29 / 04 / 2024

toki taraklı restorasyon kredi

toki taraklı restorasyon kredi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), unutulmaya yüz tutmuş, yıkılma ve yok olma tehlikesi içindeki 94 tarihi yapıya 10 milyon lira restorasyon kredisi verecek.

TOKİ Sakarya Taraklı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Taraklı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Taraklı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Taraklı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Taraklı sosyal konut projesi...

TOKİ'den 72 milyon TL'lik restorasyon kredisi!

TOKİ, 726 kültür varlığının restorasyon çalışmasını kredilendirerek yaklaşık 72 milyon TL kredi desteği sağladı.

TOKİ restorasyon kredisine 75 başvuru!

TOKİ tarafından kültür varlıklarının bakımı, onarımı ve restorasyonu işlemlerine ilişkin kullandırılacak olan 2017 restorasyon kredisine 75 proje için başvuru alındı.

TOKİ restorasyon kredisine 75 başvuru geldi!

OKİ tarafından kültür varlıklarının bakımı, onarımı ve restorasyonu için kullandırılan restorasyon kredisine bu yıl 75 proje başvurusu yapıldı.

TOKİ restorasyon kredisi başvuruları başladı!

TOKİ, unutulmaya yüz tutmuş, yıkılma ve yok olma tehlikesi içindeki yapıları restore edecek. TOKİ restorasyon kredisi başvuruları başladı.

TOKİ Sakarya Taraklı Konutları'nda 700 ön talep toplandı!

Taraklı Belediyesi’nin ilçe genelinde yaşayan vatandaşları konut sahibi yapmak amacıyla başlattığı projeye vatandaşlardan yoğun ilgi geldi.

Narlıdere'ye 2017'de TOKİ ve restorasyon müjdesi!

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi, hükümetin 2017’de ilçeye baraj ve toplu konut yapacağını duyurdu. Bilgi, yıl içinde Yukarı Köy Mahallesi’ndeki tarihi evlerin de restore edilerek bölgenin cazibe merkezi olacağını söyledi.

TOKİ Sakarya Taraklı'da teslimler başlıyor!

Sakarya Taraklı 96 adet konut projesi dahilinde sözleşme imzalayan konut hak sahibi teslim işlemleri; 01 - 09 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Sakarya Taraklı TOKİ'de konut teslimleri bugün başlıyor!

TOKİ Sakarya Taraklı 96 adet konut projesi dahilinde sözleşme imzalayan konut hak sahibi teslim işlemleri; 01 - 09 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

TOKİ restorasyon kredisi desteğini artırdı!

TOKİ Başkanı Turan, restorasyon kredisi üst limitini 2016 yılı için 150 bin liraya çıkardıklarını belirterek, “Özellikle tarihi kent dokularının iyileştirilmesine yönelik olan ve yerel yönetimlerin öncülüğündeki tüm müracaatlara kredi verilecek” dedi

TOKİ restorasyon kredisi için başvuruları 1 Nisan'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, restorasyon kredisi için başvuruları 1 Nisan ile 29 Nisan tarihleri arasında kabul edilecek. TOKİ tarihi yapılar için verilecek kredi limitini bu yıl 150 bin liraya çıkardı.

TOKİ restorasyon kredisi başvuruları 1 Nisan'da başlıyor!

Bugüne kadar 654 restorasyon projesi için yaklaşık 62 milyon lira tahsis eden TOKİ, 1-29 Nisan 2016 tarihleri arasında restorasyon kredisi başvurularını kabul edecek.

Sakarya Taraklı TOKİ başvuru tarihleri!

Satış işlemlerinin T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği TOKİ Sakarya Taraklı'da 20 bin 555 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İşte Sakarya Taraklı TOKİ başvuru tarihleri...

toki taraklı restorasyon kredi Haberi

toki taraklı restorasyon kredi

Tarihi evleri ve konaklarıyla ünlü Karabük’ün Safranbolu, Ankara’nın Beypazarı, Sakarya’nın Taraklı ilçelerindeki yapılar ile Nevşehir’in Ürgüp, Muğla’nın Marmaris, İzmir’in Bergama ve Foça, İstanbul’un Üsküdar, Çanakkale’nin Gelibolu ilçelerindeki kültürel varlıklar TOKİ’nin sağlayacağı kredi ile restore edilecek yapılar arasında bulunuyor. İdare, sivil mimari örneği, özel hukuka tabi gerçek ve tüzel kişilerin mülkiyetinde bulunan, korunması gerekli tescilli taşınmaz kültür varlıklarının bakımı, onarımı ve restorasyonu için rekor miktarda kaynak ayırıyor. 2005 yılında ‘restorasyon kredisi’ uygulaması başlatan TOKİ, bugüne kadar 464 kültür varlığına 38 milyon 232 bin lira kredi desteği verdi. Başlatılan restorasyon projelerinden 307’si tamamlanarak kültür değerlerimiz arasındaki yerini perçinledi.


TOKİ, 2013 yılı restorasyon kredisi başvurularını 8 Nisan–3 Mayıs tarihleri arasında kabul etti. 2013 yılı restorasyon kredisine 25 ilden 94 tarihi yapı için başvuru...