02 / 05 / 2024

TOKİ Yapracık yeni kompleks

TOKİ Yapracık yeni kompleks

Etimesgut Belediyesi, yaklaşık 15 bin kişinin yaşadığı ve yakın zamanda nüfusu 35 binin üzerine çıkacak olan TOKİ Yapracık konutlarına kapalı pazaryeri ile zabıta karakolu ve aile hekimliği inşa ediyor.

TOKİ bu ildeki 270 konut ve 178 dükkanlık yeni projesi için düğmeye bastı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu ildeki 270 konut ve 178 dükkanlık yeni projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ'nin o projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Balıkesir projesi için beklenen tarih resmen geldi! 506 konut ve 5 dükkanlık yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Balıkesir projesi için beklenen tarih resmen geldi... 506 konut ve 5 dükkanlık yeni projeyi kaçırmayın...İşte TOKİ Balıkesir 2023 projesi detayları...

TOKİ'den İstanbul'a 577 konut ve 16 dükkanlık yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den İstanbul'a 577 konut ve 16 dükkanlık yeni proje geliyor... Tarihi resmen açıklanan bu yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Erzurum projesi için resmen düğmeye bastı! 117 konut ve 26 dükkanlık yeni proje geliyor!

TOKİ Erzurum projesi için resmen düğmeye bastı...Sadece bir ilçeye 117 konut ve 26 dükkanlık yeni proje geliyor...

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 925 konut ve 8 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'daki yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ, İstanbul Arnavutköy'de 925 konut ve 8 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Çanakkale'ye 509 konut ve 25 dükkanlık yeni proje!

TOKİ'den Çanakkale'ye 509 ve 25 dükkanlık yeni proje geliyor. Söz konusu projenin ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Yapracık TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Yapracık TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Ankara Yapracık 2019 son başvuru tarihi!

TOKİ Ankara Yapracık 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 10 adet konut bulunuyor.

Ankara Yapracık TOKİ başvuru tarihleri!

Ankara Yapracık TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Ankara Yapracık 2019!

TOKİ Ankara Yapracık 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 28 Mayıs tarihinde başlıyor.

Yapracık Emporia AVM Ağustos 2018'de açılıyor!

Ankara Yapracık'ta inşaatı hızla devam eden Emporia Alışveriş Merkezi, Ağustos 2018'de kapılarını açacak...

Kartal Soğanlık Yeni Mahalle'ye tapu müjdesi!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Soğanlık Yeni Mahalle 2 imar uygulamaları sorununun çözüleceğini açıkladı. Öz, bölgeye tapu müjdesi verdi.

İzmir Bornova'ya 5 dönümlük yeni park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kente modern semt parkları kazandırmaya devam ediyor. Bornova Rafet Paşa Mahallesi'nde yapımına başlanan 5 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor

TOKİ Yapracık yeni kompleks Haberi

TOKİ Yapracık yeni kompleks


Etimesgut Belediyesi, yaklaşık 15 bin kişinin yaşadığı ve yakın zamanda nüfusu 35 binin üzerine çıkacak olan TOKİ Yapracık konutlarına kapalı pazaryeri ile zabıta karakolu ve aile hekimliği inşa ediyor. Belediye Başkanı Enver Demirel, çalışmalara başladıklarını ve kısa sürede tamamlayarak hizmete açacaklarını söyledi. 

Etimesgut Belediyesi, Yukarı Yurtçu Mahallesi'nde bulunan ve TOKİ Yapracık olarak adlandırılan bölgeye içerisinde kapalı pazaryeri, zabta noktası ve aile hekimliği binasının olacağı kompleks inşa ediyor. Toplu konutlarda yaşayanların rahatlıkla ulaşabileceği bir alana yapılan yatırım için ilk kazma vuruldu. 

Etimesgut Belediyesi, yaklaşık 4 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilecek tesisler için hafriyat çalışmalarına başladı. Projenin kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. 

Pazar sözü vermişti Projenin en önemli ayağını mahallenin büyük ihtiyacı olan kapalı pazaryeri oluşturuyor. Mahalle sakinleri Etimesgut Belediye Başkanı...