27 / 04 / 2024

toki ücret bedeli iadesi nasıl alınır

toki ücret bedeli iadesi nasıl alınır

TOKİ'den konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak sorusu başvuru yapan vatandaşların sıkça arattığı sorular arasında yer alıyor. Peki TOKİ'den konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak? İşte yanıtı...

Tapumu kaybettim yenisi için ne kadar ücret öderim?

Tapu kaybetmek, önemli bir meseledir ve kısa sürede halledilmesi gerekir. Bunun için ilgili yerlere müraacat etmek ve belirli bir ücret ödemek gerekir. Peki, tapu kaybedilince nereye başvurulur ve ne kadar ödenmesi gerekir? İşte 2023 yılında kaybolan tapu belgesinin yenisini çıkarma bedeli...

TOKİ’ye başvuranlar dikkat! Asgari ücret zammı TOKİ’yi de etkileyecek! 2023 TOKİ taksit tutarları!

Asgari ücret zammı TOKİ taksit tutarlarını da etkiledi. TOKİ’ye başvuru yapanlar 2023 taksit tutarlarının ne kadar olacağını araştırıyor. İşte detaylar!

TOKİ ücret iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ başvuru ücret iadesi nereden yapılacak?

Milyonlarca vatandaş TOKİ heyecanı yaşamaya devam ederken kura sonucu olumsuz olanlar TOKİ 500 TL ücret iadesi ne zaman yapılacak? diye merak ediyor. Peki TOKİ iade parası ne zaman hesaplara yatırılacak? İşte detaylar...

Tokiş Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tokiş Gayrimenkul Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gürkan Karabulut tarafından kuruldu.

TOKİ başvuru nasıl iptal edilir? TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi?

TOKİ başvurularında son günler yaklaşırken bazı vatandaşlar, iptal işleminin nasıl yapılacağını araştırıyor. TOKİ başvuru nasıl iptal edilir? TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi?

TOKİ'den konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak?

50 bin yeni sosyal konut projesinin kura çekilişlerini gerçekleştiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ'den konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak?

TOKİ ücret iadesini ne zaman yapar?

TOKİ kuraları çekilmeye devam ediyor. TOKİ yapılan kuralar da hak sahibi olamayan vatandaşlara başvuru bedellerini iade ediyor. Hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerinin ne zaman iade edileceğini merak ediyor.

TOKİ'den konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak?

TOKİ'den konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak sorusu başvuru yapan vatandaşların sıkça arattığı sorular arasında yer alıyor. Peki TOKİ'den konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak? İşte yanıtı...

TOKİ'de konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kura çekilişlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Peki TOKİ'de konut kazanamayan ücret iadesini ne zaman alacak?

TOKİ ücret iadelerini ne zaman yapacak? 

Düşük taksitli konut almak isteyen vatandaşlar TOKİ projelerine başvuru yaptı. Yoğun ilgi gösterilen TOKİ kuraları çekildi. Kuralarda hak sahibi olamayanlara yatırdıkları başvuru ücretleri geri iade edilecek.

TOKİ Tuzla 2019 başvuru bedeli iadesi ne zaman yapılacak?

TOKİ'nin Tuzla’da inşa edeceği 500 konut için kura çekimi tamamlandı. Peki TOKİ 2019 başvuru bedeli iadesi ne zaman yapılacak?

Depremzedelere TOKİ konutları verilirken ücret talep edilip edilmediği mecliste!

Depremzedelere TOKİ konutları verilirken ücret talep edilip edilmediği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Cinisli, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yapı kayıt belgesi bedeli nasıl hesaplanır?

Yapı kayıt belgesinin alınabilmesi için bedelin 31 Aralık 2018 tarihine kadar ödenmesi gerekiyor. Peki, kimler ne kadar ücret ödeyecek? Yapı kayıt belgesi bedeli nasıl hesaplanır?

toki ücret bedeli iadesi nasıl alınır Haberi

toki ücret bedeli iadesi nasıl alınır

50 bin yeni sosyal konut projesi düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı hayata geçirdiği projelerin kura çekilişlerini de gerçekleştiriyor. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, TOKİ'den konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak sorusu başvuru yapan vatandaşların sıkça arattığı sorular arasında yer alıyor. 

Daha önceleri yapılan İstanbul, Eskişehir, Isparta, Antalya Manavgat, Muğla Fethiye Karaçulha, İzmir ardından Çanakkale TOKİ kuraları ile binlerce vatandaş ev sahibi oldu.

TOKİ tarafından düzenlenen kura ile ev sahibi olma şansı yakalayan vatandaşlar çekiliş sonuçların da araştırıyor. TOKİ çekiliş sonuçları resmi internet sitesinden TC. kimlik numarası ile sorgulanabiliyor.

TOKİ'den konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak?

Belirlenen tarihlerde gerçekleştirilen kura çekilişleri neticesinde hak sahibi olamayanlara yatırdıkları başvuru ücreti geri iade ediliyor. Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayan vatandaşlar...