03 / 05 / 2024

toki tuzla konut projeleri

toki tuzla konut projeleri

Kayabaşı'nda 605 adet konutu kurayla satacaklarını belirten TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Tuzla’da vatandaşlarımıza sosyal konut üretimi yapacağız." dedi.

TOKİ Tuzla 5 bin 750 konut 2+1 kuraları çekiliyor! Tuzla TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı 2024! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tuzla 5 bin 750 konut projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların kuraları çekiliyor. İşte Tuzla TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı 2024...

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

TOKİ Tuzla ve Maltepe projelerindeki 6 bin 746 konutun teslimleri başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tuzla ve Maltepe projesinde teslimler başlıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

TOKİ Tuzla 100 bin sosyal konut projesinde teslimler ne zaman? TOKİ açıkladı!

TOKİ, Tuzla 100 bin sosyal konut projesi konutların teslim tarihi ile ilgili X sosyal medya hesabından bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte merakla beklenen o sorunun yanıtı... 

TOKİ Tuzla kuraları çekiliyor! Tuzla TOKİ 2+1 ve 3+1 sorgulama ekranı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Tuzla projesinde yer alan konutların kuraları çekiliyor. İşte Tuzla TOKİ 2+1 ve 3+1 sorgulama ekranı...

TOKİ Tuzla 5750 konut projesinde son dakika! 2+1, 3+1 dairelerin konut belirleme kurası 13-14 Aralık'ta!

TOKİ 100.000 Sosyal Konut Kampanyası, İstanbul Tuzla 5750 Konut Projesi çerçevesinde İstanbul Maltepe İlçesinde yer alan 6 adet projede toplam 3.142 adet konut için kura gerçekleştirilecek.

TOKİ Tuzla projesinde taksitler 894 TL'den 18 bin TL'ye çıktı!

4 yıl önce aylık 894 TL taksitle konut sahibi olunabileceği açıklanan TOKİ Tuzla projesinde taksit ödemeleri 18 bin TL'ye çıktı.

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde! 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi! Hemen bakın!

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde... 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi... Hemen bakın...

TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

‘İlk Evim ve İlk İşyerim’ ismi ile hayata geçecek olan TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi ile ilgili tüm detaylar açıklandı. Peki TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

10 soruda TOKİ İstanbul Tuzla 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Tuzla Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da 50.000 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

İş GYO Tuzla konut projesinde son dakika gelişmesi! Süreç hızlandı! 

İş GYO Yönetim Kurulu tarafından bir kararla ertelenen Tuzla Konut Projesi kapsamında, yatırım süreçlerinin sürdürülmesine karar verildi.

TOKİ Tuzla Konaşlı 508 konut ihalesi bugün!

İstanbullu vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla Aydınlı Konaşlı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Tuzla Aydınlı 508 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla Aydınlı 508 konut ihalesini yarın gerçekleştirecek.

toki tuzla konut projeleri Haberi

toki tuzla konut projeleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kayaşehir'de 605 adet konutu kurayla satacaklarının müjdesini verdi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ergün Turan TOKİ'nin konut üretmeye devam ettiğini söyledi. 


"Tuzla’da vatandaşlarımıza sosyal konut üretimi yapacağız"

Turan, "Bundan 4-5 ay önce bin 800 daire civarı sosyal konut inşa ettik. Kayabaşı bölgesi artık orta gelir grubuna hitap eden bir yer. Tabii İstanbul’da vatandaşlarımız en çok alt gelir grubuna ait daire beklentisi var. Şimdi Silivri’de bin 400’e yakın konutumuzun 28 Mart itibarıyla ihalesini yapmış olacağız. Sekiz ve dokuzuncu aylarda inşallah Silivri bölgesinde de dar gelirli vatandaşlarımız için inşa edilen bin 400 konutun kurasını çekmiş olacağız.” dedi. 

Anadolu yakasında Tuzla’da bir planlama çalışması yaptıklarını söyleyen Turan, "Tuzla’da vatandaşlarımıza sosyal konut üretimi yapacağız."...