ Mamak Karaağaç 3. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap projesindeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Mamak 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Mamak 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvurular 25 Nisan tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ'nin teslim etmediği konutların sayısı TBMM gündeminde!

TOKİ tarafından konut teslim tutanağı imzalatıldığı halde hak sahiplerine teslim edilmeyen konutların sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİ Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başkentte yapılacak İmrahor Vadisi Millet Bahçesi ile Mamak Kentsel Dönüşüm 548 Konut'un temeli törenle atıldı.

TOKİ Mamak Karaağaç 2. etap başvuruları başladı!

TOKİ Mamak Karaağaç 2. etap projesinde yer alan 206 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

toki mamak teslim Haberi

toki mamak teslim

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 8 ilde toplam 5 bin 166 konutu hak sahiplerine teslim ediyor. Teslim edilecek konutlar Erzurum, Kocaeli, Manisa, Karaman, Konya, Gaziantep, Ankara ve İstanbul'da yer alıyor. 

Vatan Gazetesi'nden Meltem Kara'nın haberine göre, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, 81 ilde konut üretimine hız kesmeden devam ettiklerini ifade ederek, "Dar gelirli vatandaşlarımız için konut inşa ederken bir yandan da konutlarımızın teslimlerini yapıyoruz. Amacımız hiç konut sahibi olmayan vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak. Dar gelirli vatandaşlarımızın kira öder gibi ev sahibi olmalarını istiyoruz" dedi. 

Kayaşehir hazır

İstanbul Kayaşehir'de geçtiğimiz yıl kura çekilişi yapılan 420 konutun inşaatı tamamlandı. Konutlar 27 Nisan'a kadar teslim edilecek.

Mamak'ta 509 konut teslim edilecek

Ankara Mamak’ta Gülseren Mahallesi üçüncü etaptaki 509 adet konutun teslimleri 25 Nisan’a kadar tamamlanacak.

TOKİ Başkanı Turan, "Erzurum...