05 / 05 / 2024

TOKİ Mardin Evleri projesi

TOKİ Mardin Evleri projesi

Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ) strateji değiştiriyor. Lüks konutlardan elde ettiği gelirlerle fakirlere ev yapan TOKİ. lüks konut yerine ofis ve otelden para kazanacak

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi 2016 başvuru tarihleri!

163 konuttan meydana gelen TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi projesindeki daireler için başvuru dönemi başlayacak. İşte, TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi 2016 başvuru tarihleri..

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları!

163 adet konutun açık satışa sunulacağı TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları...

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi 2016 başvuruları!

163 konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi'nde başvurular için geri sayım başladı.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları 2016!

163 konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesindeki dairelerin başvuru dönemi için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları 2016...

Mardin Nur Mahallesi 1423 Konutları teslimlerinde sona gelindi!

TOKİ Mardin Nur Mahallesi 1423 Konut Projesi kapsamında yer alan 597 adet konut için teslim dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Mardin Konutları'nda teslimler başlıyor!

TOKİ, Mardin Nur Mahallesindeki 1423 Konut Projesinde 597 adet konutun alıcılarının 12 Ekim – 29 Ekim 2016 tarihleri arasında konutlarını teslim alacaklarını açıkladı.

TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

1 milyon TL yatırım değeriyle inşa edilen proje 243 adet konut satışta. Peki TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Emekevler Evleri kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 20 seneye kadar vade imkanı sağlanan projede 623 adet daire mevcut. Peki TOKİ Emekevler Evleri kura çekilişi nerede?

TOKİ Kula Evleri başvuruları!

TOKİ tarafından hayata geçirilen 208 konutluk Manisa Kula Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ Kula Evleri başvuruları..

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Evleri başvurusu!

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Evleri başvurusu 27 Haziran Pazartesi günü başladı ve devam ediyor. Projede ödeme planına göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Gerger Evleri son başvuru!

TOKİ Gerger Evleri projesinde yer alan 55 adet konut; kurasız olarak açık satışa sunuluyor. Başvuruların başladığı TOKİ Gerger Evleri'nde son başvurular ne zaman?

Sivas İmranlı TOKİ Emekli Evleri kura sonucu!

Sivas İmranlı TOKİ Emekli Evleri kura sonucu bugün çekildi. Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Sivas İmranlı'da ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Sivas İmranlı TOKİ Emekli Evleri kura!

Sivas İmranlı TOKİ Emekli Evleri kura çekimi 18 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Fiyatların 77 bin 500 TL'den başladığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Mardin Evleri projesi Haberi

TOKİ Mardin Evleri projesi


Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ) strateji değiştiriyor. Lüks konutlardan elde ettiği gelirlerle fakirlere ev yapan TOKİ. lüks konut yerine ofis ve otelden para kazanacak. TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan. TOKİ'nin lüks konut üretiminden çekilerek tamamen orta ve düşük gelir grubuna odaklanacaklarını söyledi.Turan, oluşacak gelir kaybını da iş merkezi ve otel yaparak telafi edeceklerini söyledi. TOKİ'nin yeni başkanı Turan, kurumun bundan sonra izleyeceği yeni stratejileri bir grup gazeteciye anlattı Turan"Yüksek gelir grubundakıkonutlarla ilgilenmiyoruz. Lüks konut segmenti en fazla yüzde 5 olur.Finansmanı da başka yerden sağlarız. Konut yapılacak bir yere ış merkezi.ofis ve otel yaparsan, daha azla kazanırsın. Merkezdeki arazilerde artık daha çok nitelikli binalar ile iş merkezleri olacak.Konut yapsam 3 bin dolar elde edeceksem, iş merkezi ile 12 bin...