17 / 05 / 2024

Toki Şile 1 Etap Konutları

Toki Şile 1 Etap Konutları

TOKİ Şile 1. Etap projesinde 10 Mart 2014 tarihinde başlayan konut teslimleri yarın sona eriyor. TOKİ Şile Konutları'nda yarın hangi konutlar teslim edilecek? TOKİ Şile Evleri son teslim nerede ve ne zaman yapılacak?

Tuzla'da 7 adet konut ile 1 adet arsa satılıyor! Mega kentte gayrimenkul sahibi olma fırsatı!

Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesinde yer alan 7 adet konut ile 1 adet arsayı satıyor. Peki konutların ve arsanın fiyatları ne kadar? 

Niğde ve Hatay'da 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Niğde Altunhisar ve Hatay Arsuz'da yer alan toplam 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor. Peki arsaların fiyatları, büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar... 

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ile 1.200 vatandaş deprem dirençli bu konutlara kavuşacak!

Teslimler için geri sayımın başladığı Kırlangıç Evler projesi ile ilgili bir paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, "Siyasi manipülasyonlarla tam 17 ay geciktirilen projemizi hızla tamamlıyoruz. Yaklaşık 1.200 vatandaşımız deprem dirençli bu konutlarda yaşayacak." dedi.

TOKİ'den 6 ile 1.700 konut yeni konut geliyor! Tarihler tek tek açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 1.700 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin yeni projelerinin ihaleleri Ocak ve Şubat aylarında yapılacak.

2 büyükşehirdeki 30 iş yeri ile 1 adet arsa kiraya veriliyor! 

Silivri, Beylikdüzü ve Ankara Çubuk'ta yer alan 30 iş yeri ile 1 adet arsa kiraya veriliyor. İşte ihale tarihi... 

İzmir ve Ankara'da 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor!

İzmir Narlıdere ve Ankara'da yer alan 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor. Peki konutların ve villanın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ'den 4 ile 1.216 yeni konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 ilde 1.216 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihalesi 29 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak, İstanbul'da 2 adet arsa ile 1 adet konutu yüzde 20 indirimle satıyor!

Avrupa Yakası Milli Emlak Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar, Sultangazi ve Esenyurt ilçelerinde yer alan 2 adet arsa ile 1 adet konutu yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki İstanbul'da satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

SGK, Ankara'daki 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor!

SGK, Ankara'nın farklı ilçelerinde yer alan 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor. Peki başkentte satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Çanakkale'de 2 arazi ile 1 arsa yüzde 20 indirimle satışa çıkıyor! KDV'den muaf gayrimenkul fırsatı! 

Çanakkale Milli Emlak, Çanakkale ili, Merkez ilçesinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı KDV'den muaf ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Çanakkale Merkez'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Konya Meram'da 2 iş yeri ile 1 arsa satılıyor! 6 ve 8 ay taksit fırsatı! 

Konya Meram Belediye Başkanlığı, Konya ili, Meram ilçesinde yer alan 2 adet iş yeri ile 1 adet arsayı, hem KDV'den muaf hem taksit fırsatıyla satıyor. Peki Konya Meram'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Silivri'de 14 arsa ile 1 adet arazi satılıyor! Yazlık yerde arsa arayanlara müjde! 

İstanbul Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Silivri ilçesi, Çanta, Gümüşyaka, Kavaklı ve Değirmenköy mahallelerinde yer alan 14 arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Silivri'deki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Toki Şile 1 Etap Konutları Haberi

Toki Şile 1 Etap Konutları


TOKİ İstanbul Şile 1. Etap 208 konutun teslim işlemleri yarın, 15 Mart 2014 Cumartesi günü sona eriyor. TOKİ Şile Evleri'nin birinci etabında teslimler 10 Mart 2014 Pazartesi günü başlamıştı. 


Hak sahiplerinin KDV ödemesi için aşağıda yer alan teslim programı çerçevesinde T.C. Ziraat Bankası Yatağan Şubesi'nde ve konutunu teslim almak üzere ise bir sonraki gün Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş. Şile 1. Etap Projesi konutları şantiyesinde hazır bulunması gerekiyor. 


TOKİ'den yapılan açıklamaya göre; 3065 sayılı KDV kanunu gereğince teslim işlemi nedeniyle doğacak Katma Değer Vergisi tutarı nakit olarak ödenecek. Konut tesliminde hak sahiplerinin yanlarında bulundurması gereken belgeler şunlar;


- Kimlik belgesi, (Nüfus cüzdanı),


- Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin nüshası,


- Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,


- KDV tutarının yatırıldığına dair...