05 / 05 / 2024

toki ön yeterlilik ihalesi

toki ön yeterlilik ihalesi

TOKİ Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi önyeterlilik ihalesi yarın gerçekleşiyor...

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

İZBAN'a iki yeni durak geliyor! Asarlık ve Koyundere durakları için ön yeterlilik ihalesi 27 Aralık’ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN'a iki yeni istasyon daha kazandırmak amacıyla 27 Aralık’ta ön yeterlilik ihalesi yapacak. İşte detaylar...

Bakan Özhaseki’den TOKİ’ye övgü: ‘Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ, depremde sınıfı geçti’

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toki eliyle 20 yılda 38 bin sosyal donatı ve 1 milyon 305 bin sosyal konut inşa edildiğini söyledi. Özhaseki, "Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ sınıfı geçti" dedi.

TOKİ Burdur ve Bursa kuralarında geri sayım başladı! Bu habere hemen bakın

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ'nın kura sonuçlarında sıra Bursa ve Burdur var. “İlk Evim, İlk İş Yerim” içeriği gereği bin 116 konutun yer alacağı Burdur için kura çekimi merakla sonuçlanması bekleniyor. www.toki.tv adresinden veya resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesine 15 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım İhalesinin ilk oturum sonucunu açıkladı. Bu kapsamda ihalenin ön yeterlilik bölümüne katılan istekliler duyuruldu. Peki ihalenin ilk oturumuna hangi firmalar katıldı?

TOKİ'nin indirimli satışlarında son gün belli oldu! TOKİ'den önemli duyuru

TOKİ'nin Türkiye'nin farklı illerinde satışa çıkardığı gayrimenküller için başlattığı indirimli satış kampanyasında sona gelindi. TOKİ, indirim kampanyasından faydalanmak istyenler için duyuru yaptı. TOKi indirim kampanyasında son gün ne zaman belli oldu.

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKi tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Mersin Raylı Sistem Projesi'nin ikinci ihalesi 29 Ocak'ta!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Raylı Sistem Projesi'nin 9 Ekim'de yapılan Ön Yeterlilik İhalesi'nin değerlendirmesini tamamladı. Projenin ikinci ihalesi ise 29 Ocak 2021'de düzenlenecek.

Yeterlilik Belgesi nasıl alınır?

Emlakçılık faaliyetlerinde yeni dönem başladı. Emlak Yeterlilik Belgesi'ne sahip olmayan danışmanlar emlakçılık yapamayacak. Peki, Emlak Yeterlilik Belgesi nasıl alınır? İşte detaylar...

Mersin Raylı Sistem Projesi’nin ön yeterlilik ihalesi tamam!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Raylı Sistem Projesi’nin 13.4 kilometre uzunluğundaki ilk fazı için Ön Yeterlilik İhalesi tamamlandı. 

Isparta TOKİ Çünür kura sonucu 2+1 ve 3+1 öğrenme!

Isparta TOKİ Çünür kura sonucu 2+1 ve 3+1 öğrenme ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Emlak danışmanlarının mesleki yeterlilik belgesi alması şart!

Mesleki yeterlilik belgesi, Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşlarınca,mesleki yeterlilik adına verilen bir belge. Emlak danışmanlarının da bu belgeyi alması gerekiyor.

Trabzon Şehir Hastanesi ihalesi 22 Haziran'da!

Trabzon Şehir Hastanesi Projesi, T.C. Sağlık Bakanlığınca Kamu Özel İş Birliği Modeli İle Tesis Yaptırılması, Yenilenmesi ve Hizmet Alınması için ön yeterlilik ihalesine çıkarılacak. 

toki ön yeterlilik ihalesi Haberi

toki ön yeterlilik ihalesi

TOKİ Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi önyeterlilik ihalesi 16 Mayıs günü saat 14.00'da gerçekleşiyor...


İş süresi yer teslimin itibaren 600 takvim günü olan ihalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ön yeterlik dokümanı içinde bulunan ön yeterlik şartnamesinden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için