30 / 04 / 2024

toki turkuaz engelli evleri

toki turkuaz engelli evleri

TOKİ Ankara Turkuaz Evleri başvuru tarihleri yaron başlıyor. Toplamda 7 adet daire engelli vatandaşlara özel satışa çıkarılıyor.

TOKİ'den 'uyarlanabilir' konut müjdesi! Engelli vatandaşlar için adım atıldı! Uygun ödeme şeçenekleri sunulacak! 

Hükümet engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak amacıyla TOKİ eliyle ‘uyarlanabilir’ konut inşa edecek. İşte TOKİ 'uyarlanabilir' konut ile ilgili detaylar...

Engelli memurlardan TOKİ konutları için faizsiz kredi talebi!

Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Eşref Karaaslan, engelli kamu görevlilerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı konutlarından satın almaları durumunda tek konut için faizsiz kredi kullandırılmasını istedi.

Engelli TOKİ başvurusu nasıl yapılır? TOKİ engelli başvuru şartları nelerdir?

TOKİ ucuz konut başvurularına dair detaylar merakla araştırılmaya devam ediliyor. Engelli TOKİ başvuruları da araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte detaylar!

TOKİ engelli başvuruları için bugün son gün! Kira öder gibi 3+1 ev fırsatı!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bitlis'teki engelli projesi için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ engelli başvuruları başladı! 180 ay vadeyle kira öder gibi 3+1 konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis projesi için başvurular bugün başladı. Projeden en az yüzde 40 engelli vatandaşlar konut alabilecek.

Evi olmayan engelli ve gazilere TOKİ'den bedava ev!

TBMM'ye sunulan 2985 Sayılı Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında engelli olan harp veya vazife malulü olanlara bir konut ile sınırlı olmak kaydıyla beyan ettikleri yerde konut verilmesi amaçlanıyor.

TOKİ engelli vatandaşlara ayrıcalık tanıyor mu?

TOKİ, alt gelirli, orta gelirli, şehit ailelerini, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, engelli vatandaşları ve emekli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ engelli vatandaşlar için konut satışlarında ayrıcalık tanıyor mu?

TOKİ'den engelli vatandaşlara ayrıcalık!

TOKİ’den ev almak isteyen engelli vatandaşlar Engelli vatandaşlar için konut satışlarında ayrıcalık tanınıyor mu? Engelliler TOKİ kuralarına ne kadar katılabilir? sorularını araştırıyor.

Turkuaz Vadisi 4. Bölge TOKİ son başvuru tarihi!

Turkuaz Vadisi 4. Bölge TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 12 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 4. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Turkuaz Vadisi 4. Bölge projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Turkuaz Vadisi 1. Bölge son başvuru tarihi!

TOKİ Turkuaz Vadisi 1. Bölge son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuruları başladı!

Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplam 13 adet konut bulunuyor.

Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuru tarihleri!

Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

toki turkuaz engelli evleri Haberi

toki turkuaz engelli evleri

Peşin ödemelerin 21 bin 846 TL'den başladığı projede başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.


Temerküz şubenin Bilkent Plaza Şubesi olacağı projede ev fiyatları 185 bin 82 liradan başladığı ve 391 bin 826 liraya kadar yükseliyor.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 10 peşinatta kalanı 240 ay taksit, yüzde 15 peşinde 120 ay taksit, yüzde 25 peşinatta 144 ay vade sağlanıyor.


TOKİ Ankara Turkuaz Evleri başvuru tarihleri!

Toplamda 7 adet daire yüzde 40 engelli vatandaşlar için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi 27 Temmuz – 30 Eylül 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.


Satış duyurusu için