02 / 05 / 2024

toki yunusemre konutları

toki yunusemre konutları

Manisa'nın en büyük ilçesi olan 205 bin nüfusa sahip Yunusemre'ye hizmet götürmeye çalışan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, TOKİ ihalesinin 30 Eylül çarşamba günü yapılacağını açıkladı.

TOKİ Yunusemre Konutları'nda sona gelindi!

Manisa'nın Yunusemre İlçe Belediyesi ile TOKİ ortaklığında gerçekleştirilecek toplu konut projesinde sona gelindi. Ergün Turan 5 bin 500 konutluk projenin ilk etabı olan bin 158 konutun ihalesine, 30 Eylül günü çıkılacağını söyledi.

Yunusemre Konutları'nın başvuruları TOKİ'ye teslim edildi!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 5 bin 500 konutluk TOKİ Projesinin ilk etapı olan bin 150 konut için yapılan başvuruların bugün itibariyle Toplu Konut İdaresi Başkanlığına teslim edildiğini söyledi.

Yunusemre TOKİ Konutları'na 8 bin kişi başvurdu!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, TOKİ ile birlikte Akgedik Mahallesi'nde hayata geçirecekleri 5 bin 500 konutluk projenin ilk etabında inşa edilecek 1500 konut için, 8 bin 312 kişinin başvurduğunu söyledi.

TOKİ Yunusemre Konutları'na 8 bin 500 kişi başvurdu!

Yunusemre Belediyesi ile TOKİ işbirliğinde hayata geçecek 1150 konutluk projede dün başvurular sona erdi. Akgedik'e yapılacak konut projesine 30 günde toplanı 8 bin 500 vatandaş başvuru yaptı.

Yunusemre TOKİ Konutları'na 8 bin başvuru!

Yunusemre Belediyesi'nin dev projelerinden biri olan TOKİ'de bin 150 konutluk ilk etap projesi için başvurular sona erdi. Başkan Çerçi, yaklaşık iki ay sürecek ihale sürecinin Temmuz itibariyle başladığını bildirdi.

TOKİ Yunusemre Konutları'na başvurular başladı!

Yunusemre Belediyesi, TOKİ ile işbirliği yaparak Manisa'nın en büyük sorunu olan konut sorununu çözmek için 5 bin 500 adet konut projesini hayata geçiriyor. Konutların ilk etabı olan bin 150 tanesinin ön başvuruları 1 Haziran'da başladı.

TOKİ Manisa Yunusemre'ye 3 bin konut yapacak!

Manisa'nın Yunusemre İlçe Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, ilçe sınırları içerisine yapılacak 3 binden fazla konutun, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından onaylandığını duyurdu. Bu projeyle tek seferde 3 bini aşkın konut imarına başlanacak.

TOKİ Akgedik Konutları yıl sonuna tamamlanacak!

Yunusemre Belediye Başkanı Yardımcısı Kılıç Kaya, Akgedik Yunuskent Projesindeki 1. etap bin 101 konut için hak sahiplerinin yıl sonunda binalara yerleşebileceğini açıkladı.

TOKİ Efendibey Konutları satışta!

Niğde Belediyesi ve Toplu Konut İdaresinin birlikte yürüttüğü Efendibey Mahallesi Kentsel dönüşüm projesindeki hak sahiplerinden kalan konutlar kura usulüyle satışa sunuluyor.

TOKİ Besni Konutları için kura tarihi belli oldu!

Besni Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yapımı gerçekleştirilen konutların kura çekiliş tarihi açıklandı.

TOKİ Akseki Konutları'nın kurası 16 Haziran'da çekilecek!

TOK) tarafından inşaatı devam eden TOKİ Akseki Konutları'nın kura çekimi 16 Haziran Cuma günü yapılacak.

TOKİ Beydağı Konutları'nda 71 evin kurası çekildi!

TOKİ ve Malatya Belediyesi'nce inşa edilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. 60 hak sahibine 1 ve 2. etapta 71 daire teslim edildi.

TOKİ Nusaybin Konutları'nın temeli 30 Mart'ta atılacak!

TOKİ tarafından Mardin'in Nusaybin ilçesinde inşa edilecek konutların temeli 30 Mart 2017 günü törenle atılacak. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın katılması bekleniyor.

TOKİ GGC Konutları'nda kuralar çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti tarafından hayata geçirilen 364 konutluk GGC Konutları'nda kuralar çekildi. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, süreci değerlendirdi.

TOKİ İscehisar Konutları için şantiye kurulacak!

TOKİ İscehisar'da 407 konut inşa edecek. İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, yaptırılacak konutların yapımı için bir hafta içinde şantiye kurulacağını söyledi.

TOKİ Isparta Konutları 2017'de yapılacak!

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ve Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal'ın girişimleriyle Isparta'ya kazandırılması planlanan toplu konutlar için çalışmalar sürüyor.

TOKİ Soma Konutları ne zaman teslim edilecek?

Soma, madenci ailelerine TOKİ konutlarını teslim etmek için ilçeye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a odaklandı. Başkan Ergene, "Ziyaret bizim için fırsat" dedi

TOKİ Mardin Konutları'nda teslimler başlıyor!

TOKİ, Mardin Nur Mahallesindeki 1423 Konut Projesinde 597 adet konutun alıcılarının 12 Ekim – 29 Ekim 2016 tarihleri arasında konutlarını teslim alacaklarını açıkladı.

TOKİ Hadim Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Konya Hadim Evleri'nde kura çekiliş heyecanı başlandı. Peki TOKİ Hadim Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Hadim Konutları kurası ne zaman?

Toplamda 171 adet dairenin bulunduğu proje kura çekilişi noter gözetiminde yapılacak. Peki TOKİ Hadim Konutları kurası ne zaman?

toki yunusemre konutları Haberi

toki yunusemre konutları


Türkiye'nin en büyük ihracat potansiyeline sahip 6-7 ilinden birine eşdeğer ihracat potansiyelinin Yunusemre'de olduğunu vurgulayan Çerçi, "Yeni bir ilçeyiz. Özellikle kentleşmeyle ilgili pek çok sorunumuz var. Bunları çözmek için önemli girişimler yaptık. Yunusemre sınırları içerisinde yeni dönemde Türkiye'nin en büyük toplu konut hamlesinin ilk ayağını 30 Eylül'de ihale ediyoruz. Bütün altyapısıyla, üstyapısıyla, çarşısıyla, pazarıyla, yollarıyla, her şeyiyle bir bütün olarak kent inşa edeceğiz. Böylece Manisa'nın en büyük problemine neşter vurmuş olacağız. Yunusemre'yi çağdaş, modern bir şehir haline getirmemiz lazım. Kent kültürüyle, kent merkeziyle, kent bilinciyle Yunusemre gerçek kimliğine kavuşmuş olacak" diye konuştu.


5 bin 500 konutun önemini bazılarının idrak edemeyeceğine dikkat çeken Çerçi, şunları söyledi: "Yeni bir uydu kentten bahsediyoruz. Önemli girişimler yaptık. Netice de aldık. Akgedik mevkiinde ortalama 5-6...