27 / 04 / 2024

TOKİ satış sonrası

TOKİ satış sonrası

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin iştirak şirketi olan Emlak Yönetim A.Ş.'nin 2018 yılı koordinasyon toplantısı Bolu'da yapıldı.

OSS: Yurt içi satışlar dolar bazında yüzde 10,83 oranında yükseldi

Otomotiv satış sonrası pazarında yaşanan artış trendi üçüncü çeyrekte de giderek devam etti. İşte haberin ayrıntıları...

Oto yedek parçasına yılda 4,5 milyar euro ödüyoruz!

 Türkiye otomotiv satış sonrası sektöründeki yedek parça ticaret hacminin yıllık 4.5 milyar Euro’ya ulaştığı belirtildi. Dünya otomotiv sektöründe ise bu hacmin yıllık 350 milyar euro olduğu açıklandı.

İnşaat sektöründen seçim sonrası üretim ve satışları artırıcı politika çağrısı!

İnşaat sektörü temsilcileri seçim sonrasında yaptıkları açıklamalarda kredi faizlerinin düzenlenmesi ve yapısal reformların devreye alınması şeklinde isteklerini dile getirdi. Sektörde yabancıya konut satışlarında artış  öngörülüyor. 

Gayrimenkul sektöründe yatırım dinamikleri değişiyor!

Gayrimenkulde uzun senelerdir sahip olduğu tecrübesi ile konsept geliştirmeden satış sonrası hizmetlere A’dan Z’ye danışmanlık hizmeti sunan Aremas Gayrimenkul, doğal yaşama dönüş trendi ve küçük kentlerin yakaladığı gelişim ivmesiyle beraberortaya çıkan yeni dinamikleri masaya yatırdı.

Ford Transit Kamyonet uygun fiyatla bayilerde! Satışta ve satış sonrası kampanyaları kaçırmayın

Ford Transit Kamyonet, Yüksek tavanı ve geniş yük alanı sayesinde, taşınması zor olan büyük eşyaların bile kolaylıkla taşınmasına olanak tanır. Ayrıca, arka kapılardan açılan geniş açıklık, yükleme ve boşaltma işlemlerini kolaylaştırır. İşte 2023 Nisan ayı fiyat listesi

Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı!

Gayrimenkul uzmanı Gülcan Altınay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşanan büyük yıkımdan sonra yeniden 1999 depremini hatırlayan İstanbulluların, o illere göç etmeye başladığını söyledi. Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı...

Deprem sonrası konut satışları yüzde 18 düştü!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı yaptığı açıklamada  konut satışlarının deprem sonrasında yüzde 18 düştüğünü ve bu durumun şaşırtıcı olmadığını söyledi.

 Ford Puma'da Yüzde 2 kampanya imkanını kaçırmayın! 12 Ocak 2023 fiyat listesi

Ford Puma araçlarda, satış ve satış sonrası kampanyalarında faydalanmak isterseniz haberimizi okuyun. Binek modellerde Yüzde 4 takas imkanını da kaçırmayın.   Peki Ford Puma fiyatı ne kadar?

Kredide yeni dönem! Bugünden itibaren uygulanacak

Ticaret Bakanlığı tüketiciyi korumak için çalışmalarını sürdürürken yeni bir düzenleme yapıldı. Yeni tüketici düzenlemesiyle, kredi sözleşmelerinden mesafeli satışlara, satış sonrası hizmetlerden tüketici hakem heyetlerine kadar birçok alanda tüketiciler adına yeni bir dönemin startı verildi.

Tüketici haklarında yeni düzenleme 1 Ekim’de geliyor! Tüketicinin hakları genişliyor!

Yeni tüketici düzenlemesinin 2 gün sonra yürürlüğe girmesiyle kredi sözleşmelerinden mesafeli satışlara ve satış sonrası hizmetlerden tüketici hakem heyetlerine kadar pek çok konuda yeni bir dönem başlayacak.

Acil paraya ihtiyacı olanlar dikkat! 1 Ekim kritik tarih

Milyonlarca tüketiciyi ilgilendiren değişiklikler gelmekte. Yeni tüketici düzenlemesinin 1 Ekim'de yürürlüğe girmesiyle birlikte pek çok konuda yeni bir dönem geliyor. Kredi sözleşmelerinden mesafeli satışlara, satış sonrası hizmetlerden tüketici hakem heyetlerine kadar yeni uygulamalar yapılacak.

TOKİ 20 ilde satışa çıkardı! Yüzde 50’si peşin 120 ay vade ile hemen sahip olun!

TOKİ satışlarına devam ediyor. Bu seferde TOKİ iş yeri sahibi olmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı. İşte merak edilen detaylar!

Renault satış sonrası pazardaki dijital dönüşümü için Fixter'ı aldı

Fransız otomobil devi Renault, tüm markalarda araç bakımı için perakende ve profesyonel müşterileri yerel garajlara bağlayan dijital bir platform olarak yeni kurulan Fixter'ı satın aldı.

TOKİ satış sonrası Haberi

TOKİ satış sonrası

TOKİ'nin iştirak şirketi olan Emlak Yönetim A.Ş.'nin 2018 yılı koordinasyon toplantısı Bolu'da yapıldı. Toplantıya katılan TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik,  Emlak Yönetim A.Ş'nin TOKİ’nin faaliyetlerinin son aşamasında etkin görev alan önemli bir kuruluş olduğunu söyleyerek "Emlak Yönetim A.Ş. 37’ilde, 189 projede 109 bin konutu yönetip  yaklaşık 400 bin kişiye hizmet veriyor. Bu çok önemli bir başarıdır" diye konuştu.
 
Bina inşa etmek kadar o binaları yönetmenin de önemli bir organizasyonu gerektiğini söyleyen Özçelik, sözlerine şu şekilde devam etti: "Emlak Yönetim AŞ, bu konuda kendini kanıtlamış, Türkiye’nin ilk emlak yönetimi şirketleri arasına girmiş ve en önemlisi olmuştur. Emlak Yönetim A.Ş’nin arkasında TOKİ gibi çok önemli bir kamu İdaresi vardır. Başarılarınızı sürdürdüğünüz sürece TOKİ olarak desteğimiz de artarak devam edecektir."

TOKİ olarak her yıl 60 bine...