28 / 04 / 2024

toki Naşi Deprem Konutları

toki Naşi Deprem Konutları

AK Parti Kütahya Milletvekilleri M.Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan yayınladıkları ortak basın açıklamasıyla Simav Naşa Beldesindeki Deprem Konutlarında indirim yapıldığı müjdesini verdiler.

TOKİ Diyarbakır deprem konutları kuraları bugün çekiliyor! AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1 isim listesi 20 Şubat 2024

Diyarbakır deprem konutları kura çekilişi için nefesler tutuldu. Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Diyarbakır'da hayata geçirilen konutların kura çekimi bugün yapılacak. İşte AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1...

İPA araştırması: TOKİ ürettiği konutun 9 katı mağdur yarattı!

İstanbul Planlama Ajansı tarafından yapılan araştırmada paylaşılan detaylara göre Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ürettiği konutun 9 katı mağdurun oluşmasına neden oldu.

Binasını güçlendirmek isteyenler dikkat: 'Çelik dikiş' tekniği deprem testlerini geçti! 

Konya Teknik Üniversitesi öğretim üyelerinin geliştirdiği, betonarme kirişlerin kısa sürede ve düşük maliyetle güçlendirilmesine imkan veren "çelik dikiş" tekniğin, deprem testlerini başarıyla geçti. 

Dr. Ramazan Demirtaş'tan 'İlkbahar gelmeden deprem göreceğiz' açıklamasına tepki: Deprem bilimini ucuzlattınız!

Paleosismolog Dr. Ramazan Demirtaş, X sosyal medya hesabından, Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın ilkbahara işaret ederek yaptığı deprem açıklamasına tepki gösterdi. İşte Demirtaş'ın o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar... 

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

TOKİ'nin Birecik ve Eyyübiye'de hayata geçirdiği deprem konutları yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) deprem bölgesinde hayata geçirdiği konutlar yükseliyor.

SON DAKİKA: Son 1 saatte peş peşe 6 deprem oldu! Son dakika deprem mi oldu? Az önce nerede, ne zaman deprem oldu?

Türkiye'nin farklı bölgelerinde son bir saat içerisinde ardı ardına 6 deprem meydana geldi. İşte ayrıntılar...

Son dakika! Elektrikli araç şarj istasyonlarına iş yeri ruhsatı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, müstakil elektrikli araç şarj istasyonları için iş yeri açma ve çalışma ruhsatı, diğer iş yerleri ve toplu yapılarda kurulacak olan istasyonlar için faaliyet izin belgesi düzenlenmesine ilişkin yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe girdi.

Dolar yarın tam tamına işte böyle olacak! Hemen peş peşe açıklanan bu son dakika rakamlarına bakın!

Dolar yarın tam tamına işte böyle olacak... Hemen peş peşe açıklanan bu son dakika rakamlarına bakın...

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Buralarda oturanlar dikkat! 7'nin üzerinde deprem riski! Zaman dolmadan acilen bakmanız gerek! İlçe ilçe açıklandı!

İstanbul, 1999'da binlerce kişinin hayatını kaybettiği deprem de dahil olmak üzere yıkıcı depremlerle dolu bir geçmişe sahip. İstanbul'da 2030 yılına kadar büyüklüğü 7 ve üzeri deprem olma ihtimali açıklandı. Prof. Dr. Naci Görür, Dr. Doğan Kalafat ve Prof. Dr. Haluk Özener peş peşe konuştu.

TOKİ deprem konutlarının ödeme şartları belli oldu! TOKİ konutlarının ödemesi nasıl olacak?

Deprem sonrası TOKİ'nin inşa edeceği deprem konutlarının ödeme şartları belli oldu. İşte detaylar...

toki Naşi Deprem Konutları Haberi

toki Naşi Deprem Konutları

AK Parti Kütahya Milletvekilleri M.Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan yayınladıkları ortak basın açıklamasıyla Simav Naşa Beldesindeki Deprem Konutlarında indirim yapıldığı müjdesini verdiler. Yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi. "Simav depreminden sonra hükümetimiz bölgedeki yaraları süratle sarmak amacıyla depremde zarar gören evlerin yerine TOKİ tarafından sosyal konutlar yaptırmıştır. Bu kapsamda Beyce, Naşa, Çitgöl, Hisarcık ve Pazarlar'da 268 sosyal konut inşa edilmiştir. Naşa beldemizdeki arazi şartları gereği konutlar diğer beldelere göre biraz daha yüksek bir fiyata mâl olmuştur. Bu nedenle Naşa'lı hemşehrilerimiz bu konutları almakta zorlanmışlar ve bizlere konuyu ileterek indirim yapılması talebinde bulunmuşlardı. Kütahya milletvekilleri olarak TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret ederek konuyu ilettik. Konuyu birlikte tartışarak %10 indirim yapılmasını talep ettik. TOKİ Başkanımız Sayın...