21 / 07 / 2024

toki ucuza ev

toki ucuza ev

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar 2008 hedeflerini açıkladı. Yüksek peşinata, yüksek indirim geliyor! TOKİ'den ev almayı düşünenler mutlaka okumanız gereken bir haber!

Müteahhitten mi, sarı siteden mi daha ucuza ev alınır?

Konut fiyatları Türkiye genelinde son bir yıldır konut fiyatları düşüyor. Fiyatlar düşerken, konut satış rakamları da gerilemeyi sürdürüyor. Vatandaş uygun fiyata nasıl konut alabileceğini araştırırken, analist Tardu Barlas balon fiyatlara dikkat edilmesi gerektiğini söyleyerek açıklamada bulundu.

TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? TOKİ'den ev almak isteyenler dikkat: TOKİ başvuru ne zaman 2024? 

TOKİ konutlarına başvuru yapacak vatandaşlar, TOKİ 2+1, 3+1 konut başvurularının nasıl yapılacağını merakla araştırıyor. Peki TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? TOKİ başvuru ne zaman 2024? 

Cebinde 89 bin 900 lirası olana prefabrik ev müjdesi! Sudan ucuza ev fırsatını kaçırmayın!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra ilginin arttığı prefabrik evler fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Cebinde 89 bin 900 lirası olan devlet desteğiyle prefabrik ev alabiliyor. İşte detaylar...

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

'Adalet Bakanlığı personeline TOKİ'den ev verilsin' talebi: Milletvekili Meclis'te açıkladı!

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Adalet Bakanlığı bünyesinde çalışan personellerin taleplerini ve beklentilerini Meclis'te sıraladı. Bunların arasında TOKİ ile anlaşma yapılması da yer aldı. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan fahiş kiradan şikayet eden vatandaş için 'TOKİ'den ev verin' dedi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, fahiş konut kiraları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Erdoğan, konut fiyatlarının ve kiralarının dengelenmeye başladığına dikkat çekti. 

TOKİ'den ev alacaklara müjde! Ankara'da aylık 2 bin 581 TL'den başlayan taksitlerle konut satıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Çubuk Aşağıçavundur 484 adet konut projesi kapsamında 11 adeti satışa çıkaracağını ilan etti. İşte TOKİ konut satışına ilişkin tüm detaylar...

TOKİ'den ev alamadım diye sakın üzülmeyin! Bu ildeki yeni proje için beklenen gün geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Kırıkkale projesi yarın ihaleye çıkıyor. TOKİ Kırıkkale projesinde toplam 126 adet konut yer alıyor.

TOKİ sudan ucuza ev satacak! Başvurular 3 gün sonra başlıyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da aylık sadece 1.842 TL taksitle konut satacak. TOKİ Ankara projesi için başvurular 3 gün sonra başlayacak.

TOKİ'den ucuza ev fırsatı! Aylık 2 bin taksitle ev sahibi olabilirsiniz!

TOKİ tarafından yeni bir proje duyuruldu. Projeye göre 2+1 ve 3+1 evler 2.000 TL ile 40.272 TL arasında satılacak. Proje, belirli ilde gerçekleştirilecek olup başvuru tarihleri de duyurulmuştur. Uygun fiyatlarla TOKİ, ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmaz bir fırsat sundu.

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Aylık 4 bin 368 TL taksitle konut fırsatı! Başvurular az önce başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 81 ilde yürütülen yeni konut projelerine bir yenisi eklendi. Aylık 4.368 TL taksitle konut sahibi olma fırsatı... Başvurular açıldı, hemen başvurun...

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Taksitli ev alma fırsatı geldi, son gün 23 Haziran!

TOKİ Başkanlığı, düşük gelir düzeyine sahip aileler için yeni bir konut projesinin tamamlandığını duyurdu. Başkanlık, önümüzdeki günlerde başvuruların başlayacağını da açıkladı. Ev sahibi olmak isteyen gelir seviyesi düşük vatandaşlara yönelik bu haberi duyurdu.

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyenlere müjde! O illere 50 bin sosyal konut!

TOKİ ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. TOİ 50 bin konut kampanyasını duyurdu. İşte detaylar!

toki ucuza ev Haberi

toki ucuza ev

Yeni yılı "Kalite Yılı" ilan eden Toplu Konut idaresi, "Daha Ucuz, Daha Çağdaş, Daha Kaliteli Konut" sloganı çerçevesinde hareket edecek.

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, yaptığı açıklamada, "3D Hedefleri" olarak özetledikleri "Daha Ucuz, Daha Çağdaş, Daha Kaliteli Konut" hedefleri kapsamında, modüler sistemler geliştirilip, fabrikasyon üretimlerle konut maliyetlerini düşürmek için ODTÜ ile çalıştıklarını bildirdi.

Konut üretiminde standartlar geliştirmeye ve yerleştirmeye çalıştıklarını belirten Bayraktar, şöyle devam etti: "Eğer modüler sistemler gelirse, fabrikasyon üretim olursa, fiyatlar daha aşağı çekilecek. Çimento, demir gibi ana malzemelerdeki fiyatların oturması da çok önemli. Maliyetleri düşürmek için ODTÜ ile bu konuda
çalışıyoruz. Kapılarda, eşiklerde, asansörlerde, döşemelerde, tesisatta yalıtımda nasıl tedbirler alınır, fiyatları nasıl düşürürüz, bunun üzerinde çalışıyoruz."

...